Бродирана красота - 74

• 92 215
  • 689
  •   1
Отговори
# 315
ауууу куадроса е просто жесток. бистрото също ства страхотно

# 316
Благодаря  Flutter

А това ми е новата придобивка- наградата от коутс от тази игра

http://radikal.ru/F/s47.radikal.ru/i118/1006/c3/d440a583a843.jpg.html

# 317
ей язък значи. и в тази игра нищо не спечелих  Cry направо благородничко ти завиждам и ще следя за етапчета като го почнеш  Simple Smile

# 318
  • Бургас
Инче бавно но славно напредваш със Бистрото, но е много красиво.Прасчо дали го уши вече newsm78
Пепен благодаря Hug

# 319
Привет,момичета.
Много отдавна не съм писала,но от време на време ви преглеждам и се радвам на красотите ви.
Имам нужда от помощта ви.
Шия "Скалистия фар"на Dimension,обаче ми свърши конец №15379 и направо ми бърка в здравето.Не ми остава много с този конец,но като липсва и все на него попадам.Ако някой го е ушил и му е останал ще се радвам ако ми помогне.

# 320
Добро утро   food010

Куадросът е супер   bouquet

Нямам нищо готово  Embarassed , затова пък напредвам:

# 321
Добро утро, да покажа и аз един напредък с много лоша снимка, извинявам се, но това е.
http://zhanka.snimka.bg/tapestries/moi-gobleni.321133.19404869.big
Иначе е много приятен да се шие с изключение на знаците с 6 ката конец.
Красота са куадроса на Ина и бистрото!
Сисак танцьорката ве4е си е развяла краищата на полата, малко ти остава, ефектна става.
Ина, бистрото на каква панама, го шиеш, бях гледала 4е оригинала е на сива. Имам едно парче 14, сива дали ще е много едра за него.
Хубава седмица, момичета.

# 322
Оригиналът, Жанка, е на сиво-синя 16. Аз го правя ня бяла 16, защото нямах друга ,не мога да кажа на 14 дали ще се получи , защото има доста половин кръст бод и може да прозира , не знам.

# 323
  • София
Привет,момичета.
Много отдавна не съм писала,но от време на време ви преглеждам и се радвам на красотите ви.
Имам нужда от помощта ви.
Шия "Скалистия фар"на Dimension,обаче ми свърши конец №15379 и направо ми бърка в здравето.Не ми остава много с този конец,но като липсва и все на него попадам.Ако някой го е ушил и му е останал ще се радвам ако ми помогне.
Много странно, че ти е свършил конеца, да не би да си разшивала, или пък да шиеш полукръстчето като гобленов бод и затова да отива повече  newsm78 Иначе нямам точно този гоблен, но ще погледна от други на Дим дали имам останал точно този цвят  Peace
На мен понеже гоблена ми върви бавно вчера започнах това - http://ivanichka.snimka.bg/daily/materiali.444663.19399575  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes силно се надявах и да го свърша, но нещо се замотах и не успях  Embarassed

Ама пък мога да покажа едно друго ръкоделие - http://ivanichka.snimka.bg/hobby/pletivo.513314.19399480 - за украса на едни панталонки  bowuu
Сисаче, тая мадама не й ли е малко неудобно на тоя високия ток - как е изопнала глезен  Joy

# 324
  • sf
Ох, аз се загледах в сайта на Аксиома, толкова много неща си харесах и като знам,че ми е наблизоооо- едва се сдъжам да не хукна натам  Joy

Какво ще кажете за една среща другата седмица ?

# 325
  • Плевен
Добро утро, да покажа и аз един напредък с много лоша снимка, извинявам се, но това е.
http://zhanka.snimka.bg/tapestries/moi-gobleni.321133.19404869.big

HugНе е вярно!Мъничко само я пооправих и ето ти красотата на гоблена /все пак не съм го виждала на живо  newsm78/ Grinning Heart EyesГоблена е разкошен и те поздравявам за избора му! smile3525Нали е с птички-не може да не ми хареса  Grinning

Това е мое произведение /част от робин,чакат ме още 6 от тези пиленца  Joy/ BlushШия и едни свадбени ръце ,но още няма за показване! WhistlingЗпочвам есента на ДОМЕ  Mr. GreenСтискайте ми палци дано се справя навреме! ooooh!

Търся схема на тези перминчета  PraynigБлагодаря предварително   bouquet и ще съм  newsm68 ако се намерят! Heart Eyes

Ина -   bouquetСтрахотни гоблени си ушила! PeaceА за бистрото  newsm10 smile3501 smile3525

Сисак - Чаровница е твоята танцьорка  bouquet  bouquet

ИваничкаShocked вече и плетеш!?  PeaceНяма ли да станеш  #Crazy от толкова хобита!Вие с Доци /  bouquet за красивия гоблен/ ще станете -многомашиннички  GrinningПлетки и гоблени  smile3501 smile3501 smile3501

# 326
  • София
Ха ха - ами аз отдавна плета, даже преди да почна да шия по-активно плетях доста, ама предимно на 2 куки Simple Smile
И малко смях - миналата зима - мъжа - взе да си гледа някакви шалове да си купува - и аз "абе то тоя е много прост - ще ти го изплета - не си струва да се купува" и реакцията - "ама ти можеш да плетеш Shocked Shocked Shocked " - та ясно е колко бях хващала куките  hahaha ( иначе и шала го има изтипосан в албума с плетките Simple Smile )
Пермина, с кладенеца ми се вижда познат - ама кажи поне номер, да не го търся съвсем на сляпо  Peace

Донсииииии - хайде де  Joy тъкмо - нали мислеше да почваш едни лодки на Дим - аз нали сега ги шия - може да ти направя ключ, ако решиш да ги комплектоваш сама  Peace

# 327
  • София
Ох, аз се загледах в сайта на Аксиома, толкова много неща си харесах и като знам,че ми е наблизоооо- едва се сдъжам да не хукна натам  Joy

Какво ще кажете за една среща другата седмица ?

ААа аз за среща идвам свободна съм на 3-ти юли и след 7 ми съм отпуска  Hug,ако в профила ти съдя правилно си от София,така че нямаш грижи.
Момичета страхотни неща показвате,продължавайте все така   bouquet

# 328
  • Балчик
Най-после ми остана малко време да избоцкам гобленчето и вече е готово, тъкмо на време- на 14.0 имаме годишнина от сватбата. Laughing Остава да го оформя подобаващо.:

Още сега започвам следващия- лалетата на Дименшънс. Heart Eyes

# 329
 Иваничка,не знам как стана,възможно е и да съм го изгубила някъде.Носех гоблена всеки път с мен на работа и може там да съм изпуснала   част от конеца,но е факт че го свърших.

Последна редакция: пн, 28 юни 2010, 13:39 от mimi72

Общи условия

Активация на акаунт