Незабравима /Unutulmaz/ тема 50

• 26 582
  • 753
  •   1
Отговори
# 465
                                                            ЕТО ГИ

МА МОЛЯ ВИ СЕ...КЪДЕ ВИЖДАТЕ ТУКА БЛЯСЪК В ОЧИТЕ НА ЕДА!
ТАКА СЕ СНИМА ЧОВЕК С БРАТ СИ!
НА НЕЯ,КАТО НАТУРА Й ПОДХОЖДА НЯКОЙ ДЕТО ДА Я ПРИЗЕМЯВА,А СЪЩО И С ОПИТА СИ КАТО ЛЮБОВНИК ДА Я КАРА ДА ЛЕТИ В ОБЛАЦИТЕ!

# 466
  • Русе
http://www.youtube.com/watch?v=q5kPck9LO04
И това предстои,и всичките им хубави моменти! А за лошите - вече имам имунитет.

# 467
Мисля,че пак ще си дебатираме,защото ще разберем подробности,на които не сме обърнали достатъчно внимание. А и дубльорите ще поднесат подходящата интонация.
Както и да е, оставам твърдо на позиция - ЩЕ ГЛЕДАМ!
[/quote]

Уинона, не остана нищо за разнищване според мен. Ще го гледам за удоволствие, но без напрежение и емоционално изтощение!
Краят ще бъде хепи енд и ние ще го знаем. Заради това друг поглед ще имаме върху филма!

# 468
ДОБЪР ВЕЧЕР

# 469
Върхът на втория сезон беше 37 и 47 епизод! И много друго разбира се, но тези за the best!

# 470
                                                            ЕТО ГИ

МА МОЛЯ ВИ СЕ...КЪДЕ ВИЖДАТЕ ТУКА БЛЯСЪК В ОЧИТЕ НА ЕДА!
ТАКА СЕ СНИМА ЧОВЕК С БРАТ СИ!
НА НЕЯ,КАТО НАТУРА Й ПОДХОЖДА НЯКОЙ ДЕТО ДА Я ПРИЗЕМЯВА,А СЪЩО И С ОПИТА СИ КАТО ЛЮБОВНИК ДА Я КАРА ДА ЛЕТИ В ОБЛАЦИТЕ!
Aбсолютно! Берксан е като Толга- приятелче!

# 471
# 472
  • Русе
Не съм убедена, че ще има хепи-енд. А дори и да има такъв,докато ни го покажат, сценаристите ще ни скъсят живота. Аз така мисля,дано бъркам. Само се моля да го направят в духа на 1-ви сезон и сериалът да остане интересен,да не загуби от достойнствата си.

# 473
  • Варна
Не съм убедена, че ще има хепи-енд. А дори и да има такъв,докато ни го покажат, сценаристите ще ни скъсят живота. Аз така мисля,дано бъркам. Само се моля да го направят в духа на 1-ви сезон и сериалът да остане интересен,да не загуби от достойнствата си.
И аз- за мой ужас!- все по- често си мисля, че сериала няма как да има хепи енд! Прекалено много наранени хора има, за да може който и да е да бъде щастлив; нещата така се усложниха; ами предразсъдъците- кой ще допусне брак на зет с балдъзата си, която е била съпруга на баджанака му- брат?! newsm78

# 474
И аз мисля ,че певеца не й подхожда !!! Няма нито визия , нито излъчване .Йозлем беше казала , че от екранните й партньори в Незабравима не я ревнувал , макар , че бил ревнив , а би трябвало тя през живота си не се е доближавала сигурно до толкова магнетичен и невероятен мъж.  love001  love001  love001

# 475
  • Варна

Ето това се казва ИСТИНСКИ МЪЖ! newsm74

ЛЮБИМИЯ НА ВСИЧКИ НАС-
СЕРХАН УНУТУЛМАЗ!!!

# 476
Добър вечер и един поздрав за вас от мен

http://www.youtube.com/watch?v=BxGD4q5VSbk&feature=related

# 477
Момичета, мойта туркиня се върна днес следобед от Истанбул, където беше 3 месеца и аз я питах дали знае нещо за филма, защото и тя е фен. Каза, че Еда е бременна от Харун (браво бе, пак от раз) и че въпреки това ще се оженят с Толга. #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 478
  • Русе
И аз- за мой ужас!- все по- често си мисля, че сериала няма как да има хепи енд! Прекалено много наранени хора има, за да може който и да е да бъде щастлив; нещата така се усложниха; ами предразсъдъците- кой ще допусне брак на зет с балдъзата си, която е била съпруга на баджанака му- брат?! newsm78
Дани,пак се повтарям,но малко по-напред писах,че предразсъдъците се рушат по-трудно и от атома. Затова ме гризе онова отвратително предчувствие.А и като добавим ценностната с-ма на съседите - ще е невероятен случай да оставят хубав край.ИСКАМ ГО , НО...

# 479

Ето това се казва ИСТИНСКИ МЪЖ! newsm74
ЛЕКО МЕЛАНХОЛИЧЕН ,ДАЖЕ ЗАГАДЪЧЕН,
ЧУВСТВИТЕЛЕН,РОМАНТИЧЕН,ПОЕТИЧЕН...
И,КАКТО ВИДЯХМЕ ЦЯЛА НОЩ ...Й ЧЕТЕ ПРИКАЗКИ...
ТАЗИ ЛУДА ЛЮБОВ  ПРОМЕНИ ПЛЕЙБОЯ!

Общи условия

Активация на акаунт