Любители на кучета-13

• 92 004
  • 733
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
desi_ivanova каква е душичка малката,Ние тежим 3 500кг, Vitaminka   голяма е игривка Рая Hug

# 76
  • София
desi_ivanova, роден е на 01.03.2010 и в момента тежи 1 кг. и 250 гр. Simple Smile Почти двойно по-голям е от вашата дребосъчка, така че спокойно, мини ще си остане. А дали ще е до 1 200 грама, това вече е Божа работа. До 4.5 кг. все минита се водят май. Simple Smile 

# 77
Здравейте честита нова темичка   bouquet
Да се оплача моята Сарка е с пиометра .Миналата седмица не искаше да яде хапваше малко капризна беше аз си мислех че е от жегите .В неделя вечерта започна от нея да изтича жълтеникава течност беше много унила вчера и взеха  кръв за изследвания сложиха и доста инжекции .Оказа се че иследванията не са хубави от нея изпадна и конец който е от секциото .Утре ще я заведа да я оперират сега е живичка храни се което е добре защото искаха да я слагат на системи ако беше продължила гладната стачка .

# 78
  • София
О, миличката  Hug
Стискам палци бързо да се оправи  Hug

# 79
  • Варна
galia69    Praynig за Сарка,Ще чакаме да пишеш добри новини,Дано да се оправи Peace

# 80
  • София
Всичко ще се оправи! Hug

# 81
  • София /Абсурдистан
При нас пък положението е много зле вече ...  Cry
Всички ми казват, че всеки ден с него вече ми е подарен и да съм готова за раздялата, като че ли човек може някога да бъде готов за това ...  Cry

# 82
  • Плевен
Unknown_lady  Hug Hug Hug Hug

# 83
unknown_lady , Прочети 10, 11 и 12 точка от 12-те повели на кучето:

10. Грижи се за мен като остарея, остана без зъби, оглушея, ослепея. Ако много страдам-изпрати ме ТИ да си ида достойно от живота.

11. Не казвай: “Аз не мога да направя това”. С теб всичко ми е леко. Нека това бъде твоята отплата за моята вярност и нашата красива младост.

12. Когато вече ме няма, недей да тъгуваш, а си вземи друго куче и го обичай така, както си обичал мен.

Не му показвай, че страдаш, че те е страх.
 Hug Hug Hug Hug от мен и ти желая много сили в това изпитание...... Hug Hug Hug
 Praynig Praynig Praynig Praynig дано всдичко мине безболезнено и бързо..... Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 84
  • София
tutune, милинка,  Hug

Витаминка, показах Рая и заека на колегите ми. Всички са в див възторг!

galia69, стискам палци, всичко ще се оправи!

Unknown_lady, много ти съчувствам, знам какво е да изгубиш най-малкия член на семейството  spoko Никога няма да си готова за раздялата, радвай се на всеки оставащ миг и му покажи, че много го обичаш, сега се нуждае само от това Hug

Последна редакция: ср, 16 юни 2010, 10:49 от desi_ivanova

# 85
  • София
Unknown_lady, кураж  Praynig Hug

# 86
  • София
Unknown_lady, най-искрено ти съчувствам, защото минахме през този ужас съвсем наскоро. Пожелавам ти да се оправи душичката, защото този период е кошмар...Човек никога не е готов за раздялата, дори и както беше в нашия случай - с продължително боледуване... Кураж и сили от мен!   bouquet

# 87
  • Варна
Unknown_lady нямам думи какво да кажа просто те подкрепям мисленно,Трябва да си силна,Ние преди години имахме хин и гогато дъщеря ми беше на 3 годинки със съпруга ми отидохме на почивка за 2 седмици и то милото починало/беше много възрастно/ докато ни нямаше ,Беше ни много кофти като не ни посрещна,От мене  Hug

# 88
Йееее.. има ни на синия колаж  Hug

А нас на розовия!   bouquet

Кога изписахте толкова много! Аз захванах да си чета старата темичка и си мисля: "Е, то 4-5 страници колко му е ще ги изчета!" И какво? - в края на 50-та стр. НОВА ТЕМА..., а като отварям новата тема - още 6 страници за четене  Crazy Така че "отивам" да чета  Grinning

# 89
Здравейте отново.
На всички болни кучовци - бързо да оздравяват.
Аз пак да досадя с моите си работи. Вече тотално се побърках с този Джак териер. Наистина не знам от къде да взема. От къде да намеря такъв развъдник , че то няма. Почти никой не може да ти покаже майката. Казвате , че е безразсъдно да се продават преди двумесечна възраст. Ами те повечето ги продават на 40 - 50 дни. Пак казвам не искам да е с родословие. Но поне като цяло да отговаря на стандартите. Искам да взема здраво кученце.  Знам , че не трябва да се изкарват навън преди третата ваксина. Значи приблизително около третия месец. Ами като цяло лято не съм в София а на морето , как да стане тоя номер. Ако някой наистина знае от къде мога да закупя такова кученце , ще съм много благодарна ако ми каже. 
Извинявайте още веднъж ако досаждам.

Общи условия

Активация на акаунт