"Системата минус 60" -Тема №10

• 38 012
  • 744
  •   1
Отговори
# 330
  • ул. "Мечтание"
Привет, момичета-кокичета!  Hug   bouquet

Отдавна не съм ви навестявала, извинете ме!  Embarassed Залипсвахте ми нещо!  Flutter
Гледам добре сте, слабеете! Много ви се радвам!

Аз не тлъстея много и съм доволна! Карам си по системата безпроблемно.

Приятен ден на всички и много минусчета ви желая!  Heart Eyes

# 331
МИНАВАМ ДА СИ НАГЛЕДАМ БОСТАНЯЯЯЯЯ

На всички минуси - многоооо бравоооо!!!  smile3501 smile3501 smile3501

За моят отчет - след вчерашния комплиментен застой се размързелявих и не правих гимнастика, само за лице и мумийката, та резултата е нови -300гр, хихихихихи,  hahaha Joy newsm44 smile3534

Извода е - пийте само швепс до 12, след това "2 системки летят, особено средната", хохохохохо, хехехехехех, ихихихихих

Айде стига съм простяла, следобед пак!!!!

Мляс-мляс и гуш-муш!!!

P.S. - Нощни очи - уж ще си в скипето, пък никаква те нема?!! Що така?

Последна редакция: пт, 25 юни 2010, 12:01 от divimo -66,8

# 332
  • ул. "Мечтание"
P.S. - Нощни очи - уж ще си в скипето, пък никаква те нема?!! Що така?

Щото тъкмо ти помахах за здрасти и ми умря тока!

# 333
Здравейте  Hug Hug Hug
Дивимчо ще те подхвана с тупалката- как те не беше срам да се не размърдаш снощи  smile3512 Тази вечер марш да правиш там, на което му е дошло редът- пилатес, киланетика...ама ха, никакво отпускане smile3513 ( не, че нещо ама си ми пример и стимул, така че.... )
Аз хапнах, ще почакам да ми слегне малко храната и почвам упражнения, мумио и т.н...
Довечера ще пиша какво съм хапвала.
Лек и усмихнат ден ви желая  bouquet

# 334
Буба лази - споко бре, нали и язека съм таквоз  newsm78 човек ли беше, какво беше?  hahaha Joy  Днес сичкуу шЪ е под контрол - и каланетика и пилатес и пътечка, айде дишай спокойно!!!  Hug Hug Hug

Аз след 4-те печени сандвича на закуска, сега се въргалям в кочинката и грухтя и хич не ми се яде, ама все пак не е зле да забъркам някаква ярмичка в копанката, че инак шъ има минуси на кукуво лято  smile3532

Шъ гУ мислЪЪЪ!!!!

Айде до скиФФФ в часовника!!!
 newsm51 smile3525

P.S. - те ви руски стимули, не забравяйте да ги препро4итате и в събота и неделя, щото девойките допълват!!!

http://mirimanova.info/forum/index.php?showtopic=1385

# 335
Време е за следобедно кафе

Аз обядвах картофена манджа със салата от домат, 1/2 краставица, стрък зелен лук и извара.
Нощни очи извинена си, за туй че си ни забравила, ама те нали бременните са разсеяни - простено ти е Hug. Радвам се, че не "тлъстееш", ама има време Wink. Сега да те питам - интересно ми е споделила ли си с наблюдаващия те АГ начина си на хранене и ако да каквъв е отговорът му. Нали системата може да се прилага по време на бременност и кърмене, предполагам че са удобрили този начин на хранене.
Отивам да пия и аз кафе докато дятито спи Heart Eyes

# 336
  • ул. "Мечтание"
Абе не че съм ви забравила, ама не съм преглеждала темичката.
Иначе на доктор още не съм ходила, има време. По принцип не коментирам с докторите начина си на хранене и някои други неща. Най-малкото какво разбира едно АГ от здравословно хранене?! Те само си знаят рефрена "на ти дуфастона, на ти магнезия, на ти витаминките"... Да си гледат работата! Последно тяхното удобрение чакам!
Честно да си кажа на женска консултация ще ходя единствено, защото имам нужда от документацията, която ще ми дадът накрая, иначе въобще не бих се разправяла с идиоти. Naughty

# 337
Сладурки Hug
Стелето взимам си от сутрешното ти кафенце Crazy Честито минусче Hug
Кашарел аз видях още онзи ден и снощи като спомена погледнах в книгата. Наистина за вечерята пише сухари с кашкавал Thinking Но при нас е сирене. Дали е грешка при превода ни или грешка в книгата. Ще трябва да се провери Peace
Бубе тази мазаница с извара и мляко се оказа много вкусна Peace
Медунче стига ходи по темите, спирай се при нас Hug
Жаси честито първо системно минусче и още много Hug
Нощни очи радвам се да те видя и да чуя че си добре Hug Пиши по-често Peace
Дивимо честито ти минусче, страхотно вървиш Hug
Бебоче и аз като тем от вчера съм с МЦ. Но кантара днес не показа както друг път +1кг FlutterДнес най-после си стъпих на цифрата на линийката Party От отчета на 07.06 не съм била на линийката си(вече 3 седмици) За 3 дни падна плюса от 1.600кг. Party Party Party Взимам си и от твоето кафенце защото ми е такова шантаво на главата Confused

# 338
Жани ами то сирене при тях е всичко (и не само при тях). Ние си разбираме саламурено сирене, но си мисля, че може би кашкавал да е по- правилно...както и да е. Все пак говорим за 50 гр, при такова количество не мисля, че е проблем всеки да си хапне каквото му допада  Wink

# 339
Жани ами то сирене при тях е всичко (и не само при тях). Ние си разбираме саламурено сирене, но си мисля, че може би кашкавал да е по- правилно...както и да е. Все пак говорим за 50 гр, при такова количество не мисля, че е проблем всеки да си хапне каквото му допада  Wink

Абсолютно и аз мисля същото.А и щом в книгата така е преведено, надали е сгрешено, но ако не затрудняваме Жани може да провери Hug

# 340
  • София
Моя Гейчо-педерасчо сутринта показа -500гр  Shocked  bowuu
Бързо направих едно ревю на бебето и установих, че влизам в доста от старите ми дрехи  Laughing Нооо  Naughty, само влизам, друг е въпроса как изглеждам. Но и това е идеално, че до скоро само до коленете ги обувах  Mr. Green
з. мюсли с прясно мляко и нектарини и пъпеш
о. гюведже, сухар и домат
в. тараторчо
П.П Дилянкааа, що ме стрескаш така душо  Laughing, пускам си твоя линк с отчета на рускините и на първа страница двама летящи голи щиглеци  Joy Особено левия ми е много смешен  hahaha

# 341
Да се отчета за днес - направих комплекса упражнения, търках се с кафе, намазах се с мумио (2 табл. с 1 суп.лъж. вода + лосион за тяло) - е ужас, няма такава смрад просто - явно утре ще трябва да купя някакво етерично масло, което да убива тази миризма.

Похапването:
з: 2 ръжени филийки с кашкавал; 1 капучино; 1 CORNY с банан и шоколад;
о: телешко варено с моркови и лук плюс 2-3 суп. лъжици сварен ориз; зелен чай
в: пилешко филе, печено в плик на фурна

Последна редакция: пт, 25 юни 2010, 18:28 от Анонимен

# 342
  • ул. "Мечтание"

Мимееееее, не така бе душо! Тука бременни с развихрени хормони има!  Crazy

# 343
Жассс - дребния шрифт с микроскоп се чете, а аз моя го забравих дома!!!  #Crazy newsm78

Миме-то - таквоз, аз какъв сърцехлоп полу4их, кат ги видох, питаш ли ме?  hahaha Joy

# 344
  • Враца
чакайте сега да ви пусна една рецепта за домашна майонеза зазакуска, че да поточите лиги до утре Twisted Evil

в един буркан от 800 мл се слагат 1 яйце и се долива до малко под средата олио. слага се сол и1-2 гр (съвсем малко) лимонтузу.
най-важното е да се остави да се стопли до стайна температура. след час-два се разбива с пасатора. става за 10-ина секунди. за да стане гъдста, като  купешката, трябва яйцата да са поне на 1 седмица, със съвсем пресни не става твърда, а течна.

вкусът е мммммм.... и аз точа лиги до закуската Crazy

Общи условия

Активация на акаунт