"Системата минус 60" -Тема №10

• 38 006
  • 744
  •   1
Отговори
# 345
  Привет системки!Бяхме на голяма разходка, детенце на детски център лудува и всички сме изморени.

Идвам да се отчета и ставам да правя таратора за утре.

з- кафе, 3сухара с пастет и 1 домат, 2 холидейчета,1 обикновенна вафла, парче шоколад, 3в1
 о- салата от маруля, краставица, домат, шунка, кашкавал, млечно-чеснов сос, 1 ръжен сухар натрошен като крутони
 в- 15 джанки , след това на разходката едно ледено кафе лате

Утре ще я карам по-полека заради пълнолунието, но няма да гладувам разбира се.

# 346
Прочетох ви, но нещо ми е уморено и не ми се пише, мисля да си гушна книжката след малко.. Гуш и на вас! Hug
Все пак едно отчетче:
З. Торта, малко луканка, парче баница
О. Имамбаялдъ, краставица
16 ч. кайсии
В. Диня

# 347
Здравейте,и аз да се отчета за днес:
з.мусака,ръжен сухар,пр.мляко с нес,3 бр.бисквити,череши
о.Направих го в 11.30ч.-1 сладолед  Embarassed
в.кисело мляко,ама като се върнах от работа и едно парче диня/не се удържах!/  Embarassed
Май хич не съм по системата,да видим  къде ще му излезе края.На всички,които имат минуси и днес-Честито!
Лека и приятна вечер на всички!

# 348
Кашарел, салатата ти за обяд си е цяло пиршество, заплювам си я утре или вдругитен за обяд!  Grinning
Аз пък днес като за първи ден така се пресилих с тези упражнения и масажи с кафе, да видим утре как ще стана от леглото.  Crazy
Но пък страшно се скофтих колко кекава и тромава съм станала - след 10-12 години аеробики, каланетики, тае-бо, фитнес и какво ли не, заседнах за 4 години без никакъв спорт и резултатът - днес не можах да направя някои от упражненията в книгата!  Embarassed Cry
Както и да е - нахъсах се, че тая няма да я бъде и тая вечер правих таратор, пържоли и макарони с мляко и захар на фурна за домочадието и не хапнах нито троха!
Моята вечеря си я изядох в 17 ч. - пилешки гърди с малко пикантина, печени в плик на фурна и след това - само вода.

Последна редакция: сб, 26 юни 2010, 00:37 от Анонимен

# 349
Здравейте!
И аз започвам стриктно спазване на системата. Така или иначе, от известно време без да знам за нея, съм я спазвала инстинктивно. Тъй като не ми се пазят строги диети и нямам време и нерви за това, си съставих свой режим - сутрин задължително закусвам и пия кафе, обядвам и вечер ям лека храна и то по-рано, за да спя спокойно. Дотук съм свалила 8 кг, но искам още 12 кг. поне, за да се доближа горе-долу до мерките си преди да забременея.
Утре смятам да ям до обяд и после започвам лунната.
Отивам да чета книгата...

МЕНЮТО МИ ДНЕС:
з. три орехови сладки - 100 гр., нес кафе с мляко;
о. фрапе
в. шопска салата с крутони
по-късно прегладнях и изядох една салата краставици със сирене и крутони и едно блокче шоколад, но ще гледам да не се повтаря.

Последна редакция: сб, 26 юни 2010, 00:22 от asja

# 350
Добро утро  Hug
ето по едно капучино

Вчера сутринта едвам вдигнах малката за ясла- благополучно стана в 7:20, а днес в 5:50  Shocked , при наличие че снощи сме чели до 11 часа вечерта. Да се отчета за вчера с хапването:
з: 2 филийки ръжен хляб със салам и домат
о: булгур със зеленчуци
16 ч. ябълка
в: 1 печена скумрия

asja Добре дошла  Hug
Жасмин само така- браво!!! Колкото до мумиотото, смених няколко лосиона докато стана горе- долу поносимо откъм миризма  Simple Smile Но пък след всички процедури аз се чувствам страхотно  Wink
Сиси ♥♥ Hug
Кашарел мери ли се тези дни? Интересно ми е как се отразява системата  Simple Smile
Трън в Очите рецептата си е класика  Wink
Да попитам за пълнолунието: нали по време на него най- много се отслабва  Thinking тази мисъл ме навежда заради детоксикацията.
Желая ви лек и системен ден  bouquet

# 351
Добро утро  Hug
Видях един познат ник, asja  Hug от отслабването ми след първата бременност, при дневническата дружина, незнам дали ме помниш, tanyta25.

Тези дни не съм системна, ще се включа чак от понеделник пак при вас, хубав уикенд от мен.

# 352
  Добро утро и от мен!

Бубето, мерси за кафето Hug Мерки ще има в понеделник.Аз нямам много за сваляне и надали ще върви бързо при мен.По 1кг на месец ме устройва чудесно, важното е че хапвам всичко.

Асе, много се радвам да те видя миличка.Успех ти  желая и много целувки на красивия Васко. Hug

Алиена, чакаме те да се систематизираш в най-скоро време Hug

Хайде да не е спам да си отчета закуската.Ръжени сухари с пастет и кашкавал, подмазани с малко чесново масло.Детето ми изяде половината закуска много му харесват ръжените сухари с пастет Laughing

Системен и минусов ден ви желая.  bouquet

# 353
Здравейте момичета!
Кашарел познаваме се от 90 дн диета.Как е свърши ли я докрай?
Имам един въпрос към вас!Много ви моля ,ако някой може да ми отговори.Аз съм на РХ и от 90 дн диета си задържах кг.На мен нещо не ми пасва ,защото раб.време е такова,че понякога още съм на път към дома.
С дъщеря ми снощи си говорихме за нея,и предложих тази диета,защото детето каквото хапне -поне така тя ми казва качвам кг.
Книгата я нямам.Въпросът ми е следният.
Колко време продължаваш така на този начин на хранене.?Или той ти остава вечно.?
Между другото този начин на хранене много ми харесва,аз съм нещо такова,само вечер вечерям към 19.30 ч.Та книгата я няма в нашия град,камо ли в Попово да я има.
Поздравявам ви всички и ви желая много минуси!

# 354
   Джижи, здравей мила Hug Видях те че четеш на балкона, но чаках да пишеш Hug 90 дневната я изкарах 2 месеца и минах на тази след морето.От 90 дневната свалих 6кг, на морето качих 2кг, но сега повече от половината плюс го няма.По-лесно ми е храненето тук и по-вкусно.Може да се смесват доста неща, много по-свободно е.Сигурна съм че ще ти пасне този режим много добре.

Относно въпроса ти колко време продължава този начин на хранене..запазва се и след приключване на режима като се изместват часовете, до по-късно можеш да смесваш храни и вечерята може да е малко по-късно.На мен не ми е проблем да си вечерям до 18ч по принцип, само незнам като тръгна на работа как ще се справям, но съм сигурна че ще намеря начин.

Книгата я има на първа страница сканирана, няма смисъл да я купуваш мен ако питаш, макар някой момичета да казват че им е било по-приятно да си я четат в ръцете.Ти си реши.В онлайн книжарниците я има 12лв струва.Основите ги има на първа страница, книгата е по-скоро за мотивация.Ти вече нямаш много за сваляне, дори не виждам на къде още се стремиш, но ако искаш прочети си я. Wink
  Желая ти успех Peace

# 355
Та книгата я няма в нашия град,камо ли в Попово да я има.

Можеш да си я поръчаш от издателството, което я е отпечатало - Хермес. Доставят по пощата и с куриер - както теб те устройва. http://www.hermesbooks.com/detail.php?pID=1118&pcatID=13
Доставката с куриер беше само 3 лв. със Спиди, по пощата сигурно е по-евтино. Но пък книгата е намалена в Сайта, вместо 12, е 9 лв., та като крайна цена с доставката ти излиза все едно си си я купила от книжарница.
Можеш и сканирана да си я четеш, ама не е същото, защото няма как да си я вземеш в леглото  примерно и да си попрочиташ някой ред преди сън. А и ги няма снимките на авторката.

Аз да се похваля - днес съм минус 600 гр., вчера бях минус 400 грама, т.е. за двата дни системстване  съм свалила цяло килце!  newsm18
Снощи се будих на 2 пъти и особено втория, като се ококорих в 4 часа и не мога да заспя от глад - ставах, пих вода, пак ставах, пак пих вода, стомахът ми вие на умряло, накрая съм заспала гладна и нещастна. Laughing  
Явно организмът ми се бунтува, защото преди ядях предимно вечер и то обилно, а сега си пренастроих целия режим и вечер нищо не ям (след 17.30-18.00 ч.).
И друго има, не само безсънието - тресна ме главобол и  не ме пуска втори ден вече. Sick
Тлъстинките ми обявиха война нещо, ама ще видим кой кого.  Stop  Laughing

Последна редакция: сб, 26 юни 2010, 10:41 от Анонимен

# 356
Добро утро, скъпи мои!

Бавно бавно се увеличаваме! Добре дошли на всички нови попълнения и успех!!! Hug

Аз днес съм на вчерашните кг +- 200гр., което много ме радва, защото цифрите не съм ги виждала от година и половина! Дано и в понеделник да са така, за да отчета един макар и малък минус!

Целувки и лек и системен уикенд!   bouquet Heart Eyes

# 357
За мен толкова не е тази диета ,колкото за дъщеря ми.Аз по принцип си поръчвам на Store и със Спидито за 2 -3 дни са при мен книгите.така си поръчах "Ние и зоната"Разделното хранене"
Аз едно ме притеснява,че сутрин съм на плодове и дали от тия плодове така задържам ,а не смъквам в РХ.Но нали като премина от 90 дн.диета трябва още 90 дни да си на плодове.
Кашарел мила искам и аз като теб поне 2-3 до 5 кг да смъкна още.Ти добре си смъкнала в 90 дн.диета.И аз ако смъкна 3-4 кг тогава се чувствам ама най-добре.
Днес пак ще я обсъдя с детето си и искам да я пробва тази диета.Тя така или иначе  вечерят много рано.За мен не знам как да постъпя до август има време.Ако знам,че от тази ще ги смъкна  ще я почна.До някъде ме устройва,за това исках книгата , ще се опитам от първа страница да направя нещо.
Ще ви чета,а от понеделник тръгвам пак на работа.Стига болнични и отпуски!
Искам здравословно да се храня!

# 358
здравейте,
тази седмица съм ужасно несистемна Embarassed
ама от 5 дни-  2 пъти имахме гости и 2 пъти ние ходихме.
ами просто кошмар....поне не съм повече кг от понеделник.
Браво на системките Hug

# 359
Здравейте! Отдавна не съм писал. Вече съм свалил 6 килограма  и половина newsm03. Ето  какво съм ял днес :
З-пица с:кашкавал,краставица,домат,сирене,салам и отгоре с кетчуп и майонеза
О-все още не съм гладен но ако огладнея ще ям диня или таратор
В-салата с краставици и домати

Моята сестра и тя се храни по тази система. Тя е  за 6 клас и е свалила 4 килограма. А мама е свалила 5.600 кг. Много ни харесва тази диета защото не сме гладни а сваляме и ядем любимите неща.
Желая на всички прекрасен ден! newsm51 Hug Peace

Общи условия

Активация на акаунт