Звездни компромати-64

• 62 928
  • 757
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Питах Авче (малко странно ме изгледаха, за 1 часа този въпрос...) - може, стига да са се минали 24 часа от смъртта.
Не разбрах нищо от този пост, както и от предишния, много кодирано разговаряте. Много ми е любопитно за какво става въпрос.  newsm78

# 346
Не е свързано с темата по никакъв начин, затова  Peace

# 347
Тъй като имаше много снимки от последните дни посветени на Николета, ми се иска да изкоментирам, че е много, много фотогенична. Страшно ми харесва на повечето снимки, с различните прически ! Докато на живо във ВИП Данс примерно не ми направи особено впечатление. Но на снимки положението е друго.  Peace

Анджелина поканена да играя поредната Клеопатра, Брад пък за ролята на Марк Антоний.
http://www.woman.ru/images/article/7/c/img_7c39668bf368bba8a48e7133ec34e495.jpg

# 348
# 349
# 350

знам, но ме мързеше да пиша  Laughing Laughing

п.с. Скоро гледах по HBO едни награди, на които го наградиха за цялостно творчество...Беше баща му, синът му и тя. Милата не спря да плаче... Много трогателно беше да видиш 3 поколения актьори с еднакви фамилии на едно място..

# 351
  • Пловдив
Можеше да напишеш Майкъл Дъглас и жена  Crazy  Party Joy

# 352
Можеше да напишеш Майкъл Дъглас и жена  Crazy  Party Joy

готово  Joy Joy Joy

# 353
  • UK
Снощи се опитах да намеря цената на една рокля на Марк Джейкъбс, но не успях. В смисъл, интереса ми е чисто статистически, тя представлява малка черна рокля с увита по нея дебела розова лента, с един приятел обсъждахме, че това вероятно струва хиляди и хиляди евро, само защото е Марк Джейкъбс (като се има предвид другите му неща колко струват), а всяка квартална шивачка може да ти я направи, но не успях да й намеря точната цена, всъщност не успях изобщо да намеря роклята. Видяхме я в декемврийския брой на Космополитън за миналата година... Търсих му в колекциите, но не успях да я намеря. Някой да има идея как да я търся? Роклята беше страхотна, между другото. Simple Smile

# 354
  • Пловдив

знам, но ме мързеше да пиша  Laughing Laughing

п.с. Скоро гледах по HBO едни награди, на които го наградиха за цялостно творчество...Беше баща му, синът му и тя. Милата не спря да плаче... Много трогателно беше да видиш 3 поколения актьори с еднакви фамилии на едно място..

В първия момент помислих, че имаш нея предвид за третото поколения  Crazy После видях, че пише и синът му  Whistling Въпреки, че то си е малко на кантар  Flutter

Можеше да напишеш Майкъл Дъглас и жена  Crazy  Party Joy

готово  Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy Joy

# 355
# 356
Като брюнетка е много по хубава,определено това е нейният цвят

# 357
Като блондинка хич не ми харесва като излъчване и тяло. Сега е страхотна:)
Андреа нещо подпира тук, не знам какво

# 358
# 359

Сякаш заедно с русия цвят си е отишла и евтинията от външния и вид. ( говоря за външността only и то ако се абстрахираме от силикона  Wink ).
Някой умен човек и е дал правилния съвет за цвят преди време.
Хубава си е Николета .

Общи условия

Активация на акаунт