Звездни компромати-64

• 63 142
  • 757
  •   1
Отговори
# 480
Може да е заради проблемите, които има с костите на стъпалото. Нали точно от тесни и високи обувки става. Тя от токчетата няма да се откаже, но може би компенсира с по-широки обувки.

# 481
Защо винаги пишете Холи Бери, като името й се пише Halle Berry. Чете се Хали, ако беше написано Holly, тогава бих приела.

# 482
  • Варна
Дженифър Лопез изглежда много различна на тези снимки. Не мога да разбера кое точно ме смущава, но не ми допада особено.
Марк Антъни разваля картинката!  Laughing
И мен ме кефи тоалета на Жизел! Страшно весел и усмихнат.

# 483
Дженифер Лопез
Прилча ми на Пеги Бънди в по-софт вариант.

# 484
  • София
Защо винаги пишете Холи Бери, като името й се пише Halle Berry. Чете се Хали, ако беше написано Holly, тогава бих приела.
Принципно може и Хали и Холи. Не съм чула как тя самата си го произнася.
Как се чете Hall? Чете се "хол"  Wink

Дакота Фанинг
Тейлър Лаутнър
Чарли Шийн

Не виждам нищо странно в Дженифър Лопез. Всякак я харесвам  Peace Голямо чудо ако си е направила някаква интервенция, нищо ново под слънцето!

# 485
Дженифер Лопез
Прилча ми на Пеги Бънди в по-софт вариант.

Много е красива тази жена!

# 486
  • Варна
Чарли Шийн
 Въх, че е остарял!

# 487
Може да е заради проблемите, които има с костите на стъпалото. Нали точно от тесни и високи обувки става. Тя от токчетата няма да се откаже, но може би компенсира с по-широки обувки.

Не мисля, че това е причина, първо защото не е само тя с такива обувки, второ това че са по-голям номер не значи по-широки, просто са по-дълги,а и най-важното повечето скъпи марки имат различни ширини, както за по-тясни крачета, така и за нормални, така и за по-широки. Да не говорим, че това все пак не съм аз, а Виктория Бекъм, и ако има нужда от по-широки, за да й е по-удобно, то такива ще й бъдат направени без проблем, от който дизайнер каже.

Дакота все си я помня като детенце. Blush

# 488
Може би за да не им убиват много,ако са по-широки,сигурно е по-удобно.Не знам обаче как не хлопат. newsm78

# 489
  • София
Дакота все си я помня като детенце. Blush
Излъчването й продължава да е много детско и невинно.  Heart Eyes 

# 490
ето още от Дж. Лопез същото събитие -тук, тук и тук

много бързи тез  пусти папараци бе, докато кача тези пуснали нови  Laughing

Парис Хилтън

Кати Пери

Може и да ми се струва или от светлината, но краката на Парис Хилтън, особено на първата снимка ми се виждат на петна  Thinking newsm78

# 491

ей споко де  Laughing аз също пиша Кати Пери макар, че се произнася Кейти, с английския съм много на ти  Stop и не искам допълнителни уроци  Laughing просто адски ме мързи да пиша и правя много често правописни грешки

шъ мъ извинити  Joy

# 492
А на ВикитУ както винаги обувките й са 2 номера по-големи. Не й ли хлопат като върви? Thinking

да бе и аз това се чудя  Thinking, но не само тя ходи така,много от другите звезди също.По награди, колко съм ги виждала с големи обувки  Rolling Eyes
Да, и при други съм виждала. А при Виктория това е в 99% от случаите. Crazy
Много ми е любопитно защо го правят, и не е ли неудобно за ходене.

Всъщност заради огромния ток, кракът се свлича надолу и буквално се нагъва при свода  Mr. Green 

# 493
# 494
Украинска Диджейка дибидюс(топлес) гола очаквам в скоро време и у нас да се появи подoбна  Laughing още , пак и пак  цък Whistling последните са кадри от гостуването и у нас, незнам какви наркотици ползва, сигурно са добри  Joy Joy пак  цък и цък

Последна редакция: вт, 15 юни 2010, 18:24 от ♥VIKI♥

Общи условия

Активация на акаунт