Незабравима /Unutulmaz/ тема 50

• 26 584
  • 753
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна
Не знам за вас,но аз в понеделник съм на първия ред! Hug Hug Hug
И ще гледам Харунски! newsm44 newsm44 newsm44
Аз също! newsm18

# 451
Oх, дано рекламодателите са предпо4ели мачовете на СП и да няма толкова много реклами по Нова - много е досадно!

# 452

Сега гледах във фейса за фрагмент и ми направи впечатление, че май коментират спиране на фрагментите в петък и понеделник smile3511 smile3511 smile3511

# 453
Oх, дано рекламодателите са предпо4ели мачовете на СП и да няма толкова много реклами по Нова - много е досадно!
Дай боже да си права,но такова нещо е просто невъзможно.

# 454
  • Русе
Всички ТВ канали от рекламите съществуват,мила?! РЕКЛАМИ ЩЕ ИМА! Обратното е абсурд!

# 455
  • Русе
А епизоди ще има ли? Или и тях ще спрат заради Световното? smile3515 smile3515 smile3515

# 456
ОСТАВЯМ КАЗАНОТО ОТ ТЕЗИ МИЛИ ДАМИ БЕЗ КОМЕНТАР!!!!!!

Юпиииииии!!!! Дано Нова да имат достоверна информация! Grinning Grinning Grinning

Юпиииииии!!!! Дано Нова да имат достоверна информация! Grinning Grinning Grinning
Ураганчето : Гериии, попринцип най-достоверната информация не идва от Нова ХАхХАхАХ нали знаеш ? ХАхАхХАхХА  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Друг е по-надеждния източник  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

ееее как, друго си е да ти "хелпнат" като имаш нужда от инфо  Wink Wink Wink Wink Joy Joy Joy Joy

ееее как, друго си е да ти "хелпнат" като имаш нужда от инфо  Wink Wink Wink Wink Joy Joy Joy Joy
  smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62
Чакайте и аз да се посмея   smile3532 smile3532 smile3532 rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Цитат

Тази информация е повече от достоверна, от хората,които финансират филма. Благодаря.
Нава ряпа да яде  не знае от къде да черпи достоверна информация  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 457
  • София

Вторите мачове са чак от 9:30 часа.

# 458
  • Русе
Момичета,коя от вас нарани на Харун ръката? И да викнем Докторката на помощ. newsm12 newsm62

# 459
От Нова ако дават само по една серия - 2 месеца!
Сега отново ще преживеем раздели, събирания, стрелби, мама Тюркян, аблата, Толга като Арсланлъ, сватби, раждане, отвли4ане.....Няма да има такова напрежение, ще липсват коментарите и прогнозите  по фрагментите.
Остава ми да се кефя на  нашите любимци и превода. Много еротичен глас има актьора, който дублира Харун.

# 460
  • Русе
НОВА добре са определили часа за Незабравима, от 20.00. После който иска да си гледа мач.
Бганьо,надушвам,че имаш пръст в тая работа?! smile3506

# 461
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Молим  горещо , bghelp да влезне да успокой феновете в страницата на фейсбук и да им разкаже , какво ще стане другият епизод , защото са неуморни и нетърпеливи . Жал ми е за тях вече  Cry Cry Cry Cry
Чух от достоверни източници ,че има близък от главните герои   Heart Eyes

Зизу,
лошо си чула. Источника не ти е достоверен. Нямам близък от главните герои. В фейса всички са еднакво близки. Въпросът е, че каквото са ми казали хората, с които контактувам, е ставало. А кой какъв е, колкото ти знаеш, толкова и аз.
Та да си дойдем на въпроса, от какво са се развълнували феновете във фейса? За другата серия аз не знам какво ще стане. А мисля, че не ти прави чест с ирония да ме молиш.
Къде пък видя ирония в казаното от мен? Помолих те горещо, защото разбрах,че имаш близки в екипа на филма , хората нямат фрагмент и са изнервени , да им пуснеш малко инфо.

# 462
  • Русе
От Нова ако дават само по една серия - 2 месеца!
Сега отново ще преживеем раздели, събирания, стрелби, мама Тюркян, аблата, Толга като Арсланлъ, сватби, раждане, отвли4ане.....Няма да има такова напрежение, ще липсват коментарите и прогнозите  по фрагментите.
Остава ми да се кефя на  нашите любимци и превода. Много еротичен глас има актьора, който дублира Харун.
Мисля,че бъркаш.Нашите серии са не повече от 45 мин. Турските понякога са малко над 90 мин.
А за дубльора,да, опитали са се да съвпаднат тембрите им - и двамата са баритони.

# 463
  • Русе
Мисля,че пак ще си дебатираме,защото ще разберем подробности,на които не сме обърнали достатъчно внимание. А и дубльорите ще поднесат подходящата интонация.
Както и да е, оставам твърдо на позиция - ЩЕ ГЛЕДАМ!

# 464
Аз лятото не излизам ваканция,ще си го изкарам с Незабравима! Нека да ми е лошо.

Общи условия

Активация на акаунт