Незабравима /Unutulmaz/ тема 50

• 26 621
  • 753
  •   1
Отговори
# 390
  • София - Бургас
хаха, кефят ме стихчетата..

# 391
  • Русе
хаха, кефят ме стихчетата..
Само стихчетата? Скъпа,да видиш вечер, като дойде "тежката артилерия" !!! Що дебати, що анализи правят! Свят ще ти се завие! smile3517 smile3517 smile3517

# 392
# 393
# 394
# 395
  • Русе
НЕЕЕЕЕ! НЕ бъркам! Тук мисли за ЕДААААА! newsm51 newsm51 newsm51

# 396
  • Русе
Бгхелп,добре дошла!
Прочете ли днешните произведения на Петко? newsm62
Благодаря ти за хубавие снимки ! Светнаха ми очичките като на censored smile3525 smile3525 smile3525

# 397

Много ще ми е чудно, ако Еда пове4е от година, докато траят снимките на филма, стои  опасно близо до този чаровник от снимката по-горе и не се е влюбила в него! Какъв певец, какви 5 лева! Какви ги говори по интервютата!
Божкееееееее!

# 398

Много ще ми е чудно, ако Еда пове4е от година, докато траят снимките на филма, стои  опасно близо до този чаровник от снимката по-горе и не се е влюбила в него! Какъв певец, какви 5 лева! Какви ги говори по интервютата!
Божкееееееее!
Тя нали Еда си е малко вироглава, та може и Йозлем да е прихванала нещо от нея / а може и да имат връзка но да я крият /

# 399
Е,тоя чар е неотразим! Не можеш да устоиш дълго! Само да не гледа на него като на батко!

# 400
  • Варна
Здравейте, скъпи дами и господа! Hug Hug Hug
Цял ден гледам като гост и чета коментарите ви, както и прекрасните стихове на поетите. Поздравления за всички!    bouquet

Bganio има талант заразен-
в мен поражда ентусиазъм!
Ето какво сътворих
и в стихове подредих:

Ситуация

Историята напредва
както следва:

Толга- загрял
Харун- побеснял

Еда- злощастна
Мелда- нещастна

Гюляй- заядлива
Ниса- щастлива

Бату- недоволен
Бурак- разгонен

Феяз- заблуден
Джемил- разорен

Тюркян- объркана
Саадет- побъркана...

Това е!
Вече се не трае! Crossing Arms

# 401
  • Русе
Е,тоя чар е неотразим! Не можеш да устоиш дълго! Само да не гледа на него като на батко!
Батко,батко,
ама целува сладко! newsm62   че и не го маркира,целува си човекът! Паднало му младо...ако ще и чуждо...! smile3521 smile3521 smile3521

# 402
  • Русе
Дани,извинявай,ако си се почувствала пренебрегната,не е нарочно! newsm62
Предложих на Петко да изпратите на сценаристите САМО стиховете си ,без дебатите ни. Ние се смеем,но на тях няма да им бъде до смях,мисля.
А ти си като фурия! Браво,много ми хареса! Ама ЧОК! smile3525 smile3525 smile3525

# 403
  • Русе
Каламитси,извинявай! Не съм гледала интервюто,за какви 5 лв става на въпрос?
Sorry,забравих! Човекът е разведен,свободен! Едва ли само Йозлем му е в главата, това е РАБОТА! Все друго ще е ,ако разбере за НАШИТЕ момичета.Шоуто ще е тук! smile3508 smile3508 smile3508

Последна редакция: пт, 11 юни 2010, 19:25 от winona

# 404
Каламитси,извинявай! Не съм гледала интервюто,за какви 5 лв става на въпрос?
[/quote]

Говори врели-некипели по интервютата! Имала си гадже - певец!

Общи условия

Активация на акаунт