Незабравима /Unutulmaz/ тема 50

• 26 465
  • 753
  •   1
Отговори
# 675
Малееее! До сега влачиха сериала, сега го напомпиха с емоции, ще продължат така до 7 юли, а ние цяло лято ще подскачаме от адреналин. До зимата! Гадюхи!

ДА ЩЕ ГЛЕДАМЕ И ДОГОДИНА, А МОЖЕ ДА НИ ПОКАНЯТ НА ИСТИНСКАТА СВАТБА НА ЕДА/ЙОЗЛЕМ И ХАРУН/СЕРХАН - ТО ДА СНИМАШ 2 ГОДИНИ В ТОКАВА РОЛЯ С ТАКЪВ МЪЖ.... И ДА СИ ПОВТАРЯШ ЧЕ ГО ОБИЧАШ КАТО БРАТ ПРЕД ВСИЧКИ newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
 ПЪК ДА СИ ЛЯГАШ ДОРИ САМО ЗА СЦЕНИТЕ ......
ДОКАТО СВЪРШИ ФИЛМА МОЖЕ И СОБСТВЕНО ДЕТЕ ДА СИ НАПРАВЯТ-ДАНО ХАРУН ДА Е РЕШИТЕЛЕН В РЕАЛНИЯ ЖИВОТ НЕ КАТО ВЪВ ФИЛМА hahaha

# 676
Сигурно, със същата рокля е!
[/quote]но когато чупи огледалото е без обици
[/quote]
Цитат
Браво това не го бях забелязала виж само как ни заблуждават да си блъскаме главите и да гадаем .Сега след като поразмислих май май верно аблата ще остане най доволна нищо ,че чупи . newsm78

истината е че косата и е спусната на лицето и няма никакъв шанс да се видят каквито и да било обеци , а нейните са малки при това
[/quote]
така е! Развихрила се е и косата й е паднала върху лицето.

# 677
Цитат
Тая рана на Харун да не би да е от боя с Толга? Само аз ли не виждам катастрофа

и аз смятам че е от боя, а до катастрафата, си права че дават колата да се завърта и да върви нанякъде  newsm78, но не и наистина че има катастрофа и че Харун е ранен, то не пречи да има удар но на харун да му няма нищо Hug

# 678
  • Варна
Тоя сериал вече ми бръкна не само в здравенцето, но и в джоба smile3555- комп си купих; НЕТ плащам; кафе пропих повече;цигари пропуших още повече; главоболие получих- хапчета трябват; повече седя в къщи- климатика работи; ядосвам се, не спя- гледам повече телевизия- Кабелна трябва да плащам и сума ти нерви потроших... smile3515

# 679
Малееее! До сега влачиха сериала, сега го напомпиха с емоции, ще продължат така до 7 юли, а ние цяло лято ще подскачаме от адреналин. До зимата! Гадюхи!
И в следващия епизод като разбере Толга, че има и Дениз, ще хукне кум болницата да скалпирва Харун!
Представяте ли си наистина Еда да е бременна (аз лично съм на 99% сигурна) и наистина бебето да го кръстят Дениз( море), а може и ако е момче- Гюнеш ( слънце) или Атеш ( огън), че и тия имена подхождат предвид случилото си оная нощ и на следващия ден! Peace
А може и свещи да го кръстят какво им пречи то без туй такав апародия е всичко вече че и да е бременна а зкак го виждам.

След 6 години:
Двете деца чакат "чичо" Харун да им разказва приказка. мама Еда поглежда науж смирено Харун и се прави че не разбира. На следващия ден децата дочуват че баща им не е Толга а някой друг после сумати серии докат  разрерат и те кой е Хаккъ в действителност. После децата се сърдят на  мама Еда задето не се е оженила за тати Харун. Питата я: "Мамо защо не ни каза" а тя отговаря "Питайте леля си Мелда тя ще ви каже най-добре защо". Отиват при леля Меллда и нея питат а леля Мелда отговаря: "Амиииии ... всичко стана заради мен ако мислите че е моя грешката ето ви пръстена на мен без туй не ми свърши кой знае каква работа поне на вас да свърши Simple Smile" И така после лутане дали да съберат мама и тати мам се дърпа тати още повече не може д апрости и така докато ние го гледаме Simple Smile

# 680
Мисля се че Еда нещо си мърмори под носа и след това става и избягва и серията свършва ooooh!
[/quote]

Това ще е финалът на серията, но тогава каката кога ще счупи огледалото. Може и Харун да я е вбесил преди това!

# 681
Когато Аблата чупи огледалото е с тоалета от церемонията , дали пък няма да стане нещо и сватбата да  се разтури и тя затова да е толкова бясна newsm12 newsm17

Сигурно, със същата рокля е!
но когато чупи огледалото е без обици

Цитат
Браво това не го бях забелязала виж само как ни заблуждават да си блъскаме главите и да гадаем .Сега след като поразмислих май май верно аблата ще остане най доволна нищо ,че чупи . newsm78

истината е че косата и е спусната на лицето и няма никакъв шанс да се видят каквито и да било обеци , а нейните са малки при това
без обици е,вижда се дясното и ухо,когато се гледа в огледалото
А ние сме се побъркали щом спорим за глупости

# 682
  • Варна
А може и свещи да го кръстят какво им пречи то без туй такав апародия е всичко вече че и да е бременна а зкак го виждам.

След 6 години:
Двете деца чакат "чичо" Харун да им разказва приказка. мама Еда поглежда науж смирено Харун и се прави че не разбира. На следващия ден децата дочуват че баща им не е Толга а някой друг после сумати серии докат  разрерат и те кой е Хаккъ в действителност. После децата се сърдят на  мама Еда задето не се е оженила за тати Харун. Питата я: "Мамо защо не ни каза" а тя отговаря "Питайте леля си Мелда тя ще ви каже най-добре защо". Отиват при леля Меллда и нея питат а леля Мелда отговаря: "Амиииии ... всичко стана заради мен ако мислите че е моя грешката ето ви пръстена на мен без туй не ми свърши кой знае каква работа поне на вас да свърши Simple Smile" И така после лутане дали да съберат мама и тати мам се дърпа тати още повече не може д апрости и така докато ние го гледаме Simple Smile
newsm10 smile3532 smile3532 smile3532

# 683
Тоя сериал вече ми бръкна не само в здравенцето, но и в джоба smile3555- комп си купих; НЕТ плащам; кафе пропих повече;цигари пропуших още повече; главоболие получих- хапчета трябват; повече седя в къщи- климатика работи; ядосвам се, не спя- гледам повече телевизия- Кабелна трябва да плащам и сума ти нерви потроших... smile3515
[/quote]

Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

# 684
  • Русе

ДА ЩЕ ГЛЕДАМЕ И ДОГОДИНА, А МОЖЕ ДА НИ ПОКАНЯТ НА ИСТИНСКАТА СВАТБА НА ЕДА/ЙОЗЛЕМ И ХАРУН/СЕРХАН - ТО ДА СНИМАШ 2 ГОДИНИ В ТОКАВА РОЛЯ С ТАКЪВ МЪЖ.... И ДА СИ ПОВТАРЯШ ЧЕ ГО ОБИЧАШ КАТО БРАТ ПРЕД ВСИЧКИ newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
 ПЪК ДА СИ ЛЯГАШ ДОРИ САМО ЗА СЦЕНИТЕ ......
ДОКАТО СВЪРШИ ФИЛМА МОЖЕ И СОБСТВЕНО ДЕТЕ ДА СИ НАПРАВЯТ-ДАНО ХАРУН ДА Е РЕШИТЕЛЕН В РЕАЛНИЯ ЖИВОТ НЕ КАТО ВЪВ ФИЛМА hahaha
Не мисля,че ще бърза към сватба. Серхан де?! Сигурно е имал кошмарен развод,май 6-7 год. както е сам

# 685
Мисля се че Еда нещо си мърмори под носа и след това става и избягва и серията свършва ooooh!

Това ще е финалът на серията, но тогава каката кога ще счупи огледалото. Може и Харун да я е вбесил преди това!
[/quote]

нищо чудно да и е казал пак че независимо дали Еда се омъжва ,те се развеждат

# 686
  • Варна

[/quote]
Ами, ако й е казал, че независимо, че Еда се жени за Толга, той си дига чуковете и напред с песен към свободата, че то жени мнооого- особено пък за такъв мъж! smile3521 smile3508

# 687
Напълно е възможно и серията да не свършва със сцената с церемонията и това го е имало във фрагментите

# 688

Аз пък си загубих вчера повече от половин ден да събера на едно място до сега даваните серии по нова тв, за да продължа сега като почнат отново, за улеснение на тези които не са успели да го гледат по нова тв, и направих блог http://nezabravimaunutulmaz.blogspot.com/. Е, не е довършен още малко ми оставя с оформлението.

# 689
Хей дежаву къде се губиш мила .Аз питам ли питам за новата тема и ти хоп идваш да ни здарадваш щото без теб сме за никъде къде ще си чешем езиците . Hug

Общи условия

Активация на акаунт