True Blood сезон 3- 20 синджира скъсахме,но го дочакахме-25 тема

• 16 243
  • 713
  •   1
Отговори
# 555
Ох Пуци и аз гледах най-накрая мечо в "Не ме забравяй" вчера, плаках като бебе.

# 556
Електролитите са пресни-пресни, всичко е готово.

Зис, ти също гледай с кофа лед, може и с малко валиумче...  hahaha

Ох Пуци и аз гледах най-накрая мечо в "Не ме забравяй" вчера, плаках като бебе.

Hug Всички така правят  Heart Eyes

# 557
Ауаоуууууууааааоооооооууууу! Мали, мали, малиииии!

Танчик, един съвет да ти дам - като седнеш да гледаш, виж да си имаш кофичка или направо кофа с лед.  Mr. Green

Ледена бира няма ли да ми свърши работа? newsm78

# 558

Танчик, един съвет да ти дам - като седнеш да гледаш, виж да си имаш кофичка или направо кофа с лед.  Mr. Green

Само ако е в доста обилни количества - 2-3-4.  Mr. Green Една няма да ти помогне.

# 559

Тц, не, трябва ти нещо по-силно! Освен ако не си я излееш на главата, тогава може и да свърши работа  Crazy

# 560

Тц, не, трябва ти нещо по-силно! Освен ако не си я излееш на главата, тогава може и да свърши работа  Crazy

Уау.......... Crazy А няколко? Mr. Green

# 561
Да ти кажа, колкото повече, толкова по-добре.  Laughing

Айде бе, няма ли да излизат тия субтитри, сърбят ме ръцете да го разкостим епизода  Crazy

# 562
Въъх, много ли е ревлива серията биии, уух БилитУ,страда ли  Cry
Навън е като в адските зандани, направо очаквах да видя от нейде брат Дийн Crazy
Чудя се да се метна ли с енг субове, или д асе омързеливя и да чакам бг-то, амам пусто любопитство Crazy

# 563
Меткай се, бе, Деми, меткай се. Направо не проумявам как изобщо можеш да чакаш  Joy

Оф, верно адска жега...

ПП Не е ревлив епизода, бе, що да е ревлив? Адски е забавен, диалогът е веднъж! Mr. Green

# 564
Меткай се, бе, Деми, меткай се. Направо не проумявам как изобщо можеш да чакаш  Joy

Оф, верно адска жега...

ПП Не е ревлив епизода, бе, що да е ревлив? Адски е забавен, диалогът е веднъж! Mr. Green

Че то кога не е бил...? Mr. Green Ей затова не искам да гледам само картинки......  Confused

# 565
Не е ревлив бе...ама на моменти ми става жал за някой ...хора.

# 566
Не е ревлив бе...ама на моменти ми става жал за някой ...хора.
За кои хора, Камиииии, не говори с позивни и с многоточия Crazy
Нямам търпение да приспя детето беее, а то не ще да спи Crazy

# 567

Оф, верно адска жега...

Че то кога не е бил...? Mr. Green Ей затова не искам да гледам само картинки......  Confused

Права си, ама става все по-добър!

Ками, за кого пък ти стана жал? Аз бях толкова еуфорична, че дори Тарините терзания не можаха да ме трогнат особено.

# 568
Аз го изгледах втори път ... с мечовски субтитри #Silly Всичко разбрах  Mr. Green Довечера ще го изгледах и с бг, че да затвърдя впечатленията си  Crazy

Деми, взимай и ти 3-4 бири и ги разделяй с Коко, хем той ще спинка цял следобед, хем ти ще си горе-долу в свяст  Mr. Green

# 569
Не искам да ви отчайвам,но в сайта за превода копирах мненията на двете преводачки:

"Да уточня нещо: този сезон ще се превежда от мен и от Ваня.
Разпределили сме си сериите (зависи от смените ми).
Не мрънкайте за субтитри - ще има. Няма да стават за няколко часа, но за 2-3 дни ще са готови.
Моля, не припирайте. "-Kiddo

"Сезон 3, епизод 1 - Прогрес: 1%
Епизодът ще е готов най-късно сряда. Може и по-рано"- Ваня

Confused Confused Confused Confused Confused

Знам,че обикновено има и други преводачи,които пускат субтитри в коментараите,така че да се надяваме на тях. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт