Бродирана красота - 74

• 92 165
  • 689
  •   1
Отговори
# 135
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Цитат
Така или иначе наспамих, поне да науча нещо полезно: в гоблените на Димешънс половинката (гобленовият бод) нормално наведен ли е или трябва да е изправен? Ох, ясно ли се изразих?

с наклон  Hug
а за посоката на наклона сме на различни мнения  Blush

# 136
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Не знам кой е по-алчен  Mr. Green Имам два започнати (за "Конете" чаках черен конец, днес дойде), още две готови комплектовки и още три - комплектовани. Искам да имам 6 ръце и 48 часа в денонощието

ooooh! Чакай малко,  не се ли говори за шиещите се в момента, а не за тези които чакат по-свободно време.  newsm78 Щото в такъв случай - аз " шия" два, а чакащите - с панама и конци са сигурно около 6, а сега съм решила да си купя и конците за серията месеци на Орхидея, детските обувките на Вервако и още един на Риолис. Абеееееееее, ужааааааас. А панамата за тях е вече нарязана и поръбена...  ooooh!Искам да ушия всичко което ми хареса, но пусто време.... При нас му казваме на това Очи големи, д..е малко. Не 6, 10 ръце да имаме , ако нямаме свободно време ни отпиши.

# 137
  • sf

с наклон  Hug

На самата схема трябва да е показано накъде да е наклонът.

# 138
  • София
Цитат
Така или иначе наспамих, поне да науча нещо полезно: в гоблените на Димешънс половинката (гобленовият бод) нормално наведен ли е или трябва да е изправен? Ох, ясно ли се изразих?

с наклон  Hug
а за посоката на наклона сме на различни мнения  Blush

Мерси много!  Hug Просто съм толкова разсеяна, че думи нямам. Четох инструкцията на 1 страничка, а там пише: "Half Cross Stitch - гобленов бод. И при този бод на гърба на гоблена трябва да се образуват прави черти, а не наклонени!"

Само дето това "на гърба" съм го проспала и съм останала с впечатлението, че самият бод трябва да е изправен.  Embarassed

с наклон  Hug

На самата схема трябва да е показано накъде да е наклонът.

На схемичката е надясно, то и без това така ми е по-удобно  Hug

# 139
  • в една мансарда точно под звездите ..........
с тази разлика ,че аз шия пет едновременно  newsm62 smile3503

Ууууу, ти си пък хептеМ алчна  newsm62 . (майтапя се разбира се)

Не знам кой е по-алчен  Mr. Green Имам два започнати (за "Конете" чаках черен конец, днес дойде), още две готови комплектовки и още три - комплектовани. Искам да имам 6 ръце и 48 часа в денонощието

Аз ви предлагам да направим съревнование кой има най-много започнати и недовършени гоблени и после такива дето все още не са започнати.
 Grinning
  bouquet

# 140
  • София
Дуданка, недей предлага такива съревнования, че..... претендентите за победата ще са мноооого. Тук тея с пълни шкафове(ракли) с гоблени сме мнооооого:)))
И да не е само спам да покажа едно подаръче за изминалия ми РД  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes От ароматното комплектче останах очарована и дори со поръчах целия комплект от 12 броя  Embarassed А ма те не ме бъркат, че са малки, ноооо големите са ми мъка кога да ги шия..
Иначе започнати имам - 4-5  от тях шия по 2-3 - а  2-3 чакат прибрани. Като каза готови комплектовки - бройката е двуцифрена - силно се надявам да не стане трицифрена в скоро време.
Нооо не съм победител със сигурност - има хора със започнати - двуцифрени числа - да си признават сами, че да не ги издавам аз  Mr. Green

# 141
завършен наскоро (в предната тема): , завършен още по-наскоро (в тази тема ) : , скромен напредък от първия ми Dimensions : , покупка1 : . покупка2: , покупка3:

# 142
  • Пловдив
Обещаните сезони, наистина са на Вилер, пренабора е на Илиана:

http://dump.ru/file/4639578

И защото ми е трудно да броя толкова Joy, тук са започнатите и чакащи + още няколко Embarassed:
http://blackeyes.gallery.ru/watch?a=e3K-d3l0

Последна редакция: чт, 17 юни 2010, 07:06 от did_tag

# 143
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Е, браво   bouquet Страхотни са - както гоблените, така и всички момичета от форумите. Хайде днес принтирам схемите, правя набора и прибавям още към чакащите.  ooooh!

# 144
  • София
petli китайката я свърших онзи ден, много е хубава Simple Smile

# 145
И защото ми е трудно да броя толкова Joy, тук са започнатите и чакащи + още няколко Embarassed:
http://blackeyes.gallery.ru/watch?a=e3K-d3l0

Викам си -"Тези к'во ми се праят? Имали много гоблени в запас" - И тъкмо да си снимам моите, видях този пост.Ти ми разби мечтите  Joy
Но ще покажа снимката вкъщи, да видят, че аз съм скромна  Rolling Eyes

# 146
м да, аз като имам около 50-60 броя чакащи, къде да се наредя  Embarassed
иначе шия по един и евентуално междудругото може да избоцкам картичка или нещо такова дребно в почивката.
петли, супер покупки имаш, а ангелчето е страхотно
ванеса, много е готина японката

# 147
  • София
Дж-то мерси Simple Smile
наистина стана много хубава обаче колко пипкави детайли имаааааа
покрай нея се научих да правя френски бод Simple Smile

# 148
  • София
petli, честито, страхотни са!

Момичета, тъкмо си помислих, че съм единствената откачена, дето си харесва нещо и веднага го комплектова, но сега знам, че не съм единствена  Mr. Green  Hug

did_tag, страхотни неща си запланирала. Тази последната серия с момичетата страшно ми харесва! Вчера почти си комплектовах голена, който показваше Bilkova, останаха ми още 4 цвята, но преди него има още 3 гоблена, така че има време.

vanesa, прекрасно е станало!

Последна редакция: чт, 17 юни 2010, 10:51 от desi_ivanova

# 149
  • Пловдив
Незнам защо, но като си харесам нещо и хоп - купувам.........
Тези последните са на Криф, имам ги благодарение на Дж-то /  bouquet /, не знаех кое точно да поръчам, беше пълно с хора в офиса и реших да са всички..........., луда работа  Joy Joy Joy Важното е да сме здрави, правих сметка, че средно по 2 да шия на година докато се пенсионирам ще ги завърша или ще имам запаси и няма да си харча "голямата" пенсия за гоблени  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт