Звездни компромати-64

• 63 122
  • 757
  •   1
Отговори
# 465
  • Балчик
ЕЕЕ тоя свят се побърка вече , на 100 години ще раждат , и как ги  сложила  на вестници , шок и ужас  Shocked #Crazy да не ги повива с тях

# 466
  • София
Та те са толкова мънички, особено едното и се нуждаят от особени грижи, а някои търсят сензация на гърба на невинните душички...

# 467
И с какви тензухи са увити  Crazy

(Иначе браво на индийката,че ги е износила и трите здрави.Друг е въпросът колко ще им се радва  Tired

П.С. Може би във вестника е пишело за въпросното раждане и е сложен като за сензация.съмнявам се да е използван за подложка  newsm78  Whistling

# 468
  • София
Мисля,че са върху вестник,за да се сравнят с него по размер,колко са мънички всъщност Peace.
Даваха ги снощи по новините,били се отчаяли,че цял живот опитвали по естествен път,интересно защо не са се отчаяли на 39-45год.,а чак на 66...

Аз съм правила подобна снимка на мъничката си племенница до едно списание,беше по-малка от него Simple Smile тогава.

# 469
Това е Индия, все пак, можеше да са в обора, при телетата.

# 470
Ужас. Милите душички. Confused

Относно  Николета, банските знам във Варна по едно време къде ги продаваха, предполагам че пак ги има.
А гаджето й нито е на Божков сина, нито момчето от снимките вчера. За на Божков сина дори каза, че не го познава. Гаджето е футболист, и е обвързан, затова се крие в тайна. Естествено, няма да е за дълго. Mr. Green

# 471
# 472
От Жизел, и по-точно облеклото й ми се зави свят. Crazy
А на ВикитУ както винаги обувките й са 2 номера по-големи. Не й ли хлопат като върви? Thinking

# 473
Дженифър Лопез изглежда много различна на тези снимки. Не мога да разбера кое точно ме смущава, но не ми допада особено.

# 474
А на ВикитУ както винаги обувките й са 2 номера по-големи. Не й ли хлопат като върви? Thinking

да бе и аз това се чудя  Thinking, но не само тя ходи така,много от другите звезди също.По награди, колко съм ги виждала с големи обувки  Rolling Eyes

Лопез изглежда много подмладена, все едно операции са и правени  newsm78

# 475
Много ме кефи тоалета на Жизел! И аз бих се облякла така, ама и така да ми стоеше...  Rolling Eyes

# 476
# 477
ето още от Дж. Лопез същото събитие -тук, тук и тук

много бързи тез  пусти папараци бе, докато кача тези пуснали нови  Laughing

Парис Хилтън

Кати Пери

# 478
Тоз Габриел до Холи Бери да ми падне в ръчичките......

# 479

да бе и аз това се чудя  Thinking, но не само тя ходи така,много от другите звезди също.По награди, колко съм ги виждала с големи обувки  Rolling Eyes
Да, и при други съм виждала. А при Виктория това е в 99% от случаите. Crazy
Много ми е любопитно защо го правят, и не е ли неудобно за ходене.

Общи условия

Активация на акаунт