® E-bay - тема 54

• 36 958
  • 744
  •   1
Отговори
# 210
  • Шумен
Да се похваля и аз Laughing:
Цък
Цък

# 211

Как ли ще пристигнат ?! Wink

# 212
момичета имам следният проблем.....
  купих си едни сандалки с цена  Buy it Now и в момента в който натиснах да ги купя ми даде,че наддавам за тях,а не беше изтекло времето.
Веднага в Пейпал ми даде,че са ми спрени паричките,обаче нямам имейл,че съм ги купила,както и нямам имейл,че са ми шипнати парите  newsm78
Свързах се с продавачката и  обясних какво е станало,че в пейпал дава че са ми спрени парите и тя ми писа,че ще се уредят нещата в скоро време.Но търга би трябвало да е изтекъл още на 11.06,а още си стои така,нито имейл от Пейпал получавам,а парите ги няма в сметката ми определено,проверих и в картата.
Опитах се да ви обясня накратичко,моля ви помагайте  Hug

# 213
  • ВАРНА
Здравейте.
Наддавах за една рокличка, но без да искам съм сложила голяма сума за макс. бид. Не знам дали можех/мога да поправя това и съм спечелила роклята, но сумата ми идва малко височка. Какво бих могла да пиша на продавача за да си коригира търга и да не купувам роклята?
мерси предварително

# 214
  • Русе
Пиши му, измисли нещо си там може и да се съгласи и да предложи секънд чанс оферт на друг. При мен е ставало, но изцяло зависи от волята на продавача. Моя мъж оня ден беше сложил на снайпера 555 лири на един анцунг  мислил, че 5.55 написал, пък то...добрече го видях навреме, че въпросния се продаде за 50 лири, а не беше нищо особенно.
Мен направо ми писна да получавам уж нови неща със закачен със секретка етикет. Целия потник на бобчета от носене и аз какво съм гледала незнам, положителен федбек даже съм сложила. Като започнах да го гладя и видях, драснах й едно писмо на продавачката, ама ще смей ли да ми отговори.

# 215
Момичета имам молба, Praynigнякоя от вас може ли да ми направи порачка от ибей,аз ще дам линкове и още утре ще и внеса парички в картата,защото моята карта ще е оправям чак след две седмици... а мн. искам да си поръчам някой работи.

Много ще съм благодарна!

# 216
здравейте!

До сега не съм писала по темите, тъй като сега прохождам с ebay.co.uk Simple Smile И имам нужда от малко помощ. Пуснах си поръчка и всичко е наред. ХАресах си някои неща още, но видях, че на артикулите пише Хонг Конг. Идеята ми е за митата и митническите такси. Някой знае ли дали се плащат такива, когато селърът не е от Англия, а от нейде си  Thinking И съответно за малки пакети до 500гр. имате ли идея колко се плаща

Благодаря за помощта  Hug

# 217
  • Хасково
здравейте!

До сега не съм писала по темите, тъй като сега прохождам с ebay.co.uk Simple Smile И имам нужда от малко помощ. Пуснах си поръчка и всичко е наред. ХАресах си някои неща още, но видях, че на артикулите пише Хонг Конг. Идеята ми е за митата и митническите такси. Някой знае ли дали се плащат такива, когато селърът не е от Англия, а от нейде си  Thinking И съответно за малки пакети до 500гр. имате ли идея колко се плаща

Благодаря за помощта  Hug

Зависи каква каква цена е обявил продавача на пакета .
Може да му пишеш да пише че е подарък -  и няма да ти искат пари ..
Ако е над 30 долара ( мисля че беше ) - ти искат ДДС Simple Smile

# 218
2 чифта ръкавици са, които няма да надхвърлят 10 лири..... а и като тегло няма да е нищо особено Simple Smile значи евентуално ДДС?

# 219
2 чифта ръкавици са, които няма да надхвърлят 10 лири..... а и като тегло няма да е нищо особено Simple Smile значи евентуално ДДС?

По-евентуално е нищо да не платиш.
Но се приготви да чакаш поне месец.
Китайските пощи са бегай - пази се!

# 220
Моля за помощ с превод: интересува ме как да напиша, че отпред са ожулени на върховете и подметките са леко изтрити, че пак получих едни "нови" обувки  Laughing

# 221
The tips of the shoes are scuffed and the sole is worn. This is not a new pair of shoes as it was described when I was bidding for them.

Пише: Върховете на обувките са ожулени и подметка е износена. Това не е нов чифт обувки за каквито бяха обявени по време на наддаването.

Малко добавих от себе си Laughing

# 222
The tips of the shoes are scuffed and the sole is worn. This is not a new pair of shoes as it was described when I was bidding for them.

Пише: Върховете на обувките са ожулени и подметка е износена. Това не е нов чифт обувки за каквито бяха обявени по време на наддаването.

Малко добавих от себе си Laughing

Мерси  Peace Аз останалото го измислих но това за върховете нещо ми убягваше  Laughing Да видим как ще се разберем и с тази  Simple Smile

# 223
Момичета , някой получил ли е  мейл от Габко ,че бусът им е пристигнал  Thinking

# 224
  • София
Момичета , някой получил ли е  мейл от Габко ,че бусът им е пристигнал  Thinking
Да, тази сутрин!
 За София,  на адреса, днес! Peace

Общи условия

Активация на акаунт