Бродирана красота - 74

• 92 266
  • 689
  •   1
Отговори
# 90
perdooono  имам схемата в пренабор и с броя на чилетата с ДМС, ако искаш ще ти я пратя на ЛС но в РМ вариант.
Грешка - в pdf формат
Кажи само и ти я пращам.

Супер си,   bouquet
Mоля те прати ми я!

# 91
  • Пловдив
И тук да покажа - това ми е подаръка от 8 мартенската игра - готов, остана да го рамкирам  Joy

# 92
  • Поморие
did_tag, гоблена е станал невероятен  Hug Много харесвам цялата серия, но не знам дали ще стигна до тях да ушия някой.

# 93
Момичета, дайте ми някакви предложения за гоблен , (може и два стига да не са трудни и големи) за коридор .
Трябва ми за подарък, моя приятелка си построиха къща и когато е готова ще й ходя на гости  Grinning  и искам нещо, което да се събере в тези рамчици от магазините всичко по 1 лев.

Аз си мисля за някакви цветя, но ако имате и други идеи ще ги приема с удоволствие.

Стените в коридора й са светло жълти, имам и светложълта панама, ако това може да помогне  newsm78 .

# 94
Eто нещо жълто и не съвсем Simple Smile

# 95
Благодаря мама Галка  Hug .
Забравих да кажа, че имам и бяла панама. И двете са неразграфени така че може и без фон (даже е за предпочитане, че ме мързи  Mr. Green ).
Просто не се сещам освен цветя какво друго интересно и оригинално мога да направя  Rolling Eyes .

# 96
  • София
За коридор мрн ми харесват тея високите панели на Клейтън, има и с цветя, но определено не влизат в тея рамчици от левчето  Crossing Arms
Другия вариянт са някакви цветенца. Или  пък Пермин имат разни дребни моделчета - например т … 6;о 13-2355 или тези

Пепен, мерси за поздравленията  Hug Hug Hug

Дид_таг - Венецията на бг разграфена панама ли е? На живо не са ли едри кръстчетата на нея?

# 97
  • Пловдив
Дид_таг - Венецията на бг разграфена панама ли е? На живо не са ли едри кръстчетата на нея?

Такава е комплектовката и по инструкция даваха 1:4, но аз не го харесвам този бод и го ших на кръстче. Леко светлееше, но като го изпрах се сви и е добре..........

# 98
  • Севлиево

Това е моето първо етапче на розите в плетена кошничка:
Тук се вижда хубаво цвета на панамата

А тук цвета на розите

# 99
  • Плевен
Момичета, дайте ми някакви предложения за гоблен , (може и два стига да не са трудни и големи) за коридор .
Трябва ми за подарък, моя приятелка си построиха къща и когато е готова ще й ходя на гости  Grinning  и искам нещо, което да се събере в тези рамчици от магазините всичко по 1 лев.

Аз си мисля за някакви цветя, но ако имате и други идеи ще ги приема с удоволствие.

Стените в коридора й са светло жълти, имам и светложълта панама, ако това може да помогне  newsm78 .

И от мене идеи  GrinningИзбора е твой Wink

за късмет и щастие  Peace

Тези орхидеи също са подходящи/а са и на жълта панама  newsm78/Можеш да ушиеш само 2 ! Rolling Eyes

Аз качвам схемички ,но кой ще ми шие моите гобленчета  Joy Joy JoyБая ме помръзва  smile3534  Nature Sunny beer3 smile3507 newsm43

doci - Много красив букет си избрала!  bouquetДоста си напреднала и цвета на панамата е сполучлив!Дано имам късмет да го видя на живо! Confused Wink Hug

did_tag -  Shocked smile3501 newsm10 smile3525Твоите любими лодчици! Grinning

sissak -  Heart EyesПонеделник е и ти с нови изненади ! newsm53 newsm51 newsm51 newsm51 smile3501  love001

Последна редакция: пн, 14 юни 2010, 16:07 от pepen

# 100
  • в една мансарда точно под звездите ..........
doci, голям напредък имаш. Току виж след няколко дни  си го показала готов.  Hug

# 101
Неуморни пчелички сте момичета .Кога ви остава време да шите ,аз само събота или неделя ,но при това хубаво време май и тогава няма да мога да шия  Whistling

Да ви покажа какво съм си харесала

# 102
Иваничке, честит празник на патерица  Hug

# 103
Здравейте момичета!
Чета Ви и се възхищавам на красотите които сте сътворили-стахотни  сте!
Престраших се и реших да се включа  във форума.Ще се радвам да ме приемете.Аз имам малко ушити гоблени, част от тях съм подарила. Последно по желание на племенницата на детето което на 19.06 ще навърши 5 г. уших едно конче щампа на "РОЯЛ ПАРИЖ". Добре изглежда, но аз не съм привърженик на щампата. Ще го снимам и ще ви го покажа, но в момента съм го дала за рамкиране.
wesi.i.gogo последното ти творение ми хареса но въпроса ми е в каква рамка ще го сложиш, имам предвид, че търся елипса за един мой гоблен и не намитам. Май се поувлякох малко.
Спорна работа на всички.

# 104
  • София
Tsetsa2, добре си дошла!  bouquet
Честно казано, напоследък гоблените ги прибирам, навити на руло. Чакат по-добри времена (разбирай голяма къща).  Wink
В "Бриколаж" предлагат овални рамки, но само два размера. Другият вариант е правоъгълна рамка с паспарту, изрязано в съответната форма.

Иваничка,  newsm59

Общи условия

Активация на акаунт