Любители на кучета-13

• 92 032
  • 733
  •   1
Отговори
# 630
Голяма активност днес в темата,не мога да ви изчета  Laughing
Tutune,Майки е голям сладур  Hug
Честит рожден ден,Vitaminka   bouquet

Дано се намерят добри стопани за Рафаело,много хубаво кученце е.

# 631
Здравейте...Имам си от няколко дни един сладур вкъщи (ходеше на зиг-заг по Околовръстното онзи ден), но за съжаление май няма да мога да го задържа за постоянно..И му търся много, много любящи стопани и дом, където да се чувства обичан. Момнчеце е, на около 2 месеца, обезпаризитен външно, дадени са му хапчета и за вътрешно обезпаразитяване. Ваксиниран (трябва да му се направи още една след месец), с паспорт. Казва се Черньо. Simple Smile Малко е див, няма все още изградени хигиенни навици. Не знам защо си мисля, че ако наистина искам да намеря хора, които да са съвестни стопани, ще ги намеря тук... Ето и малко снимчици - дано стане това линкче със снимки, ако не - ще пусна обявата, която съм публикувала в дог.бг, там има 5 снимчици. Simple Smile

http://www.facebook.com/album.php?aid=187158&id=667144734&l=a7bfdf070a

# 632
Дано да си намери дом и стопани.Сладък е .

# 633
  • Плевен
Много е хубав.Пожелавам да си намери добри стопани  Hug

# 634
Малеее, страхотен е! Бих го взела ако нямах вече два броя  Mr. Green Ще попитам тук-таме. Откъде си?

# 635
  Фейче , много хубав кучо , дано намериш любящи стопани  Hug

# 636
Фрея, голям сладур. Heart Eyes Дано си намери най-любящите стопани и да е мноооого щастлив. Praynig
Момичета, от днес имам нова тактика за пикането и акането на Карина. Понеже денем тя седи в двата коридора и банята, като памперса е в по-далечния коридор от банята, та измислих следното, ще я държим в по-близкия коридор и банята денем, и така памперса ще е пред очите й постоянно, сложен в банята. И дори и да подгизне, там поне по-лесно се мие. А и силно се моля да не го разнася пак, а да си седи там. Praynig
Все пак вече трябва да се засрамим, всички кучовци оттук се научиха, само ние не. Blush То до голяма степен аз съм виновна де. Confused
Да не говорим, че трябва вече по 3 пъти на ден да й го сменям, че иначе подгизва, и става  Sick

# 637
Фейче, спасила си му живота. Много благородно. Ако не беше ти сигурна вече щеше да е късно за него.... златна си  Heart Eyes  bouquet
Пожелавам му най-добрите стопани. Просто е очарователен. Голям  красавец и може би ще е едро куче.
Колкото до обявите - много добре си започнала с дог.бг
Стискам палци на Черньо  Heart Eyes
Sharky_Chimpfanny, от няколко дена намерих темата за кучетата и я чета, но какъв е този метод с памперси? Преди време го правехме с обикновени вестници ....

# 638
  • София
Фея, успех в задомяването  Simple Smile
Понякога се иска много търпение, докато намериш дом на кученцето, обаче не се съмнявам, че този красавец бързо ще си намери стопаните. Проверявай кандидатите в Черния списък на dog.bg и в Google, за да не попаднете на някоя гад или мошеник.

Hug

# 639
Sharky_Chimpfanny, от няколко дена намерих темата за кучетата и я чета, но какъв е този метод с памперси? Преди време го правехме с обикновени вестници ....
Ами това са тези подложки за малки деца или възрастни хора, които се слагат на леглата им, по време на сън. Същите са. Идеята е кучовците да се научат да ходят там, докато започнат да се разхождат и да свикнат да стискат.
С вестници не смея, защото с вестниче я пошляпваме и го използваме с възпитателна цел, и лесно ще го разкъса. Докато с памперса ще е по-трудно.
Вече все повече ме обвзема мисълта, че аз някъде бъркам, но къде? newsm78

# 640
  • София
tutune, мнооого сте сладки!  Hug

Фея, невероятна постъпка! Дано мъникът си намери хубав дом и любящи стопани!

Snarky Chimpfanny, при нас не мина без бой, затова пък след три-четири срещи с  вестника разбра какво се иска от нея  Mr. Green Никъде не бъркаш, просто още е мъничка, ще се получи някъде към 4-ия месец. Засега стискай зъби  Hug

Koketka_sf, същото е, както и с вестниците. Обаче тези памперси попиват напишканото и определено е по-удобно. Ние купуваме пелени за хора от аптеката, защото излиза много по-евтино от кучешките "памперси", а в действителност са едно и също нещо.

Ние понеже сме мънички, купих от аптеката пелени 60х90, разрязах ги на 4 парчета и сега имаме много памперси почти за без пари  Mr. Green

Вчера успях да прилъжа Джеси с парче лакомство, та за секунда застана мирна, ето една единствена сполучлива снимка  Simple Smile В горния ляв ъгъл се вижда и лакомството  Mr. Green

Последна редакция: пт, 23 юли 2010, 10:46 от desi_ivanova

# 641
Горе-долу си го представям това с памперсите, но нали идеята с вестниците беше първоначално да се постели по-голяма площ и постепенно да се намалява, за да може кученцето да свикне да ходи само на вестника. Как става това с памперсите?

# 642
Snarky Chimpfanny, при нас не мина без бой, затова пък след три-четири срещи с  вестника разбра какво се иска от нея  Mr. Green Никъде не бъркаш, просто още е мъничка, ще се получи някъде към 4-ия месец. Засега стискай зъби  Hug
Ние понеже сме мънички, купих от аптеката пелени 60х90, разрязах ги на 4 парчета и сега имаме много памперси почти за без пари  Mr. Green
Аз си мисля, че и сега много добре разбира какво се иска от нея, защото като сме си вкъщи, ходи там, пишка и те гледа нагло в очите и все едно казва "виж, че мога, ама не искам". Един вид отмъщение, че я оставяме сама. Crazy
Поне утре и в неделя сме си вкъщи и ще има яко дебнене с вестника. Laughing

# 643
  • София
Горе-долу си го представям това с памперсите, но нали идеята с вестниците беше първоначално да се постели по-голяма площ и постепенно да се намалява, за да може кученцето да свикне да ходи само на вестника. Как става това с памперсите?

По същия начин  Wink

Snarky Chimpfanny hahaha "виж, че мога, ама не искам". Добре, че на Джеси не й хрумна такова нещо. Сега като се изака на памперса, а аз пуша на терасата, идва, скимти и ме води да видя акото, за да си получи наградата  Mr. Green

# 644
Не мога да повярвам как кучето се е съгласило и примирило....

А тук просто детето се смя,толкова много.......
http://pets.blog.bg/photos/87981/original/7.jpg

Общи условия

Активация на акаунт