Незабравима /Unutulmaz/ тема 50

• 26 539
  • 753
  •   1
Отговори
# 480
Не съм убедена, че ще има хепи-енд. А дори и да има такъв,докато ни го покажат, сценаристите ще ни скъсят живота. Аз така мисля,дано бъркам. Само се моля да го направят в духа на 1-ви сезон и сериалът да остане интересен,да не загуби от достойнствата си.
[/quote]
Споко! Щастлив край ще има! Вси4ки интриги ще се разплетат- далаверите на Мелда във фирмата, само не знам как ще се разкрие фалшивата й бременност! Тя се оказа решаваща за хода на филма! Изобщо какво са  отредили за нея сценаристите!Ама може и да ги  претупат нещата! Със сигурност ще има ''След една година ..."

# 481
И аз мисля ,че певеца не й подхожда !!! Няма нито визия , нито излъчване .Йозлем беше казала , че от екранните й партньори в Незабравима не я ревнувал , макар , че бил ревнив , а би трябвало тя през живота си не се е доближавала сигурно до толкова магнетичен и невероятен мъж.  love001  love001  love001

Момичета, Йозлем си го харесва - можем само да й пожелаем щастие. Heart Two Hearts

# 482
  • Русе
Момичета, мойта туркиня се върна днес следобед от Истанбул, където беше 3 месеца и аз я питах дали знае нещо за филма, защото и тя е фен. Каза, че Еда е бременна от Харун (браво бе, пак от раз) и че въпреки това ще се оженят с Толга. #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Е тук ти ме разби! От къде ги научават тези неща? Нали в сряда вечер го излъчват по АТВ? Една седмица да го монтират и озвучат. Пък и има клауза за конфеденциалност?

# 483
Момичета, мойта туркиня се върна днес следобед от Истанбул, където беше 3 месеца и аз я питах дали знае нещо за филма, защото и тя е фен. Каза, че Еда е бременна от Харун (браво бе, пак от раз) и че въпреки това ще се оженят с Толга. #2gunfire #2gunfire #2gunfire

АМИ.....: http://www.youtube.com/watch?v=q5kPck9LO04

# 484

Ето това се казва ИСТИНСКИ МЪЖ! newsm74
ЛЕКО МЕЛАНХОЛИЧЕН ,ДАЖЕ ЗАГАДЪЧЕН,
ЧУВСТВИТЕЛЕН,РОМАНТИЧЕН,ПОЕТИЧЕН...
И,КАКТО ВИДЯХМЕ ЦЯЛА НОЩ ...Й ЧЕТЕ ПРИКАЗКИ...
ТАЗИ ЛУДА ЛЮБОВ  ПРОМЕНИ ПЛЕЙБОЯ!

Е не мога да не го постна още веднъж!

# 485
Не съм убедена, че ще има хепи-енд. А дори и да има такъв,докато ни го покажат, сценаристите ще ни скъсят живота. Аз така мисля,дано бъркам. Само се моля да го направят в духа на 1-ви сезон и сериалът да остане интересен,да не загуби от достойнствата си.
И аз- за мой ужас!- все по- често си мисля, че сериала няма как да има хепи енд! Прекалено много наранени хора има, за да може който и да е да бъде щастлив; нещата така се усложниха; ами предразсъдъците- кой ще допусне брак на зет с балдъзата си, която е била съпруга на баджанака му- брат?! newsm78
Дани стига тези черни мисли!
Какво стана в листопад ,защо там да може , а тук не!!

# 486
Момичета, Йозлем си го харесва - можем само да й пожелаем щастие. Heart Two Hearts
[/quote]

Харесвала го е, защото още не е била със Серхан!

# 487
Е тук ти ме разби! От къде ги научават тези неща? Нали в сряда вечер го излъчват по АТВ? Една седмица да го монтират и озвучат. Пък и има клауза за конфеденциалност?

Тя си е от Истанбул и може да има я приятелка, я роднина, който е в екипа или в АТБ-то, ще я питам откъде знае. Аз мисля, обаче, че те със снимките са поне няколко серии по-напред от излъчването, все пак като резерва ако има някакъв проблем и не успеят със снимането.

# 488

Не ни ли подведе  вече веднъж твоята приятелка!

# 489
  • Варна
Браво на мен- Дениз е на път- познах! thumbsup И честно казано тоя брак с Толга никак не ме изненадва- дето си имам теория, че Еда намира опора само в него и си го търси подсъзнателно при всяка трудна ситуация- Харун направо не го виждам  smile3555- какъвто е ревнив, как ще понесе това не ми се мисли... newsm78 Ама, той си мълчи ли, мълчи... Crossing Arms Ей, тия сценаристи били големи гадове! #2gunfire И героите, и нас на бавен огън ще пекат... Както е тръгнало, може да има и четвърти сезон! Crossing Arms

# 490
  • Русе
Мармалон, ние вече си знаем, че между Еда и Харун има магнетизъм.Докато го погледне....и хоп- бременна! В 3-ти сезон тя сигурно ще го остави, защото от бебета не можа да си завърши висшето образование

# 491

Тя си е от Истанбул и може да има я приятелка, я роднина, който е в екипа или в АТБ-то, ще я питам откъде знае. Аз мисля, обаче, че те със снимките са поне няколко серии по-напред от излъчването, все пак като резерва ако има някакъв проблем и не успеят със снимането.
Когато от НОВА взеха интервютата серията беше снимана в същото заведение и беше излъчена още на следващата седмица.

# 492

Не ни ли подведе  вече веднъж твоята приятелка!

Бъркаш ме с някой друг, аз до сега никога не съм давала някаква информация.Освен това тя (съседка ми е) замина в средата на март и днес се върна, аз нямах през това време никакъв контакт с нея. Но не е нужно да й вярваме. Филмът ще покаже дали е била права.

Последна редакция: сб, 12 юни 2010, 00:55 от marmalon

# 493
ИМАШЕ ТОЛКОВА ВАЖНИ НЕЩА В ЕПИЗОДА,КОИТО ПОДМИНАВАМЕ-ВСИЧКО ВЪВ ФИЛМА -ВСЕКИ РАЗГОВОР,ДАЖЕ ЗАЛЕЗА,ЗА КОЙТО ГОВОРИХА ИМА ЗНАЧЕНИЕ ,ВСЕКИ ДЕТАЙЛ СЕ ОБМИСЛЯ СТАРАТЕЛНО И ДАВА ПО-СИЛЕН СМИСЪЛ НА ОТНОШЕНИЯТА МЕЖДУ ВСИЧКИ ГЕРОИ !
АКО УМЕЕМ ДА ГЛЕДАМЕ  И ДА СЛУШАМЕ ВНИМАТЕЛНО,ЩЕ ОТПАДНАТ ДОГАТКИТЕ ЗА ДРУГАТА СЕРИЯ...!

# 494
  • Русе
Даааааа! Направо си стана като онова стихотворение :"Тати ли е чичо,или чичо тати, мама ли е леля,или леля мама..."  Петко ли го писа или Дани?  И ще го говорят Яамур и Дениз в хор!

Общи условия

Активация на акаунт