True Blood сезон 3- 20 синджира скъсахме,но го дочакахме-25 тема

• 16 100
  • 713
  •   1
Отговори
# 660
Командорша искрено се извинявам, но "сър" не фигурира в моя речник  Whistling
Немога да уважавам човек дето не съм му видяла краставичката... Че откъде да знам че има за какво да го уважавам  Whistling hahaha

Няма и да я видиш. И не е краставичка, а патладжанче. Съмнението ти, че би могло да не заслужава уважение ме обижда дълбоко и болезнено  Crossing Arms

Не фигурира 'сър', а? Пускам желязната завеса около Дюниния мъж в такъв случай  Twisted Evil

Пуци,аз за тротила...такова...ше има чайче утре заран би. Mr. Green

Две чайчета  Whistling
Три чайчета  и шоколад и спираме пазарлъка. Mr. Green

Бива  Mr. Green

# 661
Немога да уважавам човек дето не съм му видяла краставичката... Че откъде да знам че има за какво да го уважавам  Whistling hahaha
hahaha hahaha hahaha
Това ли е новото мерило за уважение Mr. Green
Ти мен уважаваш ли ме или да вадя краставицата...

# 662
hahaha hahaha hahaha
Това ли е новото мерило за уважение Mr. Green
Ти мен уважаваш ли ме или да вадя краставицата...

hahaha hahaha hahaha Днес си в особено силна форма, Деми!

# 663
Мале Пуц много сте тънкообидна бие Sad
За мечо пиша фикове Simple Smile Пускам новини и колажи Simple Smile познаваме се доста отблизо дето се вика  Naughty
Преди малко ти пуснах гол мечо във вана как искаш да му викам "сър"  newsm78
Че нали "патладжанчето" ако се появи първа аз ще го киризя и после на теб ще го покажа  Hug

# 664
Тй, тъй Пуци, нали е сурваки, нормално, аз освен, че сурвакам, чакам и финикийци насреща Wink
Абе Трайки, що ми е номера 026 newsm78

# 665
  • Срещу планината:)
Аз докато кажа здрасти,вие сте гледали серията кой веднъж кой два  пъти newsm45

Гледам има и нови попълнения  wavey

Пак ли гледате моркова на милото ей ненаситници такива  Naughty

# 666

А,незнам,аз не съм раздавала номерата...... Whistling Твоя май трябва да е 024 Thinking

# 667
Тй, тъй Пуци, нали е сурваки, нормално, аз освен, че сурвакам, чакам и финикийци насреща Wink

Къде бе? 024 ти е номера. Аз ти го припомних, а е 024, щот твоя Сашко е роден на 24 дата, затуй.

Ох, лейти, къде ходиш, бе!  Hug Стой тука, че моркова ше почне да се спаружва от толкоз гледане  Joy Недай боже, де, пепел ми на устата и прочие ...

# 668
Командорша леко съм засегната  Twisted Evil
Защо си мислите че когато Дю я няма няма кох да се погрижи за зеленчука и свежеста му  Whistling
Гарантирам ви имам опита и подхода и се справям добре!
ПУЦИ и да не забравя лека ти пръст мила

# 669
  • Срещу планината:)
Първо нямах компютър цяла сутрин,после с пускането на скайпа някой хора  Whistling  ме застреляха, после работи и бъди адекватна с клиентите,успях на 3 пъти да ви прочета, то писане то чудо.Само чакам да се прибера и да си дръпна серията,няма да мога да дочакам субтитрите,ще караме на фантазия  Mr. Green

# 670
Командорша леко съм засегната  Twisted Evil
Защо си мислите че когато Дю я няма няма кох да се погрижи за зеленчука и свежеста му  Whistling
Гарантирам ви имам опита и подхода и се справям добре!
ПУЦИ и да не забравя лека ти пръст мила

Трогната съм, тази атака ми вля нов живот направо  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Лейти, съчувствам силно  Hug Особено за застрелването. Ама да знаеш, то всъщност калява  Laughing

# 671
Ох ей сега изгледах епизода и мога да кажа само уникален Twisted EvilРазбих се просто от кеф.

# 672
Една мацка в коментарите за филма е писала,че има готови субтитри.В момента ги редактират и до час ще са качени.......... newsm44

# 673
Една мацка в коментарите за филма е писала,че има готови субтитри.В момента ги редактират и да час ще са качени.......... newsm44

Ура, ура, ура!  Mr. Green

# 674
Една мацка в коментарите за филма е писала,че има готови субтитри.В момента ги редактират и да час ще са качени.......... newsm44
Страхотно! Айде, да гледате  Hug и тука на разбор!  Mr. Green за тебе, Трайки, Фнимателно и с лед, лед, лед  Hug

Общи условия

Активация на акаунт