Отговори
# 675
И пак аз  Embarassed
zvezdicka, а мога ли да си занеса изследванията и по тях да ми даде мнение. Все пак отново всички изследвания да ми прави, няма логика. А процедурата той ли ти я прави?

# 676
Да,той ми разгледа цялото досие.Биопсията той ми я прави,но все
пак аз бях в първите 7 чисти дни след МЦ!Изобщо не ме боля,нямаше дори една капка кръв...
Аз имах записан час при професора за края на август,но нямаше как да издържа
на това напрежение да чакам....

# 677
  • Нотингам/Пловдив
Дано не ви досаждам, но искам да споделя нещо.

Мъжа ми най - сетне се стресна от диагнозата. Аз още като ми казаха, че цитонамазката ми е ПАП 3 и естествено се побърках от притеснение и си усещах, че нещо не ми  е наред. А той все ми разправяше "Всичко ти е наред, ще видиш" И днес още отказва да приеме диагнозата. Имал чувството, че не са така нещата, а щом така го чувства, значи не е вярно. Той обикновено усеща нещата, вярно е. Аз не си правя илюзии. Вярвам си на докторката, но той сигурно ще иска да потърсим и второ, че и трето мнение. Така, че zvezdicka сигурно ще се възползвам от препоръката ти. Благодаря!
Моят мъж също не се стряскаше ,като че ли лампичката му светна след конизацията.Когато излезнах от упойката лицето му беше толкова уплашено ,че помислих ,че болния е той.
Сега вече 2 месеца след операцията продължава да звъни 10 пъти на ден да пита как съм.
Лек и успешен ден ,честит рожден и имен ден на всички които съм пропуснала.     bouquet

# 678
Ще видим какво ще излезе след биопсията, до тогава ще се притеснявам...Така или иначе измененията на шийката на матката си ги имам. Sad

# 679
Ами аз вече съм с направена биопсия, това имах предвид, то даже си е било абразио. zvezdicka, а конизацията преди кой ти я прави? Иначе си спомням за твоя час след два месеца. Не знам ка ще се вредя и аз при него.

Сега гледам в сайта на Токуда си рекламират лазерна конизация. Безкръвна, едва ли не безболезнена.Ставаш и си отиваш след това. Е, трябва да се пазиш както и при другата, но то това си е ясно. А професора извършва ли тази процедура, знаеш ли?  Той е сред препоръчаните на страница първа, някой при него ходил ли е за конизация?

cocko, мъже к'во да ги правиш. Аз даже се учудвам че той така реагира днес. Това нещо го говоря вече повече от месец и обяснявам и обяснявам, но човека си чувства друго нещо, как да го разубедиш  Laughing

еуфория, притеснението е неизбежно. Всички се притесняваме. Но все още не е ясно какво ти е точно. Аз съм със вирус, кото вече е нанесъл поражения. Има други, обаче, няма вирус само раничка, гори се и приключват. Така че, успокой се мъничко и се радвай на детенцето. Изчакай резултатите и тогава се притеснявай.

# 680
Конизации правят в Токуда и мисля,че цената и беше около 700 лева,но това е
миналата година...Мисля,че синът на професора е опериращия,но той също е с добро име...завеждащ е АГ отделение
в Токуда,но аз не съм ходила при него...Дори мисля,че лазерното обгаряне се прави пак от доктор Карагьозов,а не от професора,но не съм съвсем сигурна...Абразиото за което ти пишеш се прави наистина с пълна упойка,а за биопсията...няма никакъв смисъл,макар,че аз преди 4 години в Онкологията имах правена биопсия,бях с тампонада и обилно кръвотечение..Не знам защо сега беше по-различно...Дори бях с преспиване за2 дни....

# 681
За час при професора винаги ли се чака толкова дълго, в смисъл това по касата ли е или на платен преглед? Има ли някаква разлика?

# 682
Професорът не работи със здравната каса и всичко при него е платено!
Винаги часовете се дават за дълъг период от време напред!Аз обаче отидох с намерението
да чакам и когато всички със записани часове минат,тогава и аз да се вредя...Но не знам защо,този
път имаше само няколко жени с часове записани предварително и почти не съм чакала....

# 683
zvezdicka, благодаря!

# 684
Имам приятелка с ПАП 3-Б, която не иска да си обърне внимание, записвам се да ви следя.

# 685
  • Нотингам/Пловдив
 newsm09 Нямам думи за твоята приятелка,може би очаква да се оправи от само себе си.

# 686
newsm09 Нямам думи за твоята приятелка,може би очаква да се оправи от само себе си.

Лекарят при когото е ходила, известен в нашия град я е "успокоил" че всичко било наред  #2gunfire и тя му вярва  Tired

# 687

Лекарят при когото е ходила, известен в нашия град я е "успокоил" че всичко било наред  #2gunfire и тя му вярва  Tired

Кажи и за тази тема да прочете и тогава може и да се замисли  #Cussing out.
Момичета здравейте на всички   bouquet.
Аз утре отивам на лекар и вече ме тресе треска та стискайте палци   Praynig.
Всеки път когато дойде време за контрола направо изтръпвам и май няма отърване от това  Sick.

# 688
svetla1971, успех!!!

# 689
Маргалцеееее  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes нека отиде и на друг....утре ще ви чета назад, не си е шега ПАП 3Б

Общи условия

Активация на акаунт