Звездни компромати-64

• 63 115
  • 757
  •   1
Отговори
# 105
Чудя се Камелия как може да се харесва с  тези футболни топки на мястото на бюста. Мария с патрахилце на главата  hahaha

# 106
# 107
Линдзи
Ким Кардашян
Тейлър Суифт ужасно ми е  красиво това момиче  Heart Eyes
Кени Уест
Салма Хайек
Катрин Зита Джоунс Сладко се е облякла
Джъстин Тимберлейк
Джесика Бийл
Кристина Агилера
пак
Кеша
Кати Пери
Сандра Бълок
Марк Джейкъб и мъж  Laughing Laughing
Лейди Гага на завършването на сестра си
Зои Салдана
Никол Ричи

и ей това малкото ми е много сладко Уилоу Смит- дъщерята на Уил Смит има собствен стил  Laughing цък и цък и цък

Последна редакция: чт, 10 юни 2010, 10:55 от ♥VIKI♥

# 108
  • Балчик
Joy аз пък ще се накефя , ако кравата реши да и се зарадва  Joy

# 109
Знаменитостите и техните малчуганиhttp://uhaaa.com/node/2345

# 110
# 111
колко е сладка ''аватарката'' Simple Smile

# 112
# 113
# 114
# 115

Laughing нее..... baby_neutral

А я ме светнете какво е станало с Ивана, че не съм гледала, пък любопитно ми стана  Crossing Arms

# 116
  • Бургас

А я ме светнете какво е станало с Ивана, че не съм гледала, пък любопитно ми стана  Crossing Arms
И мен ми стана любопитно.А и за Симона Първанова загатнахте,че има нещо,пък не казахте какво.Хайде,не бъдете скръндзички,споделете. Simple Smile

# 117

А я ме светнете какво е станало с Ивана, че не съм гледала, пък любопитно ми стана  Crossing Arms

Гавра. Пускат й грешни песни, после пък тя казва, че иска да каже нещо, да не пускат музика, да ама те не само че я пускат, ми и до половината песен оставиха да върви, докато тя се опитва да говори. После като каза да й пуснат еди коя си песен, й я пуснаха от припева, и тя се омота. Накрая на финалната песен Глория запя, Ивана тръгва към нея, тръгва да пее, не са й пуснали микрофона. Crazy Ужас. Но на нейният микс, всички тия гафове бяха наистина прекалени. На нейно място не бих стъпнала повече на концерт на Пайнер.
С никой друг не объркаха.

Пък за Симона. Видях я вчера в На кафе, нищо по-различно не видях аз. Тя никога не е била красавица според мен, не разбрах наистина кое беше толкова възмутително.

# 118
Това с Андреа е страхотно попадение:) Chudo, разведри ми настроението, благодаря   bouquet

# 119
Въй...ту жалко, че вече не я прави едната ми фризьорка, всичко щях да разбера как е бесняла после (с право де...)  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт