"Системата минус 60" -Тема №10

• 37 998
  • 744
  •   1
Отговори
# 360
iagoda, браво на вас!  smile3501
Много е хубаво, като хората в едно семейство се подкрепят - много по-лесно върви системата в компания!  Grinning

Аз направо се измъчвам, защото готвя за децата и мъжа ми едно, а аз ям друго, сега пък почнах да вечерям преди тях, че вкъщи никой не иска да вечеря в 17.30 ч. - ама така по-добре, де, тъкмо да не ги гледам и да се изкушавам.  Crossing Arms
Менюто ми за днес:
закуска (9.30): запечени макарони с мляко и захар; 1 кафена чашка кисело мляко с 2 с.л. овесени трици;
обяд (12.30): 1 купичка таратор и 1 пилешко филе, печено в плик на фурна
вечерята ще я мисля, но сигурно или таратор, или филе, че и от двете имам бол.  Crazy

Утре ще си сготвя ориз с тиквички, че нещо менюто ми много моно става....даже си поръчах един кукър от английския амазон, да си готвя малки порции ориз и разни диетични манджички в него.  

# 361
Здравейте Hug
Добре дошли на всички нови Системки и успех Hug
iagoda наистина от доста време не сиписал и сега изведнъж ни радваш със страхотни резултати-твои, на сестра ти и на майка ти. Браво на всички Hug
Бубето взимам си от сутрешното ти кафенце и отивам на терасата сред цветята на отдих докато дребното ми спи Hug Лелеееее моног малко спинка Малинка, как така се е вдигнала днес толкова рано. Моя дребчо снощи като заспа в 22.30ч. и стана в почти 9ч. Party

Вчера ми беше кофти нета и нямах отчет-З:закуска с наденица и кашкавал(от закусвалнята), нескафе; О:варени макарони със сирене; 16ч.-нескафе; В:3 сухара с моята системна "мазаница"(извара с кисело мляко и подправки) и 1/2 л. айрян
И след това хубаво вчерашно хапване кантара днес най-после падна под 70.8кг(тегло от началото на месеца). И днес каза -400гр. Party Много се кефя-тая система наистина е невероятна. На който и да кажа какво ям не вярва, че с това хранене се слабее. Но е факт Peace Като си бяхме на село и баща ми ме гледа да закусвам мекици със салам, сирене и домат и казва:"И какво стана, сбогом диета ли?" А аз му казвам НЕ, това си е съвсем по диетата. А той така Shocked #Crazy После обядвам агнешко месо и дробенето, в което има ориз, салата от красатвици и домат. И баща ми пак-"Е сега вече край на диетата!" А аз отговарям-НЕ, това всичко може да го ям на обяд в Системата. Повярвайте хвана се за главата и каза, че това е невероятно и че не може да повярва, че с това ядене се отслабва. И е прав да не вярва. Трябва да се опита за да повярваш. Но Системата наистина работи Peace
За днес изглежда така отчета:
З: 2сухара с пастет, кроасан с шоколад и нескафе
О: готвено зеле със свинско месо
сега ще пия едно нескафе
В: таратор или сухари със системната "мазаница" и айрян

Гушки на всички и много минусчета в понеделник Hug Hug Hug

Последна редакция: сб, 26 юни 2010, 21:35 от janeta*

# 362
Добър ден и от мен.
Който не е пил кафе да заповяда

Аз и снощи не бях системна - кумовете ни бяха на гости и та така.
Днес за сега удържам фронта - З:пържени картофи от снощи и кюфте, мляко с нес; О:Кисело зеле с кафяв ориз; В:пак зеле с ориз
Жани браво за минусчето, така както си тръгнала до края на юли ще постигнеш целта си Hug
iagoda страхотни резултати във вашето семейство, наистина е много хубаво, че се подкрепяте така.
Хайде лек и системен следобед Heart Eyes

# 363
Бебоче взимам и от твоето кафенце Crazy Hug И благодаря за милите думи. То моята първа цел е 68кг. (теглото на което забременях с големия син точно преди 9г. и което не съм стигала от тогава). Пък после като стигна 68кг. ще се опитам да стана и 65кг.( но на тях не съм била от 9-10клас вероятно)

# 364
  • Бургас
Здравейте и от мен!
Не съм писала няколко,но нищо ново покрай мен.
Вървя си къде системна,къде не,но килограмите си ми стоят-49 или 50,взависимост по кое време на деня ще се тегля.
За днес закуска-бисквитки,солетки,такива неща.
Обяд-шопска салата и пилешка супа.
Следобед-пилешка пържола-печена.
Междувременно-някой друг плод и сладоледче.
Искам да кажа,че си задържам килограмите,дори и да не карам съвсем по системата.
Браво на всички,които се доближават до целта.

# 365
  • Sf
Привет, Системата минус 60-тема - книгата от линка на http://georgi.unixsol.org/ не може да се свали. Има ли алтернативен начин?
Благодаря  Hug

П.П. Може ли някой, който я има, да ми я прати на sleeping_ugly@abv.bg

Последна редакция: сб, 26 юни 2010, 17:43 от Кроасания

# 366
Привет, Системата минус 60-тема - книгата от линка на http://georgi.unixsol.org/ не може да се свали. Има ли алтернативен начин?

Здравей, има начин. Ето директен линк: http://georgi.unixsol.org/cruft/tmp/tmp/s.rar
Намерих го в самата тема, точно под "Сайтове с материали за "Системата минус 60". Сваля се без проблем.  Peace

# 367
  • Sf
Благодаря, но Time opeartion limited out - ми дава като съобщение и не мога да сваля целия файл  Sad
Пардон, с Мозила експлорър стана  Grinning
Благодаря, Жасмин! извинявай  Embarassed  bouquet

# 368
За нищо!  Hug

И аз съм нова, тепърва се ориентирам. И чета засега основно руския форум, че там има много систематизирано всико - по-подробно е и е разделено на отделни теми.

Ей сега открих това: Но открих това, мляс-мляс, ми то вечерята могла да изглежда и вкусно...
http://mirimanova.info/forum/index.php?showtopic=114&st=0

Пък ето това направо ми взе ъкъла - то обаче е само за обяд, утре отивам за тиквички и мляно месо:

Тиквички с мляно месо: http://mirimanova.info/forum/index.php?showtopic=113

500-600 гр. мляно месо (говеждо)
сол и черен пипер
яйце
супена лъжица доматена паста
лук
3 скилидки чесън

Разбъркайте добре.
Измийте тиквички (на младите не се отстранява кожата, на старите се отстранява), нарежете ги на кръгчета, посолете леко, поръсете с черен пипер и малко соев сос.

На дървени шишчета последователно нанижете: тиквичка, мляно (каймата с подправките), тиквички, мляно...завършва се с тиквичка.
На парче алум. фолио слагате готовия шиш, завивате на конфета... печете 30 минути, след разгръщане поръсвате с настъргано сирене (но това не е нашенското бяло саламурено сирене!!!! , а различните видове жълти сирена - гауда, ементал и подобни, затова може да сложите кашкавал), слагате шишовете пак за 5 минути във фурната да се запекат и приятен апетит!

Аз лично винаги искам да ми мелят каймата от избрано месо, иначе готовата кайма е наполовина сланина и кожи, а Мириманова пише, че това не трябва да се яде!

# 369
janeta- ще взама да направя и аз твоята мазаница тези дни
iagoda-браво за ентусиазма на цялото ви семейство. Ако някой кривне- другите ще го контролират Naughty
аз днес си бях системна Mr. Green
з- питка с масло и кашкавал
о-тиквички на фурна с кисело мляко
в-диня

по някое време хапнах и пъпеш, което не е системно Embarassed
лека вечер на всички

# 370
Жасмин преведената рецепта я пусни в темата ни зарецепти. Копирай снимката и превода на рецептата. Отдолу сложи този линк като източник на рецептата. Бубето от сайта на Мириманова преведе няколко рецепти. Ако имаш желание или си превеждаш за теб рецепти от там спокойно ги прускай в темата с рецептите Peace
Тази рецепта и на мен ми лепна. Утре и аз може да направя за обяд стига да имам време да готвя, че ако е хубаво времето ще сме по разходки с дребчо.
marisa_ то това нещо за мазане може да се подправя според вкуса не всеки. Аз си признавам, че вече 3 вечери си мажа сухари с това и айрян. Много засищащо е Peace

# 371
Сега ще я пусна.  Peace
Само че в темата с менютата не е зле да отбелязваме коя рецепта е за обяд, коя за вечеря - както са разделени в руския форум. Чак сега видях, че съществува такава тема с рецепти, не е зле линк към нея да има в шапката на тази тема.

Последна редакция: нд, 27 юни 2010, 17:01 от Анонимен

# 372
Жасмин има и линк в началото на темата ( най- отдолу), а в темата с рецептите Жани е казала как трябва да се оцветяват рецептите за по-лесно ориентиране  Wink

# 373
Да, явно не съм догледала.  Embarassed
Моя грешка.  Peace

# 374
Добър вечер,системки!Аз се опитвам да съм системна,но днес дали защото е пълнолуние/Жани спонена на няколко пъти/ имам голям апетит  Sad.Така премина за мен деня:
з.ръжен сухар,шунка,1 бр миникроасан без пълнеж,пр.мляко с нес,2 бр бисквити.
о.сирене,няколко парченца луканка,чесън,прясна салата,няколко маслини,ръжени сухари,диня
в.кисело мляко и диня
Надвечер си сложих дълъг панталон,който не бях слагала от няколко седмици, и се наложи да преместя колана с още една позиция навътре-значи все пак има напредък.Дано в понеделник имам с какво да се похваля и дано този апетит отмине по-бързо.Привет на новодошлите Hug Приятна вечер на всички!

Общи условия

Активация на акаунт