Бродирана красота - 74

• 92 765
  • 689
  •   1
Отговори
# 405
Много благодаря pepen!  HugСъс сигурност ще се комплектова, то това си е част от чара на шиенето, поне за мен де. Нооо кога ще се почва newsm78 не е много ясно. Първо да завърша Майчиното щастие. Което разбрах, че съм орезилила благодарение на инфото от тук. Схемата ми е на отделни листове и съм шила лист по лист, та сега ще се разшива.

# 406
Марти март, за една година нощно шиене. Просто се влюбих в тоя гоблен.
Сисак, поръчах го по снимка от някакъв сайт - схема само и изобщо нямам представа чий е.
Почвам да се оглеждам за следващ Mr. Green 
Донсита, много е хубав твоя. Много нежен.

# 407
  • София
Калина, вече му се вижда края. Много е красив!  smile3501

Донсита, този Дим. е страхотен!

И аз да се включа с нещо готово (преди да е изпран и изгладен Wink):

# 408
kalina@ браво , зарадва ми окото . Рядко човек вижда такава красота .  bouquet

# 409

Добро утро на всички  food010

Калина много ти благодаря за информацията  newsm51

wesi.i.gogo много сладки ангелчета newsm10

# 410
  • Варна
Здравейте от мен,Големи красоти показвате направо ми текат очите от зяпане,Браво,Момичета аз се включвам с едно питане,Уших си ,,Молитва за дома,,И като я свърших вчера я изпрах ,както и всеки гоблен,който съм ушила,И отивам днес да я откача от телта и да я гладя и снимам и какво да видя-бялата ми панама е станала на кафеникави петна,Направо вярвайте заболя ме сърцето,Кажете как да си я оправя,В белина за цветно ли да я кисна моля ви помагайте,Иначе от сутринта се хванах да шия ,,Щура гобленарка,, но още нямам кой знае за показване,Ще бъда благодарна на всякакви съвети,wesi.i.gogo много са красиви тези ангелчета,Готова комплектовка ли са или сама си тонира панамата

# 411
  • София
Как така е на петна,ако е на фона който се вижда това не е надобре.Ако е на панамата която ще попадне под рамката не е фатално.Опитай се пак да го изпереш и го сложи на кърпа да съхне.
От баба знам,че гоблен се пере и се слага на бяла кърпа да съхне,така петна няма  Peace Ако го сложиш в белина дори и за цветно пране да е рискуваш да го доповредиш.

# 412
  • Варна
Ами молитвата я уших с кавява цветова гама на ДМЦ,И номер  400 ,който е тъмен е пуснал,Ших я на бяла българска панама неразграфена,И там където е бяло е на едни жълтеникаво-кафеникави петна,По -късно ще кача снимка,За първи път ми става така,Винаги ги накисвам в хладка вода с малко сапун и после го изплаквам,И никога не ми е пускал цвят /тъмен или светъл /боя,Направо ми се дорева като я видях Sick

# 413
Охх, tutune , много е гадно това  ooooh! . Нали уж не пускали конците боя  smile3516?!?  . С вениш освен да пробваш...и аз не знам, но дано се оправи .

wesi.i.gogo ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! Пожелавам ти много здраве, щастие, любов и късмет!    smile3525

# 414
  • Варна
Снимах си гобленчето ,но по-не се забелязват на снимката,  ,Тук по-се виждат като жълтеникави, И дотук досега докарах и гобленарката   но схемата е много лоша и вече ще трябва да гадая,Та пак ще пусна етапче от нея,ако не ми образува  #Crazy нерви,Извинявам се ,че ви занимавам с моите петна  bouquetЩе си купя Вениш и ще пробвам с него,благодаря ви

# 415
честито на рождениците  Hug
tutune, всичките ти конци ли са ДМЦ, дето са пуснали?откъде ги купи?

# 416
Добър ден!

Нямам мн време за шиене, но редовно минавам през темата и се радвам на ушитите от вас неща Flutter
Това е последното от мен

Мисля си и аз, че с Вениш ще  избледнее оцветяването на панамата. Успех!
Приятен weekend на всички!  Hug

# 417
  • Варна
Цитат
tutune, всичките ти конци ли са ДМЦ, дето са пуснали?откъде ги купи?
 ,Всички конци са ДМЦ и са останали от гоблена ми Коне на водопой,С изключение на номер 400,Този цвят е в рамката само, нещо като тъмно кафяво-оранжево,И то просто си личи и по отенъка ,че той е пуснал,А и съм сигурна защото като си свърших конете си изпрах гоблена и нищо му нямаше,Ами аз съм от Варна и го купих/този цвят/от магазина зад Централна поща,По принцип пазаря от колхозния пазар гаража за гоблени ,но този номер го нямаше там и така го купих от другия магазин,Много ми хареса цвета и реших да го включа в молитвата,но вие си имайте едно наум, #Cussing outИли просто аз съм попаднала на някакъв измислен  не знам,Извинявайте момичета,че ви ангажирах с моя проблем,  bouquet

# 418
  • Плевен

wesi.i.gogo  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

И гобленчето ти е супер !  bouquetКрасив подарък си си направила! Heart Eyes HugПожелавам ти още много такива да избоцкаш ,иначе другото е здраве и всички желания да ти се сбъднат!  bigdance2 Tada

tutune CryСъчуствам ти !Но не се ядосвай!"Всяко зло за добро"! HugНе може ли да използваш дефекта-за ефект Wink!Все едно е шит на тонирана панама  Rolling Eyes!Все пак го изпери още веднъж /не съм ползвала вениш / и както ти казаха изсуши го на кърпа!
Аз ви се чудя Thinking защо си кисните гоблените като ги перете !Пера го на чешмата със сапун под струята с много хладка вода ,не го мачкам /стига да не съм чертала с молив/ и го суша на кърпа,като я подменям няколко пъти докато изпръхне и гладя от опаковата страна !Не го чакам да изсъхва до края! BlushДа чукна на дърво  Joy,до сега не съм имала гаф! Mr. Green

Камелия -   bouquetМирише ми на парфюм ! GrinningПознах ли ? Wink

# 419

Камелия -   bouquetМирише ми на парфюм ! GrinningПознах ли ? Wink

Правилно ти е замирисало на Secret Perfume- " Honeysuckle". Това ми е второто от тази серия на DMC. 
Първо уших тези розички

Общи условия

Активация на акаунт