Бродирана красота - 74

• 92 217
  • 689
  •   1
Отговори
# 600
  • ГОре на черешата...
Аз, Пепинцету, Донсита, чудесни неща сте показали Peace!

...малко спам - Донсита, сега се загледах в подписа ти -  и Ние сме на 27.05.2000 Laughing, големият ми син е януари 2001-ва, а малкият - август 2007-ма - ама че съвпадения Wink...

# 601
Spinki, няма и да я видиш лакирана тази рамка.Той мързелът не мори , а мъчи  Laughing

# 602
  • София
pepincetyyy много сладки котета чудни са   bouquet и другия гоблен ще е много кравсив,браво.
Донси нали няма да забравш следващия път и за мен една картичка   remybussi

# 603
Току що спечелих от ибей това
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3205573 … :IT#ht_1696wt_754
Дали си струва, продавача няма сто процента положителни оценки

# 604
pepincetyyy как се казва гобленчето,с какви конци е и колко е голям?Много ми хареса,чакам с нетърпение да го довършиш  Peace че и мен ме засърбяха ръцете да го ушия  #Crazy

# 605
Sun_Lady гоблена се казва Remembrance на HAED.Шия го с конци ДМЦ-12 цвята . В схемата като размери са дадени 350 W by 412 H което абсолютно нищо не ми говори. Като гледам как върви на височина ще е около 50 см. а на ширина предполагам че ще е около 35-40см.  Има страшно много фон иначе като цяло не е труден гоблен,с изключение на косата доста трудничка ми се стори.

# 606
Сега видях,че си изписала името и преди това,извинявай  Blush А върху бяла панама дали ще се получи/ newsm78 Може ли схемичка elenaraikova@mail.bg   bouquet

# 607
Аз го шия на обикновена българска неразграфена панама .Разграфявам е сама с обикновен молив.Силно се надявам да нямам проблеми при изпирането .
Схемичката е тук: http://dox.bg/files/dw?a=bcb48193db

# 608
  • Плевен

Много красиви неща сте показали   bouquet  bouquet  bouquet
За срещата на софийските момичета  smile3505Знам колко е приятно на тези срещи и се радвам че сте си изкарали добре! GrinningОт снимките се запознах с вас и визуално/ей,големи сте красавици  Heart Eyes Hug!и заедно с вас се радвам на сътворените ви гоблени!Много яки!!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Това е Remembrance  на  HAED   .  Принципно трябва се получи това  ,  но за съжаление облачетата ги няма на схемата.

Имам схемата в пдф ако я искаш /може и да има облачета  Thinking/напиши си имейла  Peace

# 609
  • Плевен
pepincetyyySadИзчисти си кутията с ЛС!Пратих ти схемата! Дано имаш късмет! Peace

# 610
Добро утро.Завърших още нещо.Това е първият ми опит за бродерия с лента.Като за начало съм доволна:

Този дребосък ще става картичка за една колежка, която имаше рожден ден:

Вече в рамка  Blush

# 611
Благодаря ви момичета  newsm20 Страхотни сте   bouquet

# 612
donsita, картичките са много хубави, идеята ти е прекрасна. Но да те попитам според мен това е щампа? Когато ги оформиш моля те сподели с нас.

# 613
  • Поморие
Момичета много хубава среща сте били заформили.Мен така ме е яд , че не успях да дойда - точно тези дни бях в София, но програмата ми беше пълна. Поздравления за прекрасните гоблени, които сте показатели  newsm51 newsm51 newsm51

# 614
Имам голяма молба. Избрах си от сп. Гобленов свят /не зная кой номер/ и си преснимах гоблен Чапли. Оказа се, че не съм си преснимала с какви конци да го шия Simple Smile. Ако някой го е шил може ли да ми прати ключа, или поне броя на списанието, че бяха една купчина списания от позната на моя позната ... Предварително благодаря!
А от еднорозите имам две квадратчета за довършване, обаче той може да почака  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт