Звездни компромати-64

• 63 072
  • 757
  •   1
Отговори
# 615
Хаха,тука голяма работа е ставала.За протокола-аз съм За Дженифър Лопес и Марк,но за Брад и Дженифър..Не ми се нрави много с  Анджелина.Ама щом са заедно,значи се обичат.Иначе харесвам и Анджелина,и Дженифър Лопес и Анистън..За Никол..нрави ми се ама баш да я харесвам  Naughty
П.п Какво мислите за Гея Антонова,случайно попаднах на нея след като гледах клипа на Устата.Ето и нейният блог,има нещо което ми харесва в нея но не знам какво  Thinking http://www.mravkataz.blogspot.com/

# 616
Гея Антонова почти във всяка реклама я има и честно казано ми идва малко в повече едни и същи лица навсякъде във всичко-реклами списания, клипове  Crazy, иначе е сладка

# 617
А, прочетох внимателно аз, но затова написах, че никой не може да ми гарантира какво ще се случи. Имам време за още няколко развода, колко му е. Не бих съдила, докато сама не съм препатила конкретната ситуация. Наизуст лесно се говори. Не съм им в главите, на звездите, не знам какви са им съображенията - нито за браковете, нито за разводите. Силно е определението, че някой не е стока - не е убил човек, не е ограбил, не е изнасилил, никому не е навредил. Брака и развода са лични неща, може да ги пооклюкарим, но чак пък да поставяме оценки по тях.
Имаш право на своето мнение, Буба, но за мен то е тесногръдо. Човек може само да си мисли, че може да си представя неща, които не са му се случвали.

# 618
И трябваше да добавиш в завършек" И се надява да не му се случат" за да се беше изчерпала темата и обезмислил моят сегашен коментар  Peace

П.С Тази Гея..има странно име. Моделка е май?!

# 619
  • UK
За протокола, харесвам Дженифър Лопез с Марк Антъни, Брад Пит ми е безразличен, но харесвам Дженифър Анистън, но не и Анджелина, Никол е прекрасна, за разлика от Николета, но пък има нещо у Андреа, което ме впечатлява, амбицията й, може би, също така смятам, че би била изключително красива, ако имаше каквато и да било представа как да се направи такава. Харесвам и някои от тоалетите й, чисто като сценично облекло за певица в нейния си кофти стил, иначе не съм я слушала какво и как го пее, предполагам нищо не съм изпуснала. Simple Smile Някаква друга вечна тема в темата има ли, по която да се изкажа? Simple Smile

# 620
# 621
Момичета,да ви питам случайно да знаете каква марка е тази чанта?(извинявам се ако се познаете  Blush) http://kachi-snimka.info/images/rgh1276714222a.jpg

# 622
  • In The Middle Of Nowhere
Момичета,да ви питам случайно да знаете каква марка е тази чанта?(извинявам се ако се познаете  Blush) http://kachi-snimka.info/images/rgh1276714222a.jpg

И на мен много ми хареса, тази мацка коя е има ли други нейни снимки, на които да се вижда по-добре чантата?

# 623

И на мен много ми хареса, тази мацка коя е има ли други нейни снимки, на които да се вижда по-добре чантата?
Това е че няма,иначе оттук я видях http://www.sofiastreetstyle.com/?p=1846

# 624
Тя била българка, аз мислех, че е някоя световна звезда  Crazy
Ами освен да питаш на сайта, ако има такава възможност  Peace

# 625
  • София
Имаш право на своето мнение, Буба, но за мен то е тесногръдо. Човек може само да си мисли, че може да си представя неща, които не са му се случвали.
pina, благодаря, че изказа и моето мнение.
Бубе, чукай на дърво, че животът има невероятната способност да поднася изненади, когато най-малко ги очакваш и то по няколко пъти. Все си мисля, че един млад човек би трябвало да е с малко по-широки възгледи и по-толерантен към живота на другите.
Изказването за руснаците пък беше безумно. Дамата ги била надушвала отдалече, обаче интересно как е пропуснала в такъв случай да надуши руската жилка при Никол Шерцингер  ooooh!

За да не е поредния спам:
Тори Спелинг тц, тц, на какво е замязала тази жена...
Тила Текила сладникаво именце - някой да я познава въпросната звездичка?
бременната Кели Престън радвам се, че след голямата трагедия в семейството, ги очаква щастливо събитие!
Холи Бери
Салма Хайек

# 626
pina, благодаря, че изказа и моето мнение.
Бубе, чукай на дърво, че животът има невероятната способност да поднася изненади, когато най-малко ги очакваш и то по няколко пъти. Все си мисля, че един млад човек би трябвало да е с малко по-широки възгледи и по-толерантен към живота на другите.
Изказването за руснаците пък беше безумно. Дамата ги била надушвала отдалече, обаче интересно как е пропуснала в такъв случай да надуши руската жилка при Никол Шерцингер  ooooh!

За да не е поредния спам:
Тори Спелинг тц, тц, на какво е замязала тази жена...

Тя отдавна на нищо не прилича Confused

# 627
  • София
Такава чанта съм виждала в Манго само че миналото или по-миналото лято.Сигурна съм Hug

# 628
  • Belgium

Тила Текила сладникаво именце - някой да я познава въпросната звездичка?

Водеща по MTV (води се бисексуална), разбира се не се казва така, това и е псевдонима. Беше пускала в Twitter съобщения, че мисли да се самоубива. Един вид - елате-ме-спасете  ooooh!

До колкото знам си е жива и здрава.

# 629
  • на пясъка при черупките от миди
Такава чанта съм виждала в Манго само че миналото или по-миналото лято.Сигурна съм Hug

Чантата е от Манго наистина. В коментарите под снимката го пише. Цитирам:

Рали 09.06.2010 в 10:04 am
Чантата е убиец-Mango,имам такава и съм ужасно доволна…А мацката е свежа,секси и определено разбира от цветове…Smiles…..

Общи условия

Активация на акаунт