Незабравима /Unutulmaz/ тема 50

• 26 595
  • 753
  •   1
Отговори
# 435
bganio, и ние гледаме мачове  - това е представяне на световния футболен елит. Ето стадионите  в Южна Африка 2010.

Последна редакция: сб, 12 юни 2010, 16:12 от Isis

# 436
  • София
Да не пропусна да поздравя Дани за великолепните стихове. Гледам, че двустъпният ямб й иде много отръки. Браво!

Благодаря! Похвалата ти е много ценна за мен! Вече ти казах, че твоето творчество ме вдъхновява и по- точно невероятния ти талант на поет и вечно свежите ти идеи!    bouquet

И обратното влияние вече усещам, откакто ти се разписа във форума. Така е - заразно е това занимание. Но наистина имаш дарба според мен - не може преди нищо да не си писала - като ученичка поне?

# 437
  • Варна
[quote author=bganio link=topic=503049.msg15427538#msg15427538 date=1276279638
И обратното влияние вече усещам, откакто ти се разписа във форума. Така е - заразно е това занимание. Но наистина имаш дарба според мен - не може преди нищо да не си писала - като ученичка поне?
[/quote]
Никак! Но имам мнооого думи и мнооого идеи, но досега си нямах пътеводна звезда- ти!
PS- Имам пред вид- твореца!

# 438
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Молим  горещо , bghelp да влезне да успокой феновете в страницата на фейсбук и да им разкаже , какво ще стане другият епизод , защото са неуморни и нетърпеливи . Жал ми е за тях вече  Cry Cry Cry Cry
Чух от достоверни източници ,че има близък от главните герои   Heart Eyes

# 439
Добър вечер момичета,

Когато Еда заяви, че се е омъжила за Толга, ХАРУН ЗАЯВИ НА ЕДА: Този огън ще изпепели и двама ни. Ти си моя ад Еда

Отново Еда е големия ад за Харун. Да не дава господ да обичаш до смърт и да те разиграват така и да се само наказваш сам по този начин. (отнася се за двамата, Еда разиграва Харун и сама се пържи в собствената си мазнина,)

# 440
Добър вечер момичета,

Когато Еда заяви, че се е омъжила за Толга, ХАРУН ЗАЯВИ НА ЕДА: Този огън ще изпепели и двама ни. Ти си моя ад Еда

Отново Еда е големия ад за Харун. Да не дава господ да обичаш до смърт и да те разиграват така и да се само наказваш сам по този начин. (отнася се за двамата, Еда разиграва Харун и сама се пържи в собствената си мазнина,)
Тя и мазнина няма , вижте как и стърчат кокалите когато беряха черешите , значи се пържи без мазнина , още по- болезнено ще да е. smile3532 smile3532 smile3532

# 441
Добър вечер момичета,

[/b]
Много точно казано!

# 442
Тази вечер фрагмент няма да дочакаме! #2gunfire

# 443
                                                            ЕТО ГИ

# 444
Забравих да кажа ,че Петко и Дани са  професионални поети.Направо са върха.Как им идват толкова нови идей и най - важното ,как успяват да правърнат една идея в такива великолепни рими ........направо се чудя!!

# 445

ЗИЗУ, ТОВА Е ЗА ТЕБ С ГОЛЯМА  БЛАГОДАРНОСТ

# 446
                                                            ЕТО ГИ

Тоя ми прилича на биче!Наистина, ако Йозлем харесва такива мъже, е по - вероятно да се влюби в Бора/Толга/,отколкото в Серхан.

# 447
Молим  горещо , bghelp да влезне да успокой феновете в страницата на фейсбук и да им разкаже , какво ще стане другият епизод , защото са неуморни и нетърпеливи . Жал ми е за тях вече  Cry Cry Cry Cry
Чух от достоверни източници ,че има близък от главните герои   Heart Eyes

Зизу,
лошо си чула. Источника не ти е достоверен. Нямам близък от главните герои. В фейса всички са еднакво близки. Въпросът е, че каквото са ми казали хората, с които контактувам, е ставало. А кой какъв е, колкото ти знаеш, толкова и аз.
Та да си дойдем на въпроса, от какво са се развълнували феновете във фейса? За другата серия аз не знам какво ще стане. А мисля, че не ти прави чест с ирония да ме молиш.

# 448
Сега проверих в програмата на Нова ТВ : В понеделник ще дават един епизод на "Незабравима" от 20 ч.,а от 21ч. "Любов на заем".

# 449
  • Русе
Не знам за вас,но аз в понеделник съм на първия ред! Hug Hug Hug
И ще гледам Харунски! newsm44 newsm44 newsm44

Общи условия

Активация на акаунт