Бродирана красота - 74

• 92 193
  • 689
  •   1
Отговори
# 270
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Мимито & Светла никак не е сложно! На мен ми беше за пръв път. Дори рамкирането е мое дело. Може би ако го бях дала в ателие ефекта щеше да е още по-хубав. Рамката има и стъкло и не се надигна. Абе с една дума доволна съм от себе си.

doci комплекта беше оригинал. Възползвах се от новите предложения на Аксиома и от намаленията на Риолис до края на септември. Розичките и панделките не са готови, но не са никак трудни. На схемата всичко беше идеално обяснено!

Благодаря ви момичета!
  bouquet

# 271
Дуданче страхотно е!  Hug

Айнурче с нетърпение го чакам готов!  Heart Eyes

Доци а дървоо....? Фен съм му!  Hug

И Йолинка и Поепие ми се губят....  newsm78

# 272
  • Севлиево
Доци а дървоо....? Фен съм му!  Hug
Шия шияяяя, утре дано ми остане време да снимам, че днес никаква не я свърших. Вече съм в небесата  Mr. Green

# 273
  • Бургас
Здравка79  тук съм и ви следя изкъсо Simple Smile. Малко съм във творчески застой Embarassed  (доста ангажименти, лято е и сме все навън)

Ето малко напредък от мен  http://poepie.snimka.bg/tapestries/etapi-gk-zuiderhavendijk-in-e … n.509878.19212580

Дуданка много красив е станал гоблена, но все си мисля че ако беше без стъкло щеше да стои по добре Peace newsm78( мое мнение)
Момичета големи красоти шиете, браво smile3501

# 274
Дуданка, Здравче, благодаря ви момичета  Hug
Дуданка, много е красив риолиса, станал сууууупер   bouquet
poepie, моят гоблен труден, труден ама, твоя пък съвсем  Crazy Браво на тебе  Grinning

# 275
Леле    bouquet  bouquet направо като снимка става  Crazy

# 276
  • с.Николово, обл. Русе

Става наистина страхотен. Заслужава си времето. Браво   bouquet

# 277
  • София
Poepie, невероятно е!!! Заслужава си труда! smile3501

Дуданка, много хубав е букета!  Харесвам такива неща, комбинация от различни техники и материали.

# 278
  • Бургас
Благодаря ви момичета, наистина сте много мили Flutter Heart Eyes

# 279
  • sf
Аз съм на финала, само контура ми остана, после ще показвам.

Заплюла съм си това за после, но още не съм си го купила,де.

Ако някой прави поръчка от и-бей, моля да ме има впредвид ако му попадне и му се разправя,де.  Praynig

# 280
  • София
Aynur, много красиво става!

emchom, прекрасна колекция!

Дуданка, страхотно! За първи път виждам така да се комбинира гоблен и нещо друго. Как всъщност се нарича такава комбинация?

poepie, това наистина става като снимка!

Направо ви се възхищавам на търпението да шиете толкова сложни и големи гоблени!

donsita, на мен това също много ми харесва, аз си го комплектовах сама, чакам само да докарат още 4 цвята

Само малко още да ми се оправят очите и ще се похваля с моите вече наистина исторически мечета!

# 281
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Аз съм на финала, само контура ми остана, после ще показвам.

Заплюла съм си това за после, но още не съм си го купила,де.

Ако някой прави поръчка от и-бей, моля да ме има впредвид ако му попадне и му се разправя,де.  Praynig

http://cgi.ebay.co.uk/DIMENSIONS-CROSS-STITCH-KIT-peaceful-lake- … sh=item3cae4cbae6  Hug

и още малко такива http://shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_trksid=m570&_nkw=peaceful+lake+house+

# 282
 poepie , и тук да те поздравя за напредъка ти. Честит рожден ден на дететнцето ти със закъснение. Да расте здраво и щастливо дете.
aynur , много е красив този гоблен .
Doci , чакаме етапче от дървото .
Donsita , чудесен избор  Peace

# 283
  • БЪЛГАРИЯ
      Добър ви ден!
  На финала съм на моя йероглиф "Любов". Много му се радвам!
  Имам обаче, една молба! Ако на някого му се намира йероглиф "Здраве", но красив и четим, моля да ми го даде! Намерих един- два в Нета, но или не ми хареса композицията, или не се четяха, или нямаха цветова схема...
  На фона на вашите красоти се чувствам смешна с тези семплери! Много сте талантливи и способни! Радвам ви се и ви завиждам благородно!

Благодаря предварително!

# 284
Здравейте,минавам да се запиша,но без да показвам засега,ще снимам днес или утре,започнала съм едни вази за пдоарък.Страхотни неща показвате,кога имате време да ги ушиете  Flutter
Искам да попитам за това гобленче,някой има ли ключ?Бях намерила преди време схема,но ключа нямаше номера,само цветове и не подбрах конците както трябва /мога да покажа какво се е получило/,ако някой го е шил или има ключ,моля да пише  Hug

Общи условия

Активация на акаунт