Звездни компромати-64

• 63 072
  • 757
  •   1
Отговори
# 195
# 196
Много е хубава тази Надя. И на интервюто с Преслава я гледам, супер нежна е. Heart Eyes
За цигарите... те си знаят. Може тая цигара да й е била единствената за цял ден в крайна сметка.

И какво като е единствената? Тя не влияе зле, нали? И супер много позираше за тая камера, то не беше оглеждане, въртене...

Не ми се карай. Нейна работа си е. Ние ли сме тия дето ще съдим. Аз колкото приятелки имам, които са пушачки, и са били бременни, нямаше такава, дето да е спряла и 9 месеца да не си е дръпнала и веднъж. Дори и майка ми, когато е била бременна с мен от време на време е пушила.

# 197
Много е хубава тази Надя. И на интервюто с Преслава я гледам, супер нежна е. Heart Eyes
За цигарите... те си знаят. Може тая цигара да й е била единствената за цял ден в крайна сметка.

И какво като е единствената? Тя не влияе зле, нали? И супер много позираше за тая камера, то не беше оглеждане, въртене...

Не ми се карай. Нейна работа си е. Ние ли сме тия дето ще съдим. Аз колкото приятелки имам, които са пушачки, и са били бременни, нямаше такава, дето да е спряла и 9 месеца да не си е дръпнала и веднъж. Дори и майка ми, когато е била бременна с мен от време на време е пушила.

Еми, щом е в медийното пространство, ще я съдим. Тук обсъждаме известните личности, не е ли така?

# 198
Да, ние ще обсъждаме, но не да съдим. Там е разликата. Wink
Супер тъпо е, като вземем да се правим на идеални, и да превръщаме такива неща в най-големият грях на света. Stop Ама аз защо ли се учудвам, все пак ССФ такива работи не допуска. Naughty

# 199
Да, ние ще обсъждаме, но не да съдим. Там е разликата. Wink
Супер тъпо е, като вземем да се правим на идеални, и да превръщаме такива неща в най-големият грях на света. Stop Ама аз защо ли се учудвам, все пак ССФ такива работи не допуска. Naughty

Аз като цяло съм адски върл противник на пушенето, да не говорим от бременни жени. Не се правя на идеална, аз имам много недостатъци, но да си причинявам зло на моето дете, само и само на мен да ми е кеф, няма да стане. И отново повтарям, щом е в медийното пространство ще я съдя и обсъждам. Ако не ще- да не се вре в камерите.

# 200
Aз не съм пушач и никога не съм била. Майка ми винаги е пушила, дори докато е била бременна с мен. Нямам никакви хронични заболявания, вече 33 години. До тук разбивам 2 мита.
Твърдо съм 'за' забраната на пушенето на обществени места, не желая никой да ме трови, но бременните сами да си решават къде и дали ще се тровят. Виждала съм майкаи, които успяват доста качествено да съсипят живота на детето си, без да са пушили по време на бременността.

# 201
Пина го е казала чудесно, няма какво да добавя друго.
Само да спомена, че аз също нямам каквито и да било хронични заболявания.И майка ми е пушила през бремеността си. Но едва ли има пушачка, която не е пушила, ако не цяла бременност, то в началото, докато разбере, че е бременна. Аз самата нито съм противник, нито защитник на пушенето.Не обичам крайностите. Самата аз пуша много рядко, когато пия, но все пак го правя.

# 202
Вредата от цигарите, особено по време на бременност не е мит. Не е задължително да я има, но не е мит.
Иначе всеки да прави каквото си иска, на мен лично не ми дреме. Обаче ще обсъждам каквото и когато реша, независимо дали някой няма да заключи, че се правя на съдник и демострирам фалшиви принципи.

Ужасно се състари тази жена. Много нейни наборки изглеждат в пъти по-добре.

# 203
Ако бременната реши да не пуши, то няма място и в заведение пълни с пушачи, защото иначе нищо не прави.

# 204
Aз не съм пушач и никога не съм била. Майка ми винаги е пушила, дори докато е била бременна с мен. Нямам никакви хронични заболявания, вече 33 години. До тук разбивам 2 мита.
Твърдо съм 'за' забраната на пушенето на обществени места, не желая никой да ме трови, но бременните сами да си решават къде и дали ще се тровят. Виждала съм майкаи, които успяват доста качествено да съсипят живота на детето си, без да са пушили по време на бременността.

А аз пък говоря от личен опит, защото майка ми е пушила по време на бременността, както казва по 1-2 цигари. И после от това кой страда? Аз. Плакала е за това и аз съм плакала, ама късно вече.

# 205
Пина, съгласна съм, но това е друга тема.  Все пак всичко опира до избора, нали? До съзнателно взети решения.
Както и да е, да не спамим повече.

# 206
Я да охладим страстите....

Познайте кой е този актьор

Laughing

Отг:Калин Врачански ("Стъклен дом").

# 207

Laughing

ужас! Компромат си е.

# 208

Laughing

ужас! Компромат си е.

oт няколко седмици са пуснали рекламата веднага го разпознах  Flutter по секси е с брада  Whistling

# 209

Общи условия

Активация на акаунт