Звездни компромати-64

• 63 067
  • 757
  •   1
Отговори
# 510
А аз да досадя пак с доста снимчици на Николета, също за NICOLE OLIVIER и REBECCA:

1  2  3  4  5  6  7

# 511
  • In The Middle Of Nowhere
Леле много ми се набива перуката на 4, 5 и 6 стои много неестествено

# 512
В София къде се продават банските? Flutter

# 513
  • Балчик
И защо винаги по тия снимки ,Николета  изглежда че е получила поне 3 оргазма ?

# 514
Страхотна е тази женааа...

# 515
  • София
Николетка е хубава, да... Обаче колкото и перуки или прически да смени, според мен винаги изглежда по един и същи начин на всички фотосесии. Просто няма и доза артистизъм. Щото не вярвам пък толкова да са й кофти фотографите.

Ева Мендес пазарува в Бевърли Хилс
Рене Зелуегър здрав дух в здраво тяло  Grinning
Матю Маконъхи семейно
Никол Кидмън тази жена много я харесвам (не колкото Джей Ло естествено)  Wink
Майли Сайръс

# 516
Понеже всички са в захлас от Николета -един глас в обратна посока.
Има хубаво тяло,но изглежда  "тъпо парче", съжалявам, никак не мога да я приема за изискана и красива, каквито изказвания често се срещат в тази тема по нейн адрес.

# 517
  • София
Desi_slava, никога не съм се прехласвала по тъпи жени, ако ще да са неземно красиви (същото важи и за мъже).
Голяма мъка ми е всяка медийна изява на Николета, защото мисълта й тече толкова бавно, че се изнервям ужасно. Всъщност, ако дори и една мисъл й мине през главата имам чувството, че ще я убие  Mr. Green

# 518
Голяма мъка ми е всяка медийна изява на Николета, защото мисълта й тече толкова бавно, че се изнервям ужасно. Всъщност, ако дори и една мисъл й мине през главата имам чувството, че ще я убие  Mr. Green

Супер точно казано!

# 519
Не си спомням някой да е описал Николета като "изискана", още по-малко да е често срещано определение за нея тук. Някой чете друга тема, не нашата. Laughing
По другият въпрос съм съгласна, но все пак коментираме снимките и външният й вид, нали уж е моделка. Нейната работа е да е красива.

# 520
На мен ми идват твърде в повече татуираните надписи къде ли не по тялото и.  Rolling Eyes И това е в абсолютен разрив с идеята и схващането ми за "красива". Прилича ми на книга, прочетена при това... Stop
Освен това забелязвам, че глезените и не са особено изящни и краката като цяло не са дълги. (колко е висока тази жена?)

Инак хваща окото, особено на мъжете, предполагам  Laughing

# 521
Не знам колко е, но е нисичка. Къси са й крачетата. Peace

# 522
Хубава е Николета,макар че татуировките ми идват малко в повече. Thinking
Има невероятни скули.

# 523
На мен ми идват твърде в повече татуираните надписи къде ли не по тялото и.  Rolling Eyes И това е в абсолютен разрив с идеята и схващането ми за "красива". Прилича ми на книга, прочетена при това... Stop
Освен това забелязвам, че глезените и не са особено изящни и краката като цяло не са дълги. (колко е висока тази жена?)
Подкрепям напълно  Peace Безумни татуировки...ако продължава в същия дух ще заприлича на Amy  Crazy Mr. Green

# 524
  • Cофия
В София къде се продават банските? Flutter

на Тодор Каблешков, във Френдс имат магазин  Peace

Общи условия

Активация на акаунт