БИГ БРАДЪР ФЕМИЛИ - ФИНАЛЪТ НА ГОЛЯМАТА ШИТНЯ!

• 47 805
  • 1 577
  •   1
Отговори
# 1 380
така...първо всички занят,че тези хора не са никакво семейство,а хора които живеят под един покрив в течение на дълги години (в някои държави това е незаконо!)
Христо е дългогодишен жител на Ст.Загора..учил е в спортното у-ще с профил "футбол".В същото у-ще е учила и Корни с профил "плуване"..засега всичко е ок...нали
Двамата дълги години се движат в една компания.включително и Пешо....Всички заралии,които са горе-долу на техните години и живеят в района на Ремиза или бившето кино Д.Благоев знаят за какво става на въпрос!Моля ви...моля ви, тази Корнелия изобщо не е тази за която се представя-това е съвсем друга жена!!!
Просто ми е чудно..дали хора,които са навътре в нещата ще се включат в тази тема...готов съм тук с Факти (както казва наш Ристю) да беседвам с всеки!!!

Това потвърждава думите на Бъгси,че всичко е било  една игра и Трифонови са играли роли, но се чудя защо толкова се пънеше Ристю, като е знаел,че всичко може да бъде доказано и то не от някакъв си детектор  Thinking

О, Боже какви сензации!
ooooh! ooooh! ooooh!
- не били семейство, а хора, които  живеят под един покрив и това е незаконно в някои държави?!?!?!? Joy hahaha Ами нямат брак, да са го крили това случайно?
- Ицо е учил в Ст. Загора и са били приятели и в една компания с Петър - това сефте ли го чувате?

Големи новини, голямо чудо  Grinning

Да, аз казах, че Корнелия изобщо не е такава подтисната или нещастна жена, както вие я изкарахте! Имали са си някаква тактика да говори предимно той, това лошо ли е? А колко пъти по време на номинациите и двамата ви подчертаваха, че Корнелия си е независима жена, не чака на него за финансите и т.н., не е така както излиза вътре от кадрите!
Самите вие не се ли уверихте, че визитките на всички бяха силно преувеличени?! Какво се чудите сега? На всички в началото са им дали явно някаква линия и модел на семейство, подходящо за нуждите на шоуто (Качанови  и кредита за обувки - уж, Веско - нациста, пак уж и т.н.). Макар и с визитката всички много ги харесвахте Трифонови, бяха фаворите на повечето тук, водеха в анкетите, доколкото помня, нали? Ама тогава не се възмущавахте толкова какъв деспот е Ицо май май. Нещата се обърнаха последния месец, когато започнаха да наблягат на него, половината предвания вечер бяха с негови кадри, хубаво подбрани, с такива коментари зад кадър и ето, как се обърна палачинката... А като че ли другите са цветя. За Веско и Ели, за Цончо и София, за Добрин и Диана, нещо по-така да са давали в дейлитата? А като че ли е нямало...но много добре знаете, че ББ си правят каквото си решат.

razel_dazel, хубаво си го казала в четвъртък - "Защото кадрите, които се дават са единствено за нуждите на рейтинга на шоуто и за насочване за кого да гласуват зрителите.Може би затова виждам съвсем различни неща в участниците, а не това което трябва да види"  Peace

# 1 381
Аз си промених мнението за Христо не заради отношението му към Корнелия, а заради това към неговите съквартиранти!!! Видя се просто, че е интригант, не може да търпи, ако някой е по-популярен от него, ако някой му каже някоя и друга истина в очите ...
А иначе да прави с жена си, ама квото си иска, 'ич не ми дреме!

# 1 382
  • София
Всички, без победителите и Колеви, паднаха жертва на сценаристкия замисъл. Дори Стефанови не бяха пожалени заради детектора и бавачката. Но Христо сам си заби ножа с това, че накрая прекали с приказките. Като започна да се обяснява, да плюе, да се нерви... Ако беше застанал твърдо и непоколебимо, както на първите номинации, нищо чудно и да беше стигнал до финала. За Корнелия се чудех защо така са й твърде широки раменете и стъпва като моряк, ама сега ми се изяснява с това спортно училище. Тя е доста тромава, такава й е структурата, тежка, здрава. Може здраво да тегли физически труд. Има вид на товарно добиче. Знаете ли колко лозя може да прекопане!

# 1 383
Да де, независими са, даже никой не ги е виждал заедно, пишат по-надолу във форума очевидци от Поморие  Crazy

Бъгси, разбрахме за визитките, но единствено Ицо се  перчеше и искаше истини, а не компромати, искаше Трифонов шоу, получи си го. Ристю сам си го направи, не обвинявай нас и сценаристите за бозата, която съвместно са подписвали и  сътворили  Peace

# 1 384
Такава реклама му направихте на Христо,че няма да може да ви се отблагодари цял живот.Играта свърши,приказките и злобните коментари продължават/не само за Христо,но и за всеки друг,стига да не е Кузмов/.Обвинявате Христо ,че е дребна душа и е злобен,а вие с вашите постоянни приказки за него какво показвате?ББ свърши преди няколко дни.И въпреки,че никак не одобрявах победителите,се зарадвах искренно,че някое семеиство,било и тяхното ще бъде зарадвано с парични средства,апартамент и т.н.Опитайте се и вие да сте малко по-положителни,няма да ви навреди  Peace

# 1 385
  • Пловдив
Напротив, избухливият характер и честолюбието на Христо умело бяха използвани от сценаристите.Фитилът го подпали Ели, когато започна да раздава характеристики без никой да я е питал.И после колелото като набере инерция, при тази маса иди го спирай LaughingДа, аз не веднъж казах и днес също повторих, Христо сам се извади от играта, защото поддаде на провокациите и не знаеше кога да спре, но той единствен беше подходящ за тази роля, за да може да изпъкнат Кузмови.Иначе финалът си беше Кузмови-Трифонови, нищо че Трифонови не участваха. Mr. Green

# 1 386
Подкрепям мнението ти.За мен истинските победители са Трифонови,нищо че не са взели голямата награда. От Този сезон ще запомня именно тях.Христо определено не се държеше добре в последните епизоди,то е очевидно,но честно казано ако си беше спестил приказките и емоциите,съм сигурна че те щяха да спечелят.

# 1 387
Предлагам да се заключи темата, тъкмо няма да има никакви коментари  Mr. Green

А от самия Ицо друг  по-голяма антиреклама не може да му направи  Peace

Коментираме линка , даден на предната страница, мнения на хора, които са ги познавали в СЗ, както досега обсъждахме това, което казваха другите, които го знаят от Поморие  Peace

Ако някой знае нещо повече за Кузмови, Стефанови, Колеви, Чипеви, моля да се включи, ще обсъждаме и него  Grinning

# 1 388
Още ли бре Laughing
И какво значение има какви са били преди 15 години, дори и да е вярно (в което силно се съмнявам)? Сигурно каквито са били и са, в крайна сметка, всички млади 20-на годишни свободни хора, преди да създадат семейство и деца.  

Както казват по-надолу в същата тема от ББФ форума - това направо си е любов Joy
Предаването свърши, победителите са ясни, Трифонакис още отпреди това ги няма и пак все за тях продължава зрителят да си говори, че и нови теми да пуска...

Замислих се оня ден на финала, като даваха кадри с Колеви и техното англо-езично говорене, особено превземките на София. Мислите ли, че ако ги бяха пуснали само 10-на пъти или така по 3-4 пъти всяка вечер, двамата щяха да стигнат до финала? Дори и без коментар зад кадър...

Или ако бяха вкарали в повтаряемо клипче черните пети на Веселин, пърденето и уригването му по същия начин като на Давид и ни го навираха неколкократно всяка вечер в очите...
Или приказките му как ще изкорми жена си и нейния смачкан вид... Толкова брутална сцена, че само тя е достатъчна да не разбирам тези, които ги харесват.

Последна редакция: нд, 13 юни 2010, 11:45 от птица

# 1 389
Факт е ,че Трифонови са най-коментираното семейство дори след края на ББ. И понеже Ицо има акъл в главата ще извлече дивиденти от цялата работа. Те доказаха, че са супер работливи и най- малкото, което очаквам е да си развият бизнеса, още повече  , че сега започва сезона. Освен това не бих се учудила, ако получат предложениа за корици, Ицо има дар слово, може нещо да се измисли и в тази насока, но се съмнявам.
Определено това беше най-силното сем този сезон и ако не беше умелото манипулиране на ББ с коментари зад кадър/което и птица има предвид/, вадене на думи от контекста и прочие хитринки,които да заблудят сеирджиите, които се хващат за думата, те бяха безспорния победител.

Какво щеше да се случи, ако беше влязъл бившия на ЕЛи? И седнат да се изясняват за всички противоречия? Защотот бегло се намекна,че версиите им са коренно различни?
Защо не показаха Ели в истинската и светлина като майка? Измити и нахранени деца и до там. Измъкна се от една мисия с оправанието,че Елия щяла да плаче. Но по никакъв начин не се опита да я придума или залъже. Да беше казала "Айде, мамо,да се гоним", например и да се опита да се включи и тя. Ама защо да го прави като е по-лесно да седи и да клюкарства против Ицо.

Примери много.............
 Предаването свърши. Няма смисъл да вадим доводи. Който видял -ок.Който се връзва на продуцентски провокации- негов си проблем.
Интересно е от тук на сетне кой какви дивиденти ще успее да извлече от 5 мин слава.

# 1 390
Аз мисля, че заедно със семействата трябваше да вкарат всички бивши и настоящи любовници на двойките,  за да няма поводи за спекулации. Така някои останаха излъгани и пренебрегнати, а ние щяхме да имаме повече материал за обсъждане  Peace

# 1 391
Аз пък мисля, че не трябваше да вкарват никой на никого, както и никой да не излиза навън  Crossing Arms
Повечко и по-смислени мисии. Както и всички участници трябваше да влезнат наведнъж, а не да ги делят.
Добре, че няма да го дават повече. В интерес на истината го изгледах докрая, само защото вече се бях хванала на хорото  Laughing

# 1 392
Аз пък мисля, че не трябваше да вкарват никой на никого, както и никой да не излиза навън  Crossing Arms
Повечко и по-смислени мисии. Както и всички участници трябваше да влезнат наведнъж, а не да ги делят.
Добре, че няма да го дават повече. В интерес на истината го изгледах докрая, само защото вече се бях хванала на хорото  Laughing

Това в случай, че още първата седмица не бяха вкарали Качанова старша с детето. Но при положение, че имаше посещение на Ники от Дания и мисии от рода - бивша съпруга и бивш приятел в тайна стая, трябваше да продължат в същия дух за ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ  Peace

# 1 393
За това спор няма  Hug
Като ще е гарга да е рошава. Много ми се искаше да видя първото гадже на Ицката примерно  Mr. Green  Joy
Или пък на Давид колекцията от манекенки  hahaha

# 1 394
  • София
Според вас ще има ли още сезони на ББ? Thinking Толкова далече стигнаха в този сезон /в отрицателен смисъл/, че вече не виждам с какво биха ни били интересни.
Много хора ми казват, че именно този сезон и цялата му помия ги е отказала да гледат формата.

Общи условия

Активация на акаунт