Бродирана красота - 74

• 92 258
  • 689
  •   1
Отговори
# 105
wesi.i.gogo,благодаря за топлото посрещане.
И на мен ми предложиха правоъгълна рамка с паспарту, но на мен не ми се иска да бъде така.Преди години имаше много хубави рамки, но за съжаление вече не ги изработват.

# 106
При нас има един майстор, който прави и овални рамки.Просто казва, че излиза малко по-скъпо, защото се изхвърля много материал.
 Ако обаче си направя сметката, че за рамка на един гоблен в ателие ми взеха 26 лева, а за рамка на същия гоблен майсторът ми взе 8 лева..........Колко да е скъпо?

# 107
Уфф..
Отказах се от това
 Thinking
Сега ще правя това

даже купих конците ...
обаче   newsm78  ще се получи ли добре на бяла панама  Rolling Eyes
защото гледам че ореола около младоженците е с бял цвят , сигурно няма да личи въобще  че има ореол ...
На каква панама да го шия , дайте акъл  Praynig

Последна редакция: вт, 15 юни 2010, 10:11 от Мимито & Светла

# 108
  • Атлантис, Галактика Пегас
И тук да покажа - това ми е подаръка от 8 мартенската игра - готов, остана да го рамкирам  Joy

Радвам се че ти хареса.  Hug Добре се е получило

# 109
  • Севлиево
Уфф..
Отказах се от това
  Thinking
Сега ще правя това

даже купих конците ...
обаче   newsm78  ще се получи ли добре на бяла панама  Rolling Eyes
защото гледам че ореола около младоженците е с бял цвят , сигурно няма да личи въобще  че има ореол ...
На каква панама да го шия , дайте акъл  Praynig
Направи ореола златист или сребрист по твое осмотрение  Peace

# 110
sissak, къде при вас? ако може малко повече инфо,аз съм от Плевен
За да не занимаваме и другите ако искаш пиши ми на ЛС, ако този майстор има тел. за да се свържа с него. Предварително благодаря.

# 111
Мимито & Светла , виж и това

# 112
Момичета, нужна ми е вашата помощ. Реших да довърша Благославящия Христос, започнат преди време  и установих, че съм изгубила схемите, които се шият 1:1. Ще бъда много благодарна ако някоя добра душа ми ги прати на didi__k@abv.bg

# 113
  • София
Иваничка Честит рожден ден с малко закъснение,пожелавам ти всичкото щастие на света   bouquet (съжалявам за забавянето,но не съм влизала няколко дни)
Чудесни неща показвате и много добре напредвате,браво на всички  Hug
Tsetsa2 добре дошла при нас   bouquet

# 114
  • Варна
didito, погледни си пощата. Wink

# 115
  • Плевен
sissak, къде при вас? ако може малко повече инфо,аз съм от Плевен
За да не занимаваме и другите ако искаш пиши ми на ЛС, ако този майстор има тел. за да се свържа с него. Предварително благодаря.

Не съм Сисак,а и тя може вече да ти е писала! Heart Eyes
Опа, и аз съм от този "прекрасен" град GrinningДобре дошла при нас!  bouquetИ като информация за овалните рамки ,на "Елицата " правят ,но за цена не знам Cry!Обаждай се ,ние си правим срещи на плевеските гобленарки Peace!

Е и аз шия по-малко и то няколко наведнъж  Joy!Гоня срокове! WhistlingПоказвам,но не е моето ,а това което творя в момента  Wink

И още се чудя  newsm78 newsm78 newsm78 дали да почвам есента на ДОМЕ,като съм приготвила всичко-панама 16,всички конци/50 цвята ooooh!, / схеми/багодаря на  did_tag: love:/ Peace!Вижда ми се голям и ме хваща страх че няма да го завърша до септември  Thinking!Дали да не си намеря някое перминче -сезонче Crossing Arms!Има ли такова! Rolling EyesДайте ми някаква идея ,може и схемичка  Praynig!Благодаря предварително!  bouquet  bouquet  bouquet
Все ми се върти в главата наdid_tag едни натюрморти които ши за майка си ! Hug newsm10 smile3501

И аз като Мимито & Светла   #Crazy Joy

# 116
Mimito i Svetla,питам се как ли ще изглежда на черна панама?

# 117
Мимито & Светла , виж и това

Няма да мога да го свърша до другия месец ... а и не е с добра резолюция тази снимка  Hug

Шерлок , сякаш не ми се струва подходящо да е на черна панама  Thinking нали е за сватба...

# 118
Pepen,didolinaa, БЛАГОДАРЯ! Много сте мили.

# 119
Ми мито и Светла  Него прави на черна панама . Продават цветна но е скъпа затова смени цвета  - например розово . Ако го направиш със златно ще заприлича на икона

Общи условия

Активация на акаунт