Незабравима /Unutulmaz/ тема 50

• 26 554
  • 753
  •   1
Отговори
# 690
  • Русе
Тоя сериал вече ми бръкна не само в здравенцето, но и в джоба smile3555- комп си купих; НЕТ плащам; кафе пропих повече;цигари пропуших още повече; главоболие получих- хапчета трябват; повече седя в къщи- климатика работи; ядосвам се, не спя- гледам повече телевизия- Кабелна трябва да плащам и сума ти нерви потроших... smile3515
Дани ,и аз съм на твоя хал! Обаче без климатик ! Със захапан седалищен нерв и междуребрена невроза. Laughing Laughing Laughing ама не мога да се откъсна от тук. ooooh! ooooh!

# 691
  • Варна
Напълно е възможно и серията да не свършва със сцената с церемонията и това го е имало във фрагментите
Ох, дано да е така и сватбата да не се състои, че стана бая теговито! smile3516 Направо ми се скапа настроението- твърде много е впрягам! smile3515 Място не мога да си намеря! newsm61

# 692
  • Варна
Тоя сериал вече ми бръкна не само в здравенцето, но и в джоба smile3555- комп си купих; НЕТ плащам; кафе пропих повече;цигари пропуших още повече; главоболие получих- хапчета трябват; повече седя в къщи- климатика работи; ядосвам се, не спя- гледам повече телевизия- Кабелна трябва да плащам и сума ти нерви потроших... smile3515
Дани ,и аз съм на твоя хал! Обаче без климатик ! Със захапан седалищен нерв и междуребрена невроза. Laughing Laughing Laughing ама не мога да се откъсна от тук. ooooh! ooooh!
Оооо, милата ми тя! Hug Май сме от един отбор- и при мен нещо такова! welcome

# 693
bghelp БРАВО БРАВО БРАВО .СУПЕР Е.  bouquet

# 694

Аз пък си загубих вчера повече от половин ден да събера на едно място до сега даваните серии по нова тв, за да продължа сега като почнат отново, за улеснение на тези които не са успели да го гледат по нова тв, и направих блог http://nezabravimaunutulmaz.blogspot.com/. Е, не е довършен още малко ми оставя с оформлението.

Bghelp ти си истинско съкровище!

# 695
  • Русе
Забелязала съм,че прогнозите на Бгхелп,Дежавю и Дани /като смесица/ се сбъдват. Хайде, момичета,помъдрувайте малко! PLEASE! newsm17 newsm17 newsm17 И споделете с нас вашите прогнози. newsm20

# 696
Хей дежаву къде се губиш мила .Аз питам ли питам за новата тема и ти хоп идваш да ни здарадваш щото без теб сме за никъде къде ще си чешем езиците . Hug
да приготвих една тема

# 697

Аз пък си загубих вчера повече от половин ден да събера на едно място до сега даваните серии по нова тв, за да продължа сега като почнат отново, за улеснение на тези които не са успели да го гледат по нова тв, и направих блог http://nezabravimaunutulmaz.blogspot.com/. Е, не е довършен още малко ми оставя с оформлението.
Ехе браво бе ти голям труд. Даже и цял блог си му направила на тоя филм.

# 698
  • Варна
Хей дежаву къде се губиш мила .Аз питам ли питам за новата тема и ти хоп идваш да ни здарадваш щото без теб сме за никъде къде ще си чешем езиците . Hug
да приготвих една тема
Ти нашата добра фея! Hug Hug Hug  love001

# 699
да приготвих една тема

Благодаря ти!!!!!!  bouquet  bouquet Heart Eyes

# 700
bghelp сложих го на първа страница блога надявам се не възразяваш

# 701
да приготвих една тема
Ти нашата добра фея! Hug Hug Hug  love001
Ами тя е старата тема но само новия фргмент сложенбез превод че още няма и снимки нови няма така е и снимките са стари

# 702
Пускам я сега новата тема защото не знам дали ще съм тук още дълго.

Нова тема

А вие си знаете изпишете тази първо

# 703
Цитат
Ами тя е старата тема но само новия фргмент сложенбез превод че още няма и снимки нови няма така е и снимките са стари

Благодаря ти, чудесна си

# 704
  • Варна
Така ми прекипя канчето, че на един дъх написах следното стихче:

Бяс  newsm61

Тука работите така станаха,
че някой сопа трябва да размаха newsm66
и да почне да бие наред,
та дано сложи нещата в ред!

Харун да заблъска
(стига е мълчал
и само гледал,