На Морска честитим Елица! Да стане хубава умница! /АВГУСТ/

• 28 600
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
Сладкишче, ящничка мома си отглеждаш... Hug

Четейки поста ти забелязнам, че днес си имате нещо като празник:

Калина - 2г. и 10м.
Катрин - 2м. и 10 д.

Laughing

# 166
  • В светлината на слънцето
Сладкиш, браво на по-малката мома!  Peace А каката как е?

# 167
Браво Гале Hug а колко се роди дребната?
Ние вчера бяхме на консултация ,Елица е 3350 и 51 см,качила е за 15 дни 480г и 1 см Simple Smile

# 168
  • София
Морска,браво значи хапвате също толкова добре колкото бебка на Галето   Heart Eyes Hug
Аз днес си взех резултата от  изследване хемглобина ми е 111 както и преди 2 месеца,а не пия нищо но ще започна да пийвам по една Ферофолгама да видим дали ще има разлика след месец макар и от едно хапче,че моя лекар ме кара да пия по 3  Shocked
Правиха ми и запис на тонове всичко е ок като зайчета са! Grinning

# 169
Вале,аз не съм Гале,ама Катрин се роди 3320 см,50 см,по мой спомени newsm78

Димяни,радвам се,че всичко ви е наред.111 си е добър хемоглобин,ама от 7 м ще вземе да пада,че като вземат да се запасяват девойките.Моят последно беше 133,сега ще видим,като ми пуснат новите изследвания Thinking

Дано е добре,че с Ивон влязох да раждам с 111,а излязох с 98 #Crazy

# 170
Морска, браво на девойката! Чудно наддава. Peace
Димяни, супер. А малките зайчета да растат и да кротуват в коремчето до есента.  Heart Eyes

# 171
 Добро утро  Hug
Замесихме на бързо едни бухти...уф, голяма играчка, ама поне си заслужава да видиш накрая грейналите лица на дребосъците smile3521
Сладкиш - нека все така лакома е бебка, да нямаш проблеми с храненето  Hug
Морска - и вие не се давате  Heart Eyes
Ади - как си?
Димяни - само такива хубави новини  newsm10
Пиванова- браво на Перси  Heart Eyes юнак е той
Лек ден от мен

# 172
Браво Гале Hug а колко се роди дребната?
Ние вчера бяхме на консултация ,Елица е 3350 и 51 см,качила е за 15 дни 480г и 1 см Simple Smile
Вале,аз не съм Гале,ама Катрин се роди 3320 см,50 см,по мой спомени newsm78

Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Точно така! Peace
Днес мисля да оставя само на кърма...
Сами сме и няма да ми е проблем да се кърмим нон стоп.Кал и татко и са на кръщене на кумовете на детенцето, а аз да вадя цици по заведения не ми се стори добра идея.
Много качва пък да я помпам допълнително с АМ, няма смисъл...
Браво Вале на Елица. Heart Eyes
Curlicue чак сега видях. Въобще не забелязвам такива неща.Благодаря ти.  bouquet
Хайде, че "мечето" дава зор..... hahaha hahaha hahaha

# 173
Добро утро!!!

Васе,добре съм, уж.Като изключим,че утре Ивон пътува за Сандански и аз ще пукна от скука,докато се роди беб,други оплаквания нямам HugБухтички,мммм,ще взема и аз да спретна Hug

Пива Hug Hug HugПерси е голям мъж,а и това дето ни е на нас в душите и в главите е далеч от техните такива Heart Eyes

Отивам да обличам диването за на вън,макар че така ми се мотае главата CrazyС това време съм като пияна #Crazy

# 174
Моята мома много фина се роди Joy сега ще ги наваксаме килцата нали това ни е работата breastfeeding без бибата Joy

# 175
 Добро утро  Hug
Да побутна малко..... Mr. Green

# 176
Добро утро  Hug
Да побутна малко..... Mr. Green
Добро да е  Wink
Бутай, бутай  Mr. Green  Хапни малко, че да имаш сили  Mr. Green

bouquet

# 177
И от мен добро утро.  Grinning Ние май ще ходим да карат колела. Мокро е, ама такова мрънкане за тези колела пада, че .... Rolling Eyes

# 178
И от мен добро утро.  Grinning Ние май ще ходим да карат колела. Мокро е, ама такова мрънкане за тези колела пада, че .... Rolling Eyes
Пффффф, позната история  Tired Нямам нищо против карането на колело, ама после като трябва да се мине през магазина и трябва аз да го мъкна и оставам без ръце- може ли едно детско колело да тежи толкова много  #Crazy Последния път като влязохме в Халите с колелото се получи следната ситуация - аз в едната ръка мъкна няколко чанти, в другата колелото, ще се качваме на ескалатора и в този момент Янислав решава да мине от другата страна и да се хване за лентата за ръцете. При което моментално тръгва нагоре и започва да вика и да реве, аз хвърлям торбите и колелото и едвам успявам да го хвана за краката  Shocked Много се ядосах и на момента му "изтупах памперса" , ама след минута така се разтреперах  #Crazy

# 179
Или, аз такива грешка вече "с деца в магазин" не правя.  Naughty То не е врънкане за това-онова, то не е писъци, то не е гонене, абе луд да станеш.  ooooh! Затова дебна да са у дома с баба си и тогава отскачам на един бърз пазар. Добре поне, че Скай сити ни е под ръка. Crazy
-------
Чудо! Сашо яде картофи! Не мога да повярвам.  Crazy

Последна редакция: нд, 27 юни 2010, 20:00 от lulumba

Общи условия

Активация на акаунт