True Blood сезон 3- 20 синджира скъсахме,но го дочакахме-25 тема

• 16 299
  • 713
  •   1
Отговори
# 480
Laughing Бат Бойко и той има рожден ден днес -Дали е фен на ИК  Thinking
За ББ не знам, ама днес рожден ден има Стелан Скарсгод  newsm18   Да благодарим дружно на таткото за добрата работа   Laughing

# 481
Пуции Какви ги вършат тия бе

Да приготвям ли машинката за подстригване да й покажаем чий е мечо ?  Twisted Evil

# 482
За ББ не знам, ама днес рожден ден има Стелан Скарсгод  newsm18   Да благодарим дружно на таткото за добрата работа   Laughing

Аха,довечера сме на парти при тати.....  Party Ще му честитя от ваше име Laughing

# 483
  • Срещу планината:)

Аха,довечера сме на парти при тати.....  Party Ще му честитя от ваше име Laughing

Майстор,майстор  Whistling

# 484
Ирко, направо ти завиждам за съня  hahaha
Аз като четох романите на Фани Мутафова за Асеновци и Калояновци, направо ми настръхнаха косите, би. То и магии и интриги и убийства и любови...  Crazy Властелина на пръстените и Хари Потър ряпа да ядат. Ако има кой да ги филмира ще стане супер четирилогия  Mr. Green

# 485
О, горещо лято и трети сезон...бива.

А Бате Бойко е толкова велик, че е по-секси от Ерик.

# 486
Хахах току що казах на Мъжа цитирам:

"Искам да правя лоши неща с теб !"  Mr. Green
И той изчезна от дома "по задачи"  Crossing Arms

Joy Joy Joy
Момичета а кога излизат субовете за качените серии ? Кажете ми че ги правят почти веднага моля ! Praynig

# 487
# 488
О, горещо лято и трети сезон...бива.

А Бате Бойко е толкова велик, че е по-секси от Ерик.
[/color]
 hahaha hahaha hahaha
Да благодарим на Стелан за добрата работа bowuu
Това Ерик как говори за секс,направо ми настръхва козината,пфиуууууууу горещо лято, има се пържим и въртим на шиш с тоя караул,пфиууу #Crazy
Но окото ми попадна на една грозна картина, Парцалана и Иън, досега съм се упражнявала в стрелба, само да се весне и горко и, мигом ще и се изпарят мераците за всякакви гугуткини мъже, амаха, нагъл парцал Twisted Evil
Трайки, как е детето, надявам се по- добре  bouquet

# 489
Пуции Какви ги вършат тия бе

Да приготвям ли машинката за подстригване да й покажаем чий е мечо ?  Twisted Evil

Говорят си, бе, говорят си.  Sunglasses Ама машинката няма да я откажа, щом имаш желание  hahaha Hug Иначе, щом Мечо си знае чий е, другите не ме вълнуват  Whistling

Трайки, да ти е жив и здрав свекъра, специални поздрави от нас!  Mr. Green

Кате, адски си права за третралогията на Ф. Попова-Мутафова, много любими книги!

ПП Уомо, ти си си изплашила мъжа, бе!  Joy

# 490
Признавам в последно време му се насъбра много  Joy Joy Joy
Отивам да припадам Simple Smile Моля Пуци телефона за Спешна помощ да го отбележиш в Указателя  smile3544

# 491
Божее колко е сладко това Пакуинче като малко Heart Eyes

# 492
Трайки, как е детето, надявам се по- добре  bouquet

Ами много по-добре е,мерси!Вече започнаха да й минават пъпките.

Уоми,субтитрите почти винаги излизат същия ден,обикновенно вечер. Преводачите са същите,които превеждат и Дневниците. Peace

# 493
  • Срещу планината:)

Grinning  Сладурана,ама как си глътнала  граматиката

# 494
Официално комюнике към военните части
Армейци!

Утре е денят Х, след който задачите ви/ни ще се увеличат и ще е все така до септември!
Разчитам и вярвам, че всяка една от вас е в максимална форма за справяне с нечестиви помисли от страна на обезумели фенки!
Като ваш Командир тържествено обещавам, че ще съм винаги на разположение при нужда (освен когато ме избомби Щатния Терорист, при които случаи ще разчитам някоя от клиентките ни да се погрижи за мен и да набере 013)!

В случай на колебания относно наказателните мерки, които трябва да се предприемат, ще се съветваме с консултант Зиса Вейдър, мадам Нортман и който друг ви се стори подходящ!

Айде наздраве!  Drunk

ПП Уоми, отразен ти е аварийния телефон!

Общи условия

Активация на акаунт