Звездни компромати-64

• 63 021
  • 757
  •   1
Отговори
# 210
  • Балчик
тия снимки , особено къде са тримата мисля , че са от миналогодишният рожен ден на малкият

# 211
тия снимки , особено къде са тримата мисля , че са от миналогодишният рожен ден на малкият

Нямам идея, но за първи път попадам на снимки на сина на Емилия и на Коко Динев, не бях ги виждала до сега  Rolling Eyes

# 212
приличат си с Ивон  Simple Smile, и двете деца са много сладки

# 213
Брад Пит е заприличал на чичка откакто е с Анджелина.

# 214
Често има снимки на Иван.

Ето последните, от рожденният му ден тази година, преди месец:

цък  цък   цък

И Борис Дали със сина си

# 215
Често има снимки на Иван.

Ето последните, от рожденният му ден тази година, преди месец:

цък  цък   цък

И Борис Дали със сина си

Мерси Just*AvvA* Simple Smile

# 216
# 217
Брад Пит е заприличал на чичка откакто е с Анджелина.

И аз това съм го забелязала, много ми е странно. Анджелина е прекрасна, красива жена, а защо му действа така на Брад?  Rolling Eyes Когато беше с Дженифър Анистън беше толкова hot, а сега ми прилича на пастир или овчар с тази козя брадичка  Joy Знаете ли, не знам дали и при вас е така, но при мен душевното състояние е огледало на външния ми вид, и когато съм в "депрес" (както се изразявам аз) изглеждам тип, визулано, ала Брад Пит  Joy Дали обаче правилото, че външния вид е отражението на душевното ти състояние важи и за Брад, не знам  Thinking

# 218
Галена много грозно и се виждат зърната  ooooh! Много е грубо, нали се прави на много класна вече... Версаче-мерсаче, квото и да облече, същата евтиния си е  Naughty

жал ми е за Ивана  Tired

# 219
Галена много грозно и се виждат зърната  ooooh! Много е грубо, нали се прави на много класна вече... Версаче-мерсаче, квото и да облече, същата евтиния си е  Naughty
това си мислех и аз, някои хора и за 100 000 да се облекат, пак изглеждат ефтино, но го има и обратния вариант, тогава вече е похвално.

# 220
Все повече темата се превръща във "Фолк компромати"... Tired
Tired...и аз не давам линкове, но ми е нитересна темата, беше...щото сега само фолк- гърли запълват страниците...предполагам заради звездното събитие Пайнер Crazy...

Ще чакам с нетърпение да компрометирате някоя рок-звезда от приближаващия фест Rolling Eyes... Mr. Green

# 221
Ами тези дни имаше рок фест "Цвете за Гошо", защо никой не писа за тях:)?

# 222
е стига де фолк компромати, аз не слушам поп фолк,но кометирам защото ми е  интересно.и ги знам повечето певици. Както виждате предните страници слагам и актуални снимки от деня на светския елит. Коментирайте де, що никой не кометира бикините на Джей Ло по напред , които бях постнала( като зиключим Авчето  Hug) .хм?

# 223
е стига де фолк компромати, аз не слушам поп фолк,но кометирам защото ми е  интересно.и ги знам повечето певици. Както виждате предните страници слагам и актуални снимки от деня на светския елит. Коментирайте де, що никой не кометира бикините на Джей Ло по напред , които бях постнала( като зиключим Авчето  Hug) .хм?

Щото целта е да помрънкаме с тон "Античалга", нищо повече  Wink И ти и Инфантилна сте дали примери, повече няма какво да се каже... да бяха писали, да бяха коментирали, ама не са...

# 224

Общи условия

Активация на акаунт