Бродирана красота - 74

• 92 136
  • 689
  •   1
Отговори
# 165
 Shocked Лелеее, много скъпо ми се струва . Но пък е много красив  Heart Eyes .
Дано някой да успее да ти помогне   bouquet .

# 166
  • гр.Добрич
Много е красив този гоблен, но ми се струва нереално такава изразителност на лицето да се получи. Май е работил доста Фотошопа, а крайният резултат Thinking

# 167
  • sf
И на мен ми се струва,че ушит гоблен няма да се получи така както на снимката. Най-добре е да се види първо ушит,за да няма неприятни изненади.

# 168
  • Плевен
здравейте момичета, много ми харесва темата. Аз също шия гоблени ,не много но много се възхищавам на умението на всички ви, бих искала да попитам (може и вече да сте го обсадили този гоблен )но днес случайно го видях и се заплених .ако някой вече го е ушил и има схемата ще мога ли да я закупя ето и за какво става въпрос  "Ангел с коте"

Преди време този гоблен се търсеше от една плевенчанка и по стечение на обстоятелствата/нали съм от Плевен/ и благодарение на едно момиче от другия форум  се намери ! Mr. GreenТук съм качила схемата ,която е около 77мега байта  WhistlingКойто иска да тегли  PeaceТя е точно тази от Леврон  Rolling Eyes

http://dump.ru/file/4583042

Успех и търпение! Wink Grinning

# 169
Момичета,някоя да има схемата на това-

# 170
  • Бургас
Момичета Здравейте  bouquet

Трябват ми буйките на Вервако, някой ще бъде ли така добър да ми ги прати, може и на лични.Зная че схемата е пускана многократно, но нямам време да я търся назад във темите. EmbarassedБлагодаря предварително!

# 171
poepie , ако имаш време влез в скайп, че ми е по-лесно и бързо там.Ще ти я пратя схемата.

При мен се появи един крак.С голямо желание го шия тялото.Да видим как ще върви нататък.

# 172
Момичета Здравейте  bouquet

Трябват ми буйките на Вервако, някой ще бъде ли така добър да ми ги прати, може и на лични.Зная че схемата е пускана многократно, но нямам време да я търся назад във темите. EmbarassedБлагодаря предварително!
Имаш поща  Simple Smile

# 173
Здравейте Simple Smile Hug
Да се похваля с едно коте в сутиен - подарък за една колежка - много си го хареса хихихихи  Peace
http://kosibosi.snimka.bg/tapestries/goblen.379086.19260509.big

# 174
  • Бургас
didi_to  благодаря  bouquet
 sissak  аз изтеглих тези които ми прати didi_to ако не е четлива схемата ще свиркам за помощ Wink

# 175
# 176
petli много бързо ги шиеш тия гоблени #Crazy

# 177
не е мой, но ... аз го комплектовах Simple Smile : http://petli.gallery.ru/watch?a=0ux-eGP4

# 178
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
 PartyТоку що свърших това перминче. Схема от нета, конци ариадна (мой подбор), на аида 14 с кръстче. Отивам в банята и почвам другото. Нещо не съм съобразила размера на панамата, но като се рамкира нема да личи.

# 179
  • Mostly in my mind
бачийска, много е красиво   bouquet ти нямаш спирачка бе жена.  Laughing
аз нямам особена мотивация да шия в тия жеги, но пък да се похваля , че вчера завърших отдавна започнатия Мадам Помпадур. в момента е изпран и се надявам да го покажа направо рамкиран.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт