True Blood сезон 3- 20 синджира скъсахме,но го дочакахме-25 тема

• 16 127
  • 713
  •   1
Отговори
# 15
И аз си мисля,ч е това трябва да е последния постер - тъкмо навреме да го сложиш при другите, Танчик  Laughing

Абе кво става с нашата предсетателка на клуба. Събра членския внос, купи си виличка и духна  Thinking
Хвърли ме в тревога нещо!

hahaha hahaha hahaha

ПП Айде, ся, половината тема моя, друг път, просто имах творчески изблик. Mr. Green

Хаха, май баш Алсидко е туй. Сега четох инфо за първата среща на Джо със себе си като вълк. Разказва как е стоял гол на една поляна само по чорапки. Чи аз де съм била тогава  newsm78

не по чорапки, Кате, само по едно стратегически поставено "чорапче", ако мъ разбираш... Какъв смелчага!  Joy

# 16
  • срещу двата комина :)))
Хайде и аз в новата темичка  Hug

# 17
Кату тук един съкрушаващ удар
028 , 028, 028, 028 , 028

Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Гласувах с и аз незнам ама май съм фен Simple Smile

# 18
На първите 4 Господ е с мен - излиза ми само
Цитат
Authorization Required
This server could not verify that you are authorized to access the document you requested. Either you supplied the wrong credentials (e.g., bad password), or your browser doesn't understand how to supply the credentials required.
   Mr. Green

Но последната ... добре, че съм калена. А това с вестника е пред нашето ресторантче, би. Аз съм я разказвала тая случка  Whistling

# 19
Уоми, кефи как си напускала снимките направо под спешния номер, да й спестиш труда на Ката  hahaha hahaha hahaha

# 20
Аххх оправям веднага на мен ми излизат бе Simple Smile

ей сега поускам на друг хост  Twisted Evil

Последна редакция: ср, 09 юни 2010, 13:21 от WomanitKa

# 21
Кате, ако оцелееш от Уомината атака, две снимки на Джо от снощи, или тая заран ЦЪК  и ЦЪК ТУК

Стивън, Ана, Алекс

И една галерия с повече снимки

Последна редакция: ср, 09 юни 2010, 13:18 от ceciliya

# 22
Хихихихи, продължават да се крият, би, Уоми, Уоми. Казвам ти - недосегаема съм  Joy Joy

Я и аз да те позастрелям малко. Само предупреждавам Дю да не гледа! Повтарям - Дю да не гледа. Всичко е с цел отвръщане на удара  Mr. Green

бам бам бам бам бам и
БАМ

# 23
  • срещу двата комина :)))
Мале от вашите престрелки и аз паднах невинна жертва,а пък съм на работа... smile3544 smile3544 smile3544

# 24
 #Sniper smile3544 точно попадение особено последната  Twisted Evil
Обаче съм живаааааа ей сега ще ти ги сложа така че да ги видиш.  Twisted Evil

# 25
Край, умрех геройски Това е саботаж!

# 26
Ще ме уморите, бе!  smile3532 smile3532 smile3532

Ей го, Мури загина мърцина покрай вас!  hahaha

Като, не умирай, не, недей! Ще ми трябваш!   bouquet

Моля с разследването на евентуалния саботаж да се заеме служба "Контраразузнаване"  Mr. Green

Като, бе, не виждам от кво си умряла?  newsm78

# 27
ЕЕЕ.доживяхме..,нямам търпение вече за новите серии Heart Eyes
Момичета трахотни снимки сте напускали,разтуптя ми сърцето рано рано Laughing

# 28
Ир, че то контраразузнаването с двата крака у саботажа, би  Mr. Green

mery_79 и на мен тъй ми се разтуптя, че гръмна  smile3544

Като, бе, не виждам от кво си умряла?  newsm78

Ти па!  hahaha hahaha И Уоми и Цеци ме обстрелват. Пък и като си представя Уомито с кво ще ме изгърми след малко ....
Абе ние ще се самоизбием, би! Туй момиче да не е пуснато "отгоре" да ни разкара и да ни завземат териториите, бре!  Whistling

# 29
Ир, че то контраразузнаването с двата крака у саботажа, би  Mr. Green

mery_79 и на мен тъй ми се разтуптя, че гръмна  smile3544

Като, бе, не виждам от кво си умряла?  newsm78

Ти па!  hahaha hahaha И Уоми и Цеци ме обстрелват. Пък и като си представя Уомито с кво ще ме изгърми след малко ....
Абе ние ще се самоизбием, би! Туй момиче да не е пуснато "отгоре" да ни разкара и да ни завземат териториите, бре!  Whistling

hahaha hahaha hahaha няма, бе, няма. Взимай пример от мен - от сутринта ме стреляш, ама аз се държа! Щот знам, че с добри чувства го правиш. И Цеца и тя така, за Уоми не мога да съм сигурна, че само с добри чувства го прави.  Mr. Green

А мислех, че си умряла от последния патрон на Уоми, ама гледам тя още не го е изстреляла  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт