Любители на кучета-13

• 92 171
  • 733
  •   1
Отговори
# 420
desi_ivanova, с малтезер сме, т.е. голяма козина=голяма поддръжка.
Ето този красавец е таткото на нашия лигльо:
http://www.maltese.si/
Много ми се иска и нашето момче да заприлича на него по "косата". Някъде до 18тия си месец трябва да достигнем дължина до земята. Но затова се искат големи грижи и лишения. Например пие вода от поилка за гризачи, лочи много сладко Heart Eyes, обожава да хапва желирана храна, но цапа мустаците и ще трябва да свиква само с гранулирана. Отделно като достигнат определена възраст им се прави допълнително избелване на козината Wink
Казва се Бенетон, викаме му Бени, Бенджи, а като направи беля-Беньо Mr. Green

Последна редакция: ср, 07 юли 2010, 13:49 от galana_s

# 421

galana_s, страхотен красавец.
Наистина е красиво това животно Heart Eyes
Възхищавам се на хора, които отглеждат такива карсиви кучета...
Аз не мога Rolling Eyes

# 422
Много мило им говорите на вашите кученца, ние не знам как изглеждаме от страни, ама предполагам смешно Crazy
Тя се казва Кари, но освен това е пикла,  дрисла, тъпо куче, Каручка, Карица, добиче, Карицооооооооооо, когато е сгафила, което си е на 5 минути и още много други не толкова мили  Mr. Green

# 423
  • София
Ardea, хахаха... браво за стихчето, много е забавно накрая  Party
И ние след разходка вчера се изакахме и изпикахме а 1 час обикаляхме блока, без крака останах  Laughing
Аз на Рая, като ми е смешно и викам - Рапунцел  Laughing Laughing Laughing
Ние си имаме регистрация в новата кучешка социална мрежа за запознанства, нищо не знаете вие - http://raya.kucheta.bg/
За сега има цели 22 кокера  Laughing

# 424
Уха, само да я снимам наново моята Дара и аз ще й направя странчка в този сайт Hug
Вече си имаме кандидат -жених  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
  Вчера ходихме на дълга разходка. По пътя срещахме мноого кучета, сред тях и един възрастен "коцкар". Кокерспаниол, като нашите. Стопанинът му- застаряващ чичко с голо и космато шкембе, надигащо белият му потник, гордо размахвайки бутилка с бира, обясни, че Този Кокер, който виждам пред мен,  е баща на 254 деца  hahaha После премери Дара с очи, наведе се , погали я зад ухото и каза " Хубаво куче- женско..."  Whistling
  А неговият кокер, си беше кокер като кокер, ама видимо застарял...доста овален като господаря си ( нали кучетата приличали на собствениците си) подуши младата госпожица, а тя досущ като ощипана девойка се скри зад мен... ooooh!и ме омота с каишката.... Laughing
 Естествено тя е твърде малка за да е интересна на прочутия многодетен мачо, но ако решим след време вече знаем къде да отидем Outta Joint
  Дори получих съвет, от потенциалния сват, да съм и крупирала опашката, че иначе ставала като метла и било грозно Sick
 Та такива ми ти работи....с моята красавица мамина  Heart Eyes

# 425
Здравейте любители на кучета. Вмъквам се в темата з амалко инфо на куч епорода Драгхарт. Днес видях ено в градинката и много ми хареса за домашен любимец. Не намерих снимки в нета да го покажа на мъжо. Дори незнам от къде да си намерим такова кученце  Sad.

# 426
  • София
Хахахах... много интересна случка с Даренцето  Laughing
Няма да и махаш опашката, я виж каква хубава става  Heart Eyes

Между другото вие имате ли си фитилче на края на опашката, нашата е много смешно завъртяна накрая  Laughing Laughing Laughing
Аз междувременно се разтърсих за местата на които можем да заведем кучовците си на почивка с нас и ето списъкО:  Laughing

Море
- Равда - хотел "Адмирал"
- Слънчев бряг - вилно селище "Зора"
- Къмпингите на Камчия - Рай, Качия, Романтика
- Къмпинг "Смокиня" до Созопол
- Къмпинг "Градина" На 6 км. от Созопол
- Хижи и Бунгала на Отманли - хижа Странджа (до Бургас)
- Вили Ропотамо - ММЦ Приморско
- Ваканционно селище "Елените" на 12км от Слънчев Бряг
- Вила “Венета” в Синеморец
- Хотел "Джоя",гр. Варна, кв. Галата
- Гранд хотел "Варна"
- Хотел "Азалия" - Варна
- Бунгала на Цигов Чарк
- Бунгала на къмпинг "Юг" до Китен
- Бунгала "Алекто", Арапя
- Къмпинг "Арапя"
- Къмпинг "Камет", Царево
- Къмпинг "Китен"
- Вила-градина "Рина", къщи и бунгала, на 900 метра от Златни пяцъци
- Къмпинг "Лагуна", Златни Пясъци
- Апартамент в Черноморец - 0897 330 269 begin_of_the_skype_highlighting              0897 330 269      end_of_the_skype_highlighting
- "Къща вила Ело", Синеморец
- Бунгала "При Зафо" - Синеморец
- Лятна вила "Морско конче", Приморско
- Вилно селище "Нимфа" - Камчия
- Къмпинга на Шабла
- Къмпинг "Златна рибка"
- Хотел Magic Palm, Равда
- Семейна къща Лагуна - Китен
- Хотел/къща Стаматови, Черноморец
- КЪЩА ЗА ГОСТИ АЛЕКСАНДЪР, Поморие
- Дуранколак, къмпинг "Космос
- Вила Алекс, Синеморец

Планина
- Еко хотел и SPA & Fitness център МАКРЕЛОВ***, Родопите - Смолян
- Хотел „ПОПИНИ ЛЪКИ“, Родопите, във Буйновското ждрело
- Семеен хотел Етерно, Цигов Чарк
- Доспат - почивна станция на ДЗИ
- Доспат - бунгалата от страната на Сърница
- Къмпингите на входа на Рибарица
- "Via Traiana" на Беклемето
- Вилно селище "Бор" в Ракитово
- хижа Левски - Карловски балкан
- хотел Рай (бивашата станция на КЗУ) на язовир Голям Бегли. тел-035532004
- До язовир Въча - хотел Чилингира (има клетки и боксове за кучета)
- Хижа "Скакавица" до 7те Рилски езера
- Хижа Ком, в Берковския балкан
- Вила Бабината къща, с.Бели Осъм в Троянския Балкан
- Копушевата къща, с.Давидково, Родопите
- Вилно селище „Романтика”, до язовир Ширка Лъка
- Бунгала Здравец, Берковица
- Еко-комплекс Стари Бистрилишки Къщи
- Вила "Джун"- Белоградчик
- Хотел "Евридика", Пампорово
- Вила "FoRest", 5км от с. Борино, Родопи
- Къща за гости "Орлец",с. Буйново в района на Триград - Ягодина.
- Цигов чарк -  комплекс от вили "Баташки хан"
- Бунгала „Лъки”,с.Долни Марян, до град Елена
- Туристически комплекс - Нигованка, с.Емен, Велико Търново
- Вила Зорница - Чепеларе
- Вилно селище Малина, Пампорово
- Вилно селище Форест Нук, Пампорово
- Вилно селище Амампури, Пампорово
- Хотел "Замакът", Пампорово
- Вилно селище "Баташки хан", Цигов чарк
- Комплекс "Болярка", на брега на язовир "Кърджали"
- Вила Маджарови - Белоградчик
- Комплекс "Реденка"до Разлог
- Бунгала Алекс- Доспат
- Боровец, Вилно селище Малина (5 лв на ден за куче)
- Боровец, къща"ХРИМА"
- Боровец, Вилно селище - Ягода

# 427
Не само си имаме фитилче, а и си го гоним....Върти се в кръг, надявайки се да го хване hahaha
Няма да и махам опашката, дори и не ми е минавало през ум. Peace
Но ще я кастрирам, колкото и гадно да е, но искам да взема превантивни мерки, не искам да рискувам да се раболее от някакви осмокраки гадости Tired

# 428
Тази година няма да можем да отидем на почивка,но за догодина мислим.
Ние на нашата Зара й викаме на галено-Зари,Зарка,Заринка,Заринито,Маслинка.
Вчера следобед се звъни на вратата,отварям свекъра търси мъжо,но той спеше и докато казва свекъра какво да му предам и Зара започна да прибира служебните кубинки на мъжо/те стоят навън/.Аз разбира се я окуражих и тя довилна от това му ги донесе до леглото.Събудихме мъжо ,той й се скара.А аз й казах до му внесе и другата.Отиде захапа и другата и я прибра.Такъв цирк беше,сигурно й писна да слуша как повтарям на мъжо да си прибира обувките. Joy

# 429
Здравейте момичета.
Чета ви редовно, но вчера и днес нямах много време за писане.
Големи сладури са всички кученца. И нашата Кари като Зара влачи обувките на собствениците им, но само когато ги докопа. И тя си гони опашката, но само като я забележи. hahaha
Ардеа, и аз съм мислила за кастриране, и все се чудя. И в двата случая е гадно, но трябва да се избере по-малкото зло. Confused
Иначе тази вечер видях една позната, която има куче Хектор, порода Кане корсо, на 9 месеца е и е 47 кила, но е страшно послушно. Та тя ми каза, че го води на училище през уикенда, за по 2 часа и всичко са научили там. Та и ние се замислихме дали да не я запишем. Ще иде само на курса за послушание, а другите ще ги пропуснем. Rolling Eyes
Имам един въпрос, до кога мирише в помещенията, където са памперсите на кученца? Мия сутрин и вечер по два пъти преди да сменя памперса, и на прясно измито пак мирише? Мия с топла вода и Мистър Пропър или едно ментово на Медикс за тоалетна, и двете миришат силно. но не убиват миризмата.
И настилката е плочки и ламинат. newsm78
Дали да не мия и с белина, как мислите? newsm78

# 430

Snarky Chimpfanny, какво да ти кажа..мирише си...щом настилката е плочки е лошо- теракота попива миризмата, особено ако попаде във фугите Tired и аз имам този проблем, освен това нямаме памперс..тя си пика направо...
Белината при мен не помогна, но сега открих нешо..в пръскалака от препарат за прозорци, сложих доместос с вода и когато пикне веднага пръскам и бърша и миризмата изчезва, ама трябва да е веднага...иначе попива и става кофти.

# 431
  • София
Здравейте момичета.

Имам един въпрос, до кога мирише в помещенията, където са памперсите на кученца? Мия сутрин и вечер по два пъти преди да сменя памперса, и на прясно измито пак мирише? Мия с топла вода и Мистър Пропър или едно ментово на Медикс за тоалетна, и двете миришат силно. но не убиват миризмата.
И настилката е плочки и ламинат. newsm78
Дали да не мия и с белина, как мислите? newsm78

Имам чувството, че ще мирише вечно  Mr. Green И при нас е така - чистя, мия, няма оправяне. Като сменям памперса, мия с вряла вода, след това с Медикс за плочки, след това минавам още един път с вряла вода, когато Джеси слезе от памперса - лапите с мокри бебешки кърпички. За белината не знам какво да ти кажа, защото нямам много опит с кучета. Но знам, че където минеш с белина, там клякат да пишкат котките. Може би и при кучетата е така. Аз не рискувам с белината и с прерапатите, съдържащи белина - Джеси веднага започва да киха, а ветеринарката каза, че може и да се изрине.

galana_s, страшен хубавец е таткото! Направо ми останаха очите в него. Като го гледам, наистина изисква огромни грижи. За първи път чувам, че кученцето се избелва, много ми хареса това  hahaha Стискам палци да станете същите красавци!

Витаминка, много навреме публикува този списък, тъкмо щях да почвам да ровя в интернет за такава информация. Честит блог! Да се размножавате с всеки изминал ден!

Онзи ден, като бяхме на преглед, разглеждах ценоразписа на вет. клиника. Там изрично се подчертаваше, че опашката и ушите се режат вече САМО по медицински показания  Simple Smile Абсолютно съм съгласна с това. Вярно, променя се малко стандартът на породата, но специално кокерите винаги са ми харесвали с опашка  Hug

Пепито,  hahaha Добре, че Джеси е абсолютно равнодушна към обувки и пантофи (да чукна на дърво!)

Последна редакция: чт, 08 юли 2010, 09:49 от desi_ivanova

# 432

Snarky Chimpfanny, какво да ти кажа..мирише си...щом настилката е плочки е лошо- теракота попива миризмата, особено ако попаде във фугите Tired и аз имам този проблем, освен това нямаме памперс..тя си пика направо...
Белината при мен не помогна, но сега открих нешо..в пръскалака от препарат за прозорци, сложих доместос с вода и когато пикне веднага пръскам и бърша и миризмата изчезва, ама трябва да е веднага...иначе попива и става кофти.

Абе този доместос върши хубава работа ама е много опасен за кучовците.Ние вече имахме проблеми с него и сега като чистя голямо плакнене хвърлям  ooooh!

# 433

Ами и това е идея, но за съжаление не може да е веднага, защото денем ни няма вкъщи. Tired Пък и все се надявам, че като започне да ходи навън и като се научи само там да си върши нещата, ще се измирише.....или бъркам? newsm78

# 434
Не. не бъркаш. Всдички ми казват, че проблемите приключвали тогава, когато се научат да ходят само навън Peace

Пепито, честит рожден ден на Зара. Да ти е жива, здрава, игрива, послушна и забавна, да ви дава всичката любов на света и вие много да я обичате!

Общи условия

Активация на акаунт