Незабравима /Unutulmaz/ тема 50

• 26 491
  • 753
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте момичета.
Дани сигурно ли е, че казва "евет" - не произнасяли няколко думи, поне на мен така ми се стори.
Катастрофата е преди сватбата и след това Харун отива при Еда, говорят нещо и припада, а вечерта е сватбата.
Харун го нямаше там, сигурно ще се появи и ще провали сватбата и затова аблата е толкова ядосана та чупи огледалото

# 616
  • Варна
40 и няколко секунди - и ме извадиха от строя.. #Crazy smile3555 smile3517
.Ама и тия артисти как играят само- невероятно thumbsup! Голяма работа! newsm10 И без думи цялата емоция ни връхлетя толкова драматично! Weary smile3518 smile3516 smile3515 newsm61 smile3514 smile3511

# 617
Тая Еда няма ли да поумнее най-накрая.Не казва ли нещо друго след да-то?
Какви са тези родители искащи децата им да страдат,не мога да разбера????
 newsm78 #Crazy Иде ми да  #2gunfire #Sniper #Sniper всички

# 618
  • Варна
Здравейте момичета.
Дани сигурно ли е, че казва "евет" - не произнасяли няколко думи, поне на мен така ми се стори.
Катастрофата е преди сватбата и след това Харун отива при Еда, говорят нещо и припада, а вечерта е сватбата.
Харун го нямаше там, сигурно ще се появи и ще провали сватбата и затова аблата е толкова ядосана та чупи огледалото

Да, повече думи произнася, но първата я виждам да е "евет".А, сто пъти се моля да съм се заблудила!  newsm17

# 619
УЖАСТ  УЖАСТ И БЕЗУМИЕ..............................  #Crazy
Май най голямата ПАТКА ще излезе ЕДА  ooooh!
е ТОВА ВЕЧЕ МИ ДОЙДЕ В ПОВЕЧЕ  #Crazy

# 620
Незнам обаче тоя бяс на Аблата ме кара да съм оптимистка. Еда казва ''да'', но сватбата се проваля незнам по каква причина и Мелда е побесняла защото сега дори не може да упреква Еда че не се е оженила защото ако има провал на сватбата не е по вина на Еда.Тя наистина каза ''евет''
Ох незнам и аз вече какви ги мисля smile3515

# 621
Здравейте,

нали знаете, че във фрагментите преувеличават и после нищо не става във серията? Не се ядосвайте напразно, няма да има сватба

# 622
Момичета май е вярно ,че Мелда чупи огледалото след церемонията защото е със същите дрехи.Поне на мен така ми се иска.
Незнам само дали Толга вече е наясно за Хакъ аз мисля ,че да. newsm78

# 623
Ако така свършва следващата серия (със сватбата) ще имаме още една отвратителна седмица докато разберем нещо Confused Close ooooh!

# 624
  • Варна
Между другото- ако си спомните диалога на Харун и Еда по телефона, когато тя го заряза и му обясни, че е заради доброто на детето- да не я съдят хората като дете на греха- същите тези доводи самият Харун изтъкна като причина да се разделят с Еда в оня епизод, дето замина за хижата в планината и Еда и Мелда хукнаха да го търсят?! Това не е ново- по различно време и двамата стигнаха до това- и като знаем колко са лоши хората, за съжаление- отношението на околните към Ямур наистина е много важно. Винаги ще има коментари за гърба, които наистина могат сериозно да травматизират психиката на едно дете- друг е въпросът, че изобщо не биваше да се стига до тук!    umnikuu

# 625
Здравейте,

нали знаете, че във фрагментите преувеличават и после нищо не става във серията? Не се ядосвайте напразно, няма да има сватба

Дано да  е така

# 626
Момичета май е вярно ,че Мелда чупи огледалото след церемонията защото е със същите дрехи.Поне на мен така ми се иска.

и аз мисля че знае вече за Хакъ

# 627
  • Варна
Здравейте,

От твоите уста- в божиите уши! newsm17 bishop
Макар,че всичко зависи от сценаристите- тяхната... Rage censored censored censored

# 628
Между другото- ако си спомните диалога на Харун и Еда по телефона, когато тя го заряза и му обясни, че е заради доброто на детето- да не я съдят хората като дете на греха- същите тези доводи самият Харун изтъкна като причина да се разделят с Еда в оня епизод, дето замина за хижата в планината и Еда и Мелда хукнаха да го търсят?! Това не е ново- по различно време и двамата стигнаха до това- и като знаем колко са лоши хората, за съжаление- отношението на околните към Ямур наистина е много важно. Винаги ще има коментари за гърба, които наистина могат сериозно да травматизират психиката на едно дете- друг е въпросът, че изобщо не биваше да се стига до тук!    umnikuu

ЗА ЛЮБОВТА НЯМА ГРАНИЦИ.............ЩОМ ИСКАТ ДА СЕ ПРИОБЩАВАТ КЪМ ОСТАНАЛИЯ СВЯТ ТРЯБВА ДА СИ ПРОМЕНЯТ И МИСЛЕНЕТО. Crossing Arms

# 629

и аз мисля че знае вече за Хакъ, а направи ли ви впечатление че, няма друг от семейството - Ниса, Саадет ,Тюркян и т.н.

Струва ми се ,че Тюркян ще страда много.Физиономията и го показваше . newsm78

Общи условия

Активация на акаунт