Звездни компромати-64

• 63 017
  • 757
  •   1
Отговори
# 225
Милена мога да я изкоментирам - какво момиченце беше, какъв глиган стана..., но то не е новина.

Иначе Джей Ло ми се вижда по- слаба, от колкото преди да забременее.

# 226
аз знам,че са имали голяма любов с Денис Ризов преди...

# 227
Брад Пит е заприличал на чичка откакто е с Анджелина.
А може би всичко идва от Анджелина.
Преди него беше с Били Боб,който също е чичка...
А и Брад не е първа младост вече,може да се е отказал от онзи секси-младежки имидж,който поддържаше тооолкова много време.

# 228
  • София
Хайди Клум Germany's Next Top Model
Кейти Пери на същата церемония
Линдзи Лоън вече не й дрънчат кокалите  Wink
Парис Хилтън в Сао Пауло
Натали Портман
Алесандра Амбросио с мъжа си поне така ми се струва, че това е мъжа й, не че съм сигурна  Grinning
Джени и Марк

# 229
  • Балчик
Аз мисля , че няма какво толкова да коментираме  Цветето за Гошо , това дето видях беше рошави мъже и Милена в розово /оглиганена / , ноооо концерта на Пайнер пъъълен с компромати , истина си е просто

# 230
Линдзи е заприличала в лице на лелка. Още на другите снимки одеве й гледах двойната брадичка. Confused

п.п. Момичета които не искате да гледате поп-фолк снимки- просто подминавайте линковете, навсякъде пише на кого е снимката, не я отваряйте изобщо. В крайна сметка темата е свободна за всеки да си слага линкове, и е много неприятно да четеш кофти неща, за снимките които си сложил. Ако си мислите, че ще спрем, грешите. В крайна сметка живеем в Б-я, и това са известните ни личности. Аз като видя снимки на хора, които не са ми интересни ги подминавам.

# 231
На мен фолк момичетата са ми интересни за коментиране, пък! На Милена какво да и коментирам, тя изглежда по един и същ начин откак я помня, само дето е качила килограми.

# 232
ЦВЕТЕ ЗА ГОШО (за мен освен Васко Кръпката, Милена и Буги Барабата другите са неразпознаваеми)
Ерол от Уикеда и Иван Ласкин са другите известни, останалите хора са бендове и публика.

# 233
  • Пловдив
Първият не е ли Светльо от "Хиподил" - "Скакауец"?

# 234
Тези обувки в стил- ала Лейди Гага, нещо май за модерни се водеха по едно време. Rolling Eyes Може и да греша, но съм виждала няколко снимки на звезди с подобни чукундури и ток невидимка. Mr. Green

# 235
  • София
Тези обувки в стил- ала Лейди Гага, нещо май за модерни се водеха по едно време. Rolling Eyes Може и да греша, но съм виждала няколко снимки на звезди с подобни чукундури и ток невидимка. Mr. Green
Не видях дали сте го обсъдили назад в темата... Днес в "Уикенд" прочетох, че тези чепици на Камелия струват 15 000 лв. Което никак не ми се вярва обаче  Thinking

# 236
Не видях дали сте го обсъдили назад в темата... Днес в "Уикенд" прочетох, че тези чепици на Камелия струват 15 000 лв. Което никак не ми се вярва обаче  Thinking

Оригиналните може и да са толкова. Но на Камелия не са оригинални.

# 237
Предраг Пажин се развеждал с втората си жена - Наталия http://www.blife.bg/article-1942
 - ако някой е гледал Футболни съпруги ще ми разбера болката, жена му беше голяма сладурана
http://dariknews.bg/uploads/photos_more/200910/path_9472.jpg

тоя Пажин направоооо...

# 238
Еееее, много тъпо. Аз я харесвах жена му.  Crossing Arms Много свястна ми се струваше.

Николета Лозанова рекламно лице на NICOLE OLIVIER и REBECCA:

цък  цък    цък    цък    цък    цък

# 239
На Николета скулите пипани ли са, или е ефект от отслабването?

Общи условия

Активация на акаунт