Звездни компромати-64

• 63 102
  • 757
  •   1
Отговори
# 180
Е поне фолк не съм  дала, което си е половин добро дело Mr. Green

# 181
  • София
 #Crazy  Нали Надя на Коцето била бременна,а пуши като комин ooooh!

http://www.signal.bg/view_video.php?video_id=83668.......айде по знаещите да кажат Mr. Green

# 182
Нито е първата, нито ще е последната бременна, която пуши.

# 183
Нито е първата, нито ще е последната бременна, която пуши.
И все пак е доста безотговорно   ooooh!

# 184
  • в ябълковата градина
Тази Цветелина Янева сега за сефте я чувам.
И кво, хвали се, че е с Делян Пеевски  Laughing
То пък да има за какво да се хвали.
Най-меко казано, той е адски противен.

# 185
Цветелина Янева я знаех от нейна песен с пловдивската boy група- "032". После я бях мернала по ТВ, и тя се пъне да имитира Гага.
Семейството и е от селото, в което работя, нещо като вилна зона на Пловдив:) И много ми харесва брат и Embarassed

# 186
Много е хубава тази Надя. И на интервюто с Преслава я гледам, супер нежна е. Heart Eyes
За цигарите... те си знаят. Може тая цигара да й е била единствената за цял ден в крайна сметка.

# 187
# 188
Кейт много ми хареса.
А Дженифър да вземе пример. Какви са тия телесни бикини? Само тигрови! Mr. Green

# 189
Днес във вестник "24 4аса" има 2 страници по повод концерта на Пайнер и по-скоро мястото, където се е провел. Та по случая Есил Дюран казва, че като разбрала къде ще пеят си сменила прекалено разголения тоалет с друг, както и повечето и колежки. Аз от малкото, което мернах...не искам да си представям какво щяха да облекат, ако са на друго място, на повечето задниците им бяха на показ.

# 190
И вече са забранили концертите там
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=509567

# 191
# 192

Сетиха се. А защо изобщо са им дали разрешително от общината, да направят концерт там? Tired Те им разрешили, после скандали.

# 193
  • Стара Загора
 Heart Eyes

# 194
Много е хубава тази Надя. И на интервюто с Преслава я гледам, супер нежна е. Heart Eyes
За цигарите... те си знаят. Може тая цигара да й е била единствената за цял ден в крайна сметка.

И какво като е единствената? Тя не влияе зле, нали? И супер много позираше за тая камера, то не беше оглеждане, въртене...

Общи условия

Активация на акаунт