Бродирана красота - 74

• 92 162
  • 689
  •   1
Отговори
# 150
  • Севлиево
...
Важното е да сме здрави, правих сметка, че средно по 2 да шия на година докато се пенсионирам ще ги завърша или ще имам запаси и няма да си харча "голямата" пенсия за гоблени  Crazy
hahaha това за пенсията ми хареса  Peace Дано нямаме проблеми с очите,че да минем на щампи както казва моята приятелка  Joy
Аз пък съм на мнение че не трябва да трупам гоблени, защото в последствие някой може да не ми харесва и така да си остане.

# 151
  • София
Незнам защо, но като си харесам нещо и хоп - купувам.........

Все едно за мен говориш  Mr. Green  В момента, в който си харесам нещо (в интернет най-често), тичам до магазина за конци

# 152
  • sf
Искам да ушия на лелите от яслата такива картички,но нещо с цветя http://picasaweb.google.com/donsyy/Gobleni#5410930480255133586
+ още нещо за подарък- мъж ми вика,че е тъпо.   Crossing Arms Как ви се струва?

# 153
 Много хора шият специално за лелите от яслата или детската градина.Отзивите са, че получателките се радват на подаръците си.Не мисля, че е тъпо, ама аз все пак обичам гоблените  Rolling Eyes

# 154
donsita, имаш едно гобленче с прекрасни пеперуди, като живи са, мога ли да помоля за схемата, аза лелите от яслата, аз съм ЗА, дори ме беше яд, че не се сетих по-рано да ушия някакво послание в рамка за класната на дъщеря ми, че тази година завърши 7-ми клас и се разделят

# 155
аз не виждам лошо да се шие за лелите   Peace
did_tag , със същата приказка за пенсията се утешевам и аз Mr. Green
а ако после не ми харесва, има една тема за купувам-продавам  Wink все някой ще го хареса

Последна редакция: чт, 17 юни 2010, 13:24 от Дж-то

# 156
  • sf
az7117 , съжалявам,но беше оригинал,а схемата и остатъкът от конците ги подарих.

# 157
  • София
Да допълня за пеперудите, че панамата е специално тонирана и на обикновена панама ефекта няма да е същия  Peace
Все пак имам схемата - та мога да я кача - само кажете  Peace

# 158
  • Плевен
did_tag   HugБлагодаря на тебе и на Илиана   bouquet  bouquet  bouquetЕто какво открих преди малко и до сега се борих да ви го кача и покажа! GrinningПредполагам че е оригинала  Thinking WinkЗа запасите ти - smile3505 newsm10

IvanichkaHeart EyesЗависта ми е благородна /става на въпрос за подаръците ти за РД Naughty/ Mr. GreenГолеми приятели-големи подаръци и от  Heart txtloves smile3525 smile3525 smile3525

# 159
Пепи, няма как да е оригинал си мисля, защото пише на руски и някакъв друг език, а "Вилер" е германска фирма.А и знаците не са такива, каквито използва фирмата.

# 160
  • Пловдив
От руско списание е, не помня какво, но още в началото когато започнах да шия си ги харесах, но ме уплашиха тези цифри по схемата, нали бях начинаеща и ги изтрих.

# 161
  • Плевен
Пепи, няма как да е оригинал си мисля, защото пише на руски и някакъв друг език, а "Вилер" е германска фирма.А и знаците не са такива, каквито използва фирмата.
От руско списание е, не помня какво, но още в началото когато започнах да шия си ги харесах, но ме уплашиха тези цифри по схемата, нали бях начинаеща и ги изтрих.

Нищо! GrinningАз пак съм доволна и черпя ! Heart EyesЗа добри момичета като вас  Hugмоля по кафенце със сладолед  newsm51 newsm51 newsm51Схемички събрахме доста /като със сезоните на ДОМЕ Joy/ PeaceСега ни остава да шием  Whistling ooooh! Joy Joy Joy

love001Отивам да шия! WinkПриятен ден!  bouquet

# 162
здравейте момичета, много ми харесва темата. Аз също шия гоблени ,не много но много се възхищавам на умението на всички ви, бих искала да попитам (може и вече да сте го обсадили този гоблен )но днес случайно го видях и се заплених .ако някой вече го е ушил и има схемата ще мога ли да я закупя ето и за какво става въпрос  "Ангел с коте"

Последна редакция: чт, 17 юни 2010, 15:25 от m.ron4eva

# 163
m.ron4eva В сайта на "Леврон" има освен готовият комплект , така и само схемичката. Доколкото разбирам е 13лв.  само схемата, а целият комплект 155лв.  Rolling Eyes .

# 164
точно от там е но без конците само схемата и щампованата панама са 155лв а ако поръчаш 2 още 13 лв само мостри за конците но си ги купуваш сам аз затова питам тук да направим партия че много дебело ми излиза   Embarassed Embarassed Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт