Незабравима /Unutulmaz/ тема 50

• 26 503
  • 753
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
Ах, палавница такава! smile3503 Знаеш кога да уцелиш момента, ах ти! newsm53 smile3521 smile3508 newsm68 newsm44 newsm18 #Shocked #Shocked #Shocked #Onfire

# 541
Имам предложение, да започнем да залагаме: Ще се ожени за Толга, няма да се ожени. Джамил ли ще осуети сватбата или Харун. Хару ще отвлече ли Ямур, или няма и т.н.
АЗ МИСЛЯ, ЧЕ ХАРУН ЩЕ ОТВЛЕЧЕ ЯМУР

# 542
Имам предложение, да започнем да залагаме: Ще се ожени за Толга, няма да се ожени. Джамил ли ще осуети сватбата или Харун. Хару ще отвлече ли Ямур, или няма и т.н.
А,КЪДЕ Е ЕДА В ТОВА ВРЕМЕ ?
МОЖЕ ДА ПРАВИ РЕПЕТИЦИЯ ЗА ПОДПИСВАНЕТО...! newsm53

# 543
Ах, палавница такава! smile3503 Знаеш кога да уцелиш момента, ах ти! newsm53 smile3521 smile3508 newsm68 newsm44 newsm18
ДАНИ НА 5 ЮНИ Е КАЧЕН А ДО СЕГА СА ГО ГЛЕДАЛИ ХИЛЯДА ЧОВЕКА - ЯВНО МНОГО СЕ ХАРЕСВА И С ТАЗИ МУЗИКА ДЕТО БГХЕЛП Я ПРЕПОРЪЧА-СУПЕР

БЛАГОДАРЯ ТИ БГХЕЛП

# 544
  • Варна
Ще се приготвя за сватба- рокля, грим, прическа- кака й ще й помага с удоволствие- ако не й извади очите, между другото!

# 545

Ти си ми приятелка, покрепяш ми сценария.

# 546
МОЖЕ ДА ПРАВИ РЕПЕТИЦИЯ ЗА ПОДПИСВАНЕТО...!

АЗ И ДА ПРЕДПОЛОЖА КЪДЕ Е ЕДА НЯМА ЗНАЧЕНИЕ-ХАРУН Я ВИКА И ТАРЪК С ПРИСЛУЖНИЦАТА ДЕТО ЯМУР ГЛЕДА Я ОТВЛИЧАТ- 1 ВАРИАНТ

# 547

Ти си ми приятелка, покрепяш ми сценария.
newsm10 newsm10 newsm10 newsm10
АМИ АКО ВЕЧЕРТА ЕДА ПРИПАДНЕ И Я ЗАКАРАТ В БОЛНИЦА ИЛИ ДОКТОР Я ПРЕГЛЕДА И СЕ УСТАНОВИ ЧЕ Е БРЕМЕННА- ДЖАМИЛ НЕ ДА ПРИПАДНЕ И ТОЙ АМИ УДАРА МУ Е В КЪРПА ВЪРЗАН.
А ФИЗИОНОМИИТЕ НА ОСТАНАЛИТЕ СИ ПРЕДСТАВЕТЕ--АМА ЧЕ ГЛЕДКА #Crazy #Crazy #Crazy newsm78 newsm78

# 548
  • Варна
ДАНИ НА 5 ЮНИ Е КАЧЕН А ДО СЕГА СА ГО ГЛЕДАЛИ ХИЛЯДА ЧОВЕКА - ЯВНО МНОГО СЕ ХАРЕСВА И С ТАЗИ МУЗИКА ДЕТО БГХЕЛП Я ПРЕПОРЪЧА-СУПЕР
Ми, той клипа е страхотен newsm74, как няма да се гледа и харесва- всичкото си му е на място- режисура, музикално оформление, интересни случки на екрана, дето ги чакаме почти година  #Crazy -как няма да има такъв интерес thumbsup- при толкова много фенове на Харун coolcool и Еда- заедно и поотделно! newsm18
Майсторска работа! newsm10 smile3501 smile3521

# 549
Ах, палавница такава! smile3503 Знаеш кога да уцелиш момента, ах ти! newsm53 smile3521 smile3508 newsm68 newsm44 newsm18

БЛАГОДАРЯ ТИ БГХЕЛП

Ненадминат ти е клипа. Оздравя ли да направиш клип на моята песен, аз я намерих и ти я пуснах ето тази http://www.youtube.com/watch?v=JjTXxLPtihw, за моментите, когато  се разделят.

# 550
Да си призная и аз, ще гледам "Незабравима" по НОВА, с нетърпение го очаквам, но каквато и да съм мазохистка, чесно казано хич не ми пука, ще си го гледам и толкоз. А след това ще си пускам и повторенията качени във вбокса и ще си ги гледам даже и милион пъти.  

# 551
НА НЕУТРАЛНА ТЕРИТОРИЯ ХАРУН ТРЯБВА ДА  СРЕЩНЕ С ИСТИНАТА НЕ САМО ТОЛГА, НО И ЕДА !  ДА РЕШАТ КОЙ-КОЙ Е И ДА СВЕТНАТ ОСТАНАЛИТЕ!

# 552
  • Варна
Да си призная и аз, ще гледам "Незабравима" по НОВА, с нетърпение го очаквам, но каквато и да съм мазохистка, чесно казано хич не ми пука, ще си го гледам и толкоз. А след това ще си пускам и повторенията качени във вбокса и ще си ги гледам даже и милион пъти.  
newsm10 newsm10 newsm10 newsm18 newsm18 newsm18

# 553
newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 554

БЛАГОДАРЯ ТИ БГХЕЛП

Ненадминат ти е клипа. Оздравя ли да направиш клип на моята песен, аз я намерих и ти я пуснах ето тази http://www.youtube.com/watch?v=JjTXxLPtihw, за моментите, когато  се разделят.

ВЕЧЕ НЯМАМ ТЕМПЕРАТУРА И НЕ ПОВРЪЩАМ- НО ОЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ ВЪЗСТАНОВЯВАМ ЧЕ ГЛАВОБОЛИЕТО НЕ МИ МИНАВА ТИЯ ДНИ С НИКАКВО ЛЕКАРСТВО, И КРЪВНОТО МИ Е МНОГО НИСКО ОНЯ ДЕН 50 НА НЕДОЛОВИМ, НО ЩОМ СЕ УСМИХВАМ ВЕЧЕ - БЛАГОДАРЯ ТИ -МИЛИ ДАМИ ПАЗЕТЕ СИ ЗДРАВЕТО И ВИНАГИ БЪДЕТЕ ЗДРАВИ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ ВИ ГО ЖЕЛАЯ

Общи условия

Активация на акаунт