True Blood сезон 3- 20 синджира скъсахме,но го дочакахме-25 тема

• 16 268
  • 713
  •   1
Отговори
# 510
Да туря капака за днес, а?  Sunglasses

Утре... утре се почва... Mr. Green

Бъй, Годрик кви неща правел  Grinning

# 511
  • София
Бе наште момчета са си палави отсекъде .. :Д

# 512
Докато чакам поредната доза секси вампири, се занимавам с вампир тип интелигентен- Питър Уотс, Blindsight.

Книгата си е букварче по философия на езика и когнитивна наука, но вампирите са много страстоубийствени. Въпросният главен вампир е капитан на космически кораб, казва се Юка Сарасти- финландско ми звучи, но си представям, че може да изглежда като Ерик. В книгата някои от способностите на вампирите включват интуитивно познаване на прости числа до 1 милиард и това, че не се влияят от илюзията на куба на Некер.

Както казах, страстоубийствени...

# 513
Докато чакам поредната доза секси вампири, се занимавам с вампир тип интелигентен- Питър Уотс, Blindsight.

Книгата си е букварче по философия на езика и когнитивна наука, но вампирите са много страстоубийствени. Въпросният главен вампир е капитан на космически кораб, казва се Юка Сарасти- финландско ми звучи, но си представям, че може да изглежда като Ерик. В книгата някои от способностите на вампирите включват интуитивно познаване на прости числа до 1 милиард и това, че не се влияят от илюзията на куба на Некер.

Както казах, страстоубийствени...

Вампир в космоса? Laughing Леле майко,така е то-няма граници........няма! Laughing

# 514
Дю слънце мое Simple Smile подготвила съм ти нещо и съм го кръстила с доста подходящото заглавие

HEART ATTACK

Командира дано утре си на линия Simple Smile за да отърве кожата Simple Smile

Хихи вижте какво намерих във вампирския клуб

Последна редакция: пн, 14 юни 2010, 01:12 от WomanitKa

# 515
Пу първа дръпнала филмчето Mr. Green

Не съм чакала цяла нощ,ами синчето стана преди малко..и аз ставам какво да правя.Дас е молим да има субтитри довечера,че с тези зъби нищо не им разбирам.

Не издържах и го гледам....оле майко...оле майко....оле майко Embarassed Mr. Green Blush

дефибрилаторите ще загреят Mr. Green

Последна редакция: пн, 14 юни 2010, 08:01 от Kameliya

# 516
# 517
 newsm44 smile3501 newsm18 newsm18
На опашка сме в замундата  hahaha 3 минути след поредната проверка са го качили и вече 37 пъти е свален  ooooh! Майкоуууу  Mr. Green
55 минути  Shocked Само  Tired
Добро утро, би, Вампирелки  wavey

Не издържах и го гледам....оле майко...оле майко....оле майко Embarassed Mr. Green Blush

дефибрилаторите ще загреят Mr. Green

hahaha hahaha hahaha

# 518
Doбро утро,
Честит ви Васильовден след нова година, празниците продължават, заредих се в Замунда на опашката и аз.
Днес се очертава потресаващо горещ ден, това ще е защото е ТБ ден Mr. Green

# 519
Аз го изтеглих от Арена рано-рано без проблеми.

Така изгледах го,по принцип разбира се всичко,но ще гледам пак със субтитри.Чакането си струваше...

# 520
Добро, добро  Hug 1ви януари дойдеее  Mr. Green
почвам да гледам след 7 минути  Mr. Green

# 521
Аз след 3  smile3534
Камчо, стига, би, ши ма побъркаш, би  hahaha

# 522
И аз свалям доволно. Отивам да си доспя.  Mr. Green

ПП Ако са ми правилни сметките, би трябвало да го качват след 5 ч. сутринта наше време.

# 523
И аз го прегледах , пусто любопитство,струва си, да Mr. Green
Айде васильовки ще се сурвакаме ли?

# 524
Ама в замунда го нямаше,в Арена го изтеглих към 6.15.

Общи условия

Активация на акаунт