На Морска честитим Елица! Да стане хубава умница! /АВГУСТ/

• 28 344
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Здравейте Hug.
Не можах да се стърпя да не надникна във форума и пиша от компютъра на една приятелка Mr. Green.
Първо:
Димяни, да са ти живи и здрави принцесите, бързо да наддават и да растат много щастливи! На теб бързо възстановяване!   bouquet

Честит рожден ден на Цвети!
Да е жива, здрава, да расте весело и щастливо дете!

Подарък още не сме мислили, но ще я заведем в някой голям магазин и тя ще си го избере. Партито ни обаче се проваля и на РД ще сме само ние четиримата, но така се случи Rolling Eyes.
Аз си чакам мъжО и утре изчезваме за морето Grinning. Децата от 3 дни само за него говорят и нямат търпение да се къпят във водата. Сега като си дойде Ники ще им съобщим, че след морето ще имаме ново пътешествие Laughing. Дани сигурно ще бъде много щастлив, защото от дълго време иска да пътува със самолет и ето сега ще му се осъществи желанието Grinning.
Чао   bouquet.

# 571
ние вече избрахме подаръка на Теди за рд Mr. Green

Е, сподели де  Mr. Green

# 572
Димяни ,честита радост и от мен!Двете кукли бързо да наддават и да ги гушкаш сладко сладко!Да са красиви като мама и щастливи като Рай!:)
Следих из късо как се развиват при вас събитията ,пътувайки из цяла България.Бях в Трявна когато ми се обадиха по телефона  да ми кажат радостната новина!:*
Ади ,аз пък си мисля че ще се появи юнака към 22-23 юли,в края на Рака Simple Smile
На чужд компютър съм и не мога да пусна една емоутикона ,да одебеля или оцветя текст Sad
Целувки много от Стара Загора!Бяхме в Плевен ,Ловеч ,Троян, Трявна ,Дряново ,Етъра...Утре продължаваме към Триград!
Ментинка ,пускай снимки на новата стая на Рошлата!:)
Честит трети рожден ден на Цвети!Да расте здрава ,умна и красива!!!:*

# 573
  • Stavanger,Norway/ Varna
Аз днес цял ден рева, че няма да съм до детето за рожденния и ден  Confused.Много ми е тежко, но няма какво да се направи ...

# 574
Аз днес цял ден рева, че няма да съм до детето за рожденния и ден  Confused.Много ми е тежко, но няма какво да се направи ...
spoko  Hug
Ади, разказвай де  Heart Eyes

# 575
Пак съм аз!!!!

Бях при Димяни.Малко,по-малко се възстановява,още й е трудно да става й ходи и цялата е надупчена,но определено звучи по-свежо.Изписват я в Неделя,та ще разказва повече.Бебки са добре,дишат сами и сигурно ще започнат да ги захранват.

Подарък за РД-Ивон ще получи хубава Детска количка за кукли.Харесала съм един модел на Чиполино с легнало и седнало положение.Нали и двете ще сме майки LaughingТя отдавна иска количка с легнало положение,та сега ще я получи.

Пива и ние минахме такъв период,само,че бягаше от деца,не от непознати.Преодоля го след 3 м приказки TiredМного е неприятно,но отминава.

Фети,ще ви хареса май на вас там и ще ни оставите нас в БГ TiredПо-добре ще е за бъдещето на Неди,но винаги има две страни,та.......
Не искам да карам до 31.07,много ми е жега и ужасно ми тежи.За липсата на каката да не говорим Cry

# 576
  • Ланкър, планините Овнерог
Здравейте пак

Знаех си аз, че бързачките на Димяни ще са наред. Като го знам какъв е племенникът ми, и за в бъдеще все ще бързат  Laughing

За подаръка на Емма.........идея нямам, а всеки пита. Сестра ми даже ултиматум ми сложи  ooooh! Давайте идеи, моля. Всичко що е Мечо Пух, се тачи. Може и Ну Пагади (Ну Кабади му вика Еммица). Не искам плюшени играчки, че аман.

Пива, Емма е същата работа. Не мога да се начудя, че ходеше (сега е ваканция) с кеф на ясла. Сестрите там ми казаха, че комуникира само с децата, с тях - не. Навън и от децата страни, да не кажа, че се свива в черупка. Дано отмине, че няма да й е лесно така.

Адииии, шпионирам теееее. Май, май, скоро ще е събитието, а? Айде, имаш палцестис от мен. Утре да пишеш от болницата.

Последна редакция: сб, 17 юли 2010, 00:20 от Гита Ог

# 577
Още съм тук,надявам се не за дълго Mr. Green

Снощи бях с контракций на 5 мин,днес се събудих с издути глезени,камбест нос и обърната уста LaughingГрозна картинка,ама си се харесвам,нали е знак,че наближава срещата.И една дрискавица пак ме хвана Whistling
Мислех,че ще ме хване шубето като наближи момента,но ме е обзело едно щастие.Господ да е  нас,всичко да минава бързо и да сме здрави,че й кака си имам Heart Eyes Hug

Димяни я изписват днес.Сигурно по-къно ще се включи Heart Eyes

# 578
ЗДравейте мами  Hug
Сега се завръщам бях квестор на Теста по български.... Crazy
Ади - с теб сме  Hug, тези дрискавици много често са предвестник на раждането, да не говорим за контракции на 5 минути  ooooh!
Димяни - ще чакаме новини   bouquet
Лек ден от мен
Тук е адска жега   Nature Sun With Face

# 579
Добро утро мами  Hug
АдиPraynig
Моето диване от 6.30 е кукнало и аз с него  #Crazy

# 580
  • София
Здравейте!
Искам и на вас да ви благодаря за всичко! Hug
От вчера съм си в къщи по добре съм физически но психически не знам как да се оправям и как да съм по силна Cry Когато се чувствам по добре ще пиша!
Малката е с анемия и няколко пъти спира да диша..... бори се....преливат кръв и така!
Молете са за тях! Praynig

# 581
  • ГОре на черешата...
Димяни, добре си дошла  bouquet!

Не сме спирали да ги мислим принцеските и да се молим за тях - скоро ще почнат да наддават и ще си ги вземете вкъщи, вярвай в това Praynig Peace Heart Eyes! Прегръщам те Hug!

# 582
  • вкъщи
Тони с теб сме Hug!Малките ще се справят,всички вярваме в това!Мислим ви непрекъснато.
Рай как е?

# 583
Добро утро,Вася и аз съм се кукнала от 6 и 30 Hug

Тони,всеки ден ги мисля тези малки душици,пожелавам им да са борбени и упорити бързо да пораснат,дано при малката всичко се оправи Praynig

# 584
Тони, добре дошла и от мен!
Ако ти кажа да не се притесняваш толкова много - няма да има ефект. Ще се притесняваш защото си мама на тези деца Hug Стискай зъби и бъди мислено с тях! Малките са много по силни отколкото си мислиш, ще се борят и ще се оправят. Аз поне вярвам в това!!!
Много  Hug  Hug  Hug от нас! Целувки на Райче!

Общи условия

Активация на акаунт