Бродирана красота - 74

• 92 181
  • 689
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Пепи, ти искаш сезони ли да правиш или просто ти се започва още нещо..............  Joy
Аз лично съм си харесала едни сезончета - но кога ли ще им дойде реда, ето ги:

Мимито & Светла ,  то за бяло е бяло, но конеца е от метализетата - шила съм със Е5200 /много трудно се шие с него/, отразява светлина и цветове - ефекта е прекрасен.........
Можеш да го шиеш на панама - екрю /шампан/ и т.н.

Последна редакция: ср, 16 юни 2010, 11:50 от did_tag

# 121
did-tag, аз съм шила първото гобленче, но не знаех, че е поредица. Би ли качила схемите?

# 122
  • Пловдив
did-tag, аз съм шила първото гобленче, но не знаех, че е поредица. Би ли качила схемите?

От в къщи, нямам ги на служ.комп...........

# 123
did_tag Леле, много са красиви и тези сезончета. Аз също ще те помоля за схемички  amiiii .

Мислех, като свършва този гоблен, който шия в момента да започна сезончетата, които pepen иска да шие, но и аз сякаш взех да се двоумя  newsm78 .
50 конци, а и големички ми се струват, а шиенето на кръст за мен е ...  Thinking не знам сякаш двойна работа и двойна загуба на време.

А иначе от няколко дни шия сладкото мишле на тоалетната чиния  (то е с кръстат бод). Много се бавя на него, защото шия 3 гоблена едновременно  Crazy ...щот съм алчна  Mr. Green .

# 124
  • Плевен
did_tagShocked Shocked ShockedМиличка, имай милост  Praynig!Къде си крила до сега тази прелест! NaughtyУж на едно и също място гледаме #Crazy ,но не съм попадала на тях до сега Whistling ooooh!На кого е дизайна  Thinking?!Нареждам се и аз на опашката за схемки на тази прелест  Blush  bouquetИ аз като bi_bi_to

шия 3 гоблена едновременно  Crazy ...щот съм алчна  Mr. Green .

с тази разлика ,че аз шия пет едновременно  newsm62 smile3503

# 125
Мимито & Светла ,  то за бяло е бяло, но конеца е от метализетата - шила съм със Е5200 /много трудно се шие с него/, отразява светлина и цветове - ефекта е прекрасен.........
Можеш да го шиеш на панама - екрю /шампан/ и т.н.

Ами че то в ключа пише В5200  newsm78 ... или да купя Е5200  Thinking
Благодаря ти за съвета  Heart Eyes

# 126
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Пепи, ти искаш сезони ли да правиш или просто ти се започва още нещо..............  Joy
Аз лично съм си харесала едни сезончета - но кога ли ще им дойде реда, ето ги:

И аз съм шила ето това

Само, че моето беше готова комплектовка на някаква фирма и беше купен от магазина на ДМЦ в София.
Определено ще трябва да ги шия и другите щом  са серийка!

# 127
  • Плевен

did_tag,момичета  newsm68 newsm44  имала съм ги   smile3538Напоследък събирам схеми за градински робин  #Crazy и хоп те там ,но кой да погледне  JoyСнимката е различна от тези които е показала Диди! PeaceПредполагам че са били в РМ ,затова и схемите са цветни! Rolling Eyes

Качих ги в дъмпа,но няма да се откажа от графика  Mr. Green

http://dump.ru/file/4638641

Диди виждам че твоите са в РМ ,но аз имам качена прграма да ги обърна в пдф и то черно бели  GrinningБлагодаря ти предварително  bouquet  bouquet  bouquet

# 128
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
 Embarassed Аз не съм малко нахална, но може ли тези малки сезончета в РМ или графика - принтера ми е черно бял и като тръгна да ги принтирам нищо не се разбира и трябва на фантазия да разчитам схемата. Просто са мнооооооооого страхотни. 

# 129
А някой знае ли чие производство са тези четири гобленчета?

# 130
  • Плевен
А някой знае ли чие производство са тези четири гобленчета?

newsm09 newsm10  Прочетох в ключа- на Вилер  smile3521Не се притеснявай,  Диди ще ги предостави  в РМ ! Hug Heart Eyes  bouquet  bouquet  bouquet

# 131
Да, видях го - Вилер № 4850-0

# 132
  • София
wesi.i.gogo,благодаря за топлото посрещане.
И на мен ми предложиха правоъгълна рамка с паспарту, но на мен не ми се иска да бъде така.Преди години имаше много хубави рамки, но за съжаление вече не ги изработват.

Аз днес минах през едно ателие, овалните рамки не ги произвеждат от около половин година, а по поръчка щяло да излезе много скъпо. Между другото, и аз бях много против тях, но като ми се наложи да преопъна един гоблен (Сезони - Зима, от най-старите), ми го направиха с едно бледо-синьо паспарту в овал и в квадратна рамка. Стана неочаквано хубаво, жалко, че нямам снимка, защото замина за подарък

# 133
с тази разлика ,че аз шия пет едновременно  newsm62 smile3503

Ууууу, ти си пък хептеМ алчна  newsm62 . (майтапя се разбира се)

# 134
  • София
с тази разлика ,че аз шия пет едновременно  newsm62 smile3503

Ууууу, ти си пък хептеМ алчна  newsm62 . (майтапя се разбира се)

Не знам кой е по-алчен  Mr. Green Имам два започнати (за "Конете" чаках черен конец, днес дойде), още две готови комплектовки и още три - комплектовани. Искам да имам 6 ръце и 48 часа в денонощието

Така или иначе наспамих, поне да науча нещо полезно: в гоблените на Димешънс половинката (гобленовият бод) нормално наведен ли е или трябва да е изправен? Ох, ясно ли се изразих?

Общи условия

Активация на акаунт