True Blood сезон 3- 20 синджира скъсахме,но го дочакахме-25 тема

• 16 131
  • 713
  •   1
Отговори
# 30
Хайде  Twisted Evil Тук ми ги няма най - добрите източници, но от нас ще те осмъртя  Naughty

# 31
Ир, че то контраразузнаването с двата крака у саботажа, би  Mr. Green
hahaha hahaha  
Какъв саботаж, къде  ooooh! Няма такова нещо, Кате, от приятелски чувства е   bouquet
Стрелбата е приятелски огън, не целя да те "смъртофлясвам"  Hug

# 32
  • Срещу планината:)
Дю да не гледа ама Дю погледан  Heart Eyes Язък ще се разхождах,за да си прочиствам главата  ooooh!

По анкетата, онзи обобщаващият отговор  bowuu
Браво за нея,шефе снимковият материал ли е повод за творческият изблик   Laughing

Верно що се опитвате да опаткате Катка бе,Уоми как си ги наредила -после знаеш ли колко ще ни е трудно да го пазим след всичко това

# 33
Да споделя и аз относно чуждите мъже,имам право на глас,нали и аз ги пазя с камшика-
Вълчан с къса коса е ок,ама с дълга хич не ми се нрави,май няма да влизам в тийм вълк.
Ерик на партито така са го зализали,все едно е инглишмен.... Rolling Eyes,нещо не ми изглежда щастлив,от Сибир ли ще да е ....или му е вртъснало от Парцала и се чуди как да я разкара...
Бил и Суки са готини на снимките.Рутина е супер яка също...само малко и е тесничка роклята в бюста Mr. Green
А Шарлийн повярвайте ми понякога ми е зловеща....

# 34
  • Велико Търново
  bouquet

# 35
Цеци, ти си ми верно другарче, ама туй Уоми ... Шшшшш, алоууу, туй всяка вечер у колибката го гледам натюр, би. Тез тиранти колко пъти съм ги опъвала ако знайш  hahaha
На мама сладък сладунчо, би. Туй Уоми разпали у мен неподозирана жар. Довечере курдисвам червената капела и ще си играем, би, сладкото ми пале  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 36
Дю, мерси. Не е от снимките, оня ден я измислих  Laughing Верно за кво ти трябваше да се разхождаш.

Абе, Уоми, защо така си вдигнала мерника на Катето, какво ти е направила? Или просто караш поред?  hahaha

Ир, че то контраразузнаването с двата крака у саботажа, би  Mr. Green
hahaha hahaha  
Какъв саботаж, къде  ooooh! Няма такова нещо, Кате, от приятелски чувства е   bouquet
Стрелбата е приятелски огън, не целя да те "смъртофлясвам"  Hug

Е те от тоя баш огън най-много жертви падат!  hahaha

ПП" Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 3 нови отговора." - ред, ред, рррррреееееддддд!

# 37
Нямам задни мисли   bouquet Обичам да разпалвам Simple Smile хората. Разпалена жена весела къща и повече вълчета  Joy
Довечера архива Simple Smile вадя, че ми е неудобно да поискам от мъжа да ми го прати Simple Smile

zizka Един заблуден и по тебе Simple Smile Ама гледай какъв е нахилен

Последна редакция: ср, 09 юни 2010, 13:55 от WomanitKa

# 38
Нямам задни мисли   bouquet Обичам да разпалвам Simple Smile хората. Разпалена жена весела къща и повече вълчета  Joy
Довечера архива Simple Smile вадя, че ми е неудобно да поискам от мъжа да ми го прати Simple Smile

Велико!  Mr. Green

Ками, що да е зловеща леля Шарлейн, бе?  Laughing Има доста дяволита усмивка.

Алекс на партито е бил облечен като второразреден банкер, ше ме извините. Другите са готини, много!

# 39

Кажи му, че е за една дружка  Wink
Знаейки другата ти страст, мила ми Уоми, да взема приятелски да те пошляпам  Mr. Green

шляп шляп шляп шляп шляп шляп и за последно Пляс

# 40
У грешка Simple Smile Братята само в комплект Simple Smile  Joy без майтап  Joy
Иън след 2007  Joy виж как ме караш да си вадя зъбите сама  Whistling
Келън мммм има хляб доста в него ама рошав от преди години не ме кефи Naughty

# 41
 hahaha hahaha hahaha
Шляпане ли му се казва вече  Mr. Green

С риск да стана досадна  Blush, още една галерия снимки от снощи

# 42
 Mr. Green Мдаааа, трябваше да те разоблича някак си  Thinking
То да ти се чуди човек кое ти е болното място - то не беше Алекс, не беше Иан, че и по Джото се загледа, колкото да ме изтормозиш  Thinking  Mr. Green Ще те имам пред вид в такъв случай  Joy
Но сега се оттеглям да понанкам малко с Адри. Па дано да засънувам ....

Ти па, Цеци, как ще си досадна, би.  Hug

# 43
Страхотни снимки,страхотни........... Heart Eyes Цеци,добре започваш. Hug

Забелязах,че Краля,Тео и Грант Бауер ги нямаше,но за сметка на това Парцала беше наредена там........ #2gunfire Това същество каквото и да го правя,все оцелява,май ще трябва да извикам братята на помощ Thinking

# 44
Имам само едно слабо място слънце всичко останало е за заблуда на врага  Twisted Evil
Партизански тактики от едно време  Mr. Green
Коя е парцала ???  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт