Звездни компромати-64

• 63 094
  • 757
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Дали някой обръща внимание на музиката,а Mr. Green?
Спомням си като идва у нас-даваха я по тв.

# 496
незнам какви наркотици ползва, сигурно са добри  Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Ох, ще ме скъсаш. Joy Joy Joy Joy

Трейс, мило, е хубаво де,ама и ние носим такива високи обувки, на теб случвало ли ти се е да ти се свлече чак толкова кракът. Пък й не виждам да й се е впил кракът отпред... Абе баси, стига съм ги мислила. Crossing Arms

# 497
Аз също нося високи, но не чак толкова  Peace Пробвала съм едни подобни и пръстите ми се набиха отпред и остана един пръст разлика отзад  Laughing Затова предположих, че оттам идва проблемът  Sunglasses

# 498
  • на пистата
пръстите ми се набиха отпред и остана един пръст разлика отзад 
и при мен става така като сложа 12см токчета.

# 499
На мен повечето ми са с 13см ток, но такова нещо отзад не ми се получава. Случва се да ми се набиват в предната част при някои обувки, но не знам какво трябва да се случи, за да остане такова място свободно, при положение че е затворена обувка. Айде, при отворена пръстчетата ще йзлензат да стърчат отпред. Mr. Green

# 500
На мен повечето ми са с 13см ток, но такова нещо отзад не ми се получава. Случва се да ми се набиват в предната част при някои обувки, но не знам какво трябва да се случи, за да остане такова място свободно, при положение че е затворена обувка. Айде, при отворена пръстчетата ще йзлензат да стърчат отпред. Mr. Green

мило и аз съм така, според мен трябва да са ти големи за да се получи така, ето вижте Кристина Агилера и тя така http://gofugyourself.celebuzz.com/2008/09/02/82631270.jpg(може да се уголеми за да се види по добре)

# 501
Боже, вижте Лейди Би по канал 1, цялата е компромат. ooooh!

# 502

еее изпуснах    Crossing Arms макар, че я засичам често и се старая да и отбягвам компанията, дори в един и същи фитнес ходим  Confused

# 503

еее изпуснах    Crossing Arms макар, че я засичам често и се старая да и отбягвам компанията, дори в един и същи фитнес ходим  Confused

Хем бързах, за да не я изпуснете, даже не коментирах Кристина и обувките й. Crossing Arms
След малко уж пак щяла да се появи, да гледате, всички!
Аз мога да разкажа, но друго си е, да се види, мога леко да загатна- руса коса и някаква розова част, син спортен гащеризон тип шалвар на Адидас, обувки като на стриптизьорка...

# 504
Беше...чудничка. Не знам защо, но много ми напомня на Петя Буюклиева Laughing

# 505
виждам я  Sick Sick много е cheap

# 506
Мале...де се е въргаляла да се получи тази прическа... и как се е облякла, въй, въй, въй...

пп - оф точно па Пипи да ми коментира мачовете - пълна пародия!

# 507
  • Sofia, BG
аУнцуНг с високи токове, cool  Mr. Green Пипи не разбра ли, че спортната журналистика не се унаследява генетично?

# 508
  • София
Да се изкажа и аз по важния пролем с големите обувки Grinning Понеже при страшно много звезди съм го забелязала си мисля следното - нали дрехите им ги избират стилисти, а и тези обувки се обуват веднъж-дваж, не успяват да си ги разносят дето се вика Simple Smile Та сигурно затова стилистите им взимат следващия номер, за да са сигурни, че няма да убиват на едното или двете носения Wink

# 509
  • София
Честно казано и аз така мисля за обувките.Гледах интервю на Кремена Халваджиян/май тук де/,че когато няма нейния номер обувки си купува даже много по-големи,само защото и се е харесал модела.

Общи условия

Активация на акаунт