БИГ БРАДЪР ФЕМИЛИ - ФИНАЛЪТ НА ГОЛЯМАТА ШИТНЯ!

• 47 755
  • 1 577
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Аз не съм променила мнението за нито едно семейства от началото на играта.Защото кадрите, които се дават са единствено за нуждите на рейтинга на шоуто и за насочване за кого да гласуват зрителите.Може би затова виждам съвсем различни неща в участниците, а не това което трябва да види.Определено съм изненадана от единомислието за Трифонови.Сагата с Качанови беше за отвличане на вниманието и за приспиване на вниманието на участниците.Победителят вече е известен и довечера ще разберем волята на продуцентите. Laughing

# 136
  • София
А Ицо по кои теми показа задълбочени познания, че съм пропуснала?

# 137
  • Пловдив
А сега де?!!! Въпрос с повишена трудност smile3538

# 138
  • Пловдив

За богатствата на арабския свят...  Joy Joy Joy

# 139
За Колеви съм.

# 140
  • На погрешната планета

И аз

# 141
  • Ænima/Albuquerque

По темата "Как да изваем съпруга без право на глас?" и "Колко съм вглъбен в собственото си Аз?"  Tired

# 142
Айде - финал!
От понеделник не ми е минал ядът. Моите фаворити се добраха до финала и би трябвало да ми е все едно в какъв ред ще изгонят другите, ама не. Трифонови са големи дразнители, но не беше справедливо да изпаднат от Чипеви. Чипеви заслужаваха да си тръгнат не само преди тях, но и преди Качанови и особено преди Петрови.
 #Cussing out

Ицо с всичките му негативи ще е един от малкото, които ще си спомням след време. Най-малкото не заслужаваше онези подигравателни видеа.

Гласувах за Кузмови.Добре ще им дойдат парите..
Парите на всеки ще дойдат добре. Laughing

# 143
Преди няколко дни гледах за малко брадъра. Абе само на мен ли тоя Христо, дето го изгониха, ми прилича на Митю Пищова?  Thinking Mr. Green

# 144
Според мен и Ицо и Боряна се отличаваха със своята интелигентност на фона на ниското ниво в къщата. Освен това и двамата са прозорливи и защитаваха своите семейства и ценности, и не гонеха наградата на всяка цена.
За Боряна съм съгласна, ама при Ицо къде видяхте пустата интелигентност  newsm78

Има сравнително богат речник, плямпа много = ЕнтЕлект
 bowuu

# 145
  • Пловдив
В такива формати победителят не е най-важното нещо, а дали ще успееш да оползотвориш добре тези 5 минути слава.В "Стар Академи" Марин беше безспорния талант и момчето със сигурност го доразвива, но и другите участници почти изкараха парите от наградата.Зара, Зейнеб, Стойка да не ги изреждам всички получиха някаква изява, коята без ББ нямаше как да им се случи.Сега според е въпросът дали това е най-доброто, но за тях е.Иначе сервитьорки с дънки по 100 лева и това е.

П.П.Сега да не изпадаме в подробности за евентуалния потенциал на гореспоменатите.Да кажем че ББ улесни реализацията им такава каквато те я разбират.

# 146
Ицо не е толкова тъп, колкото себичен, до полуда чак. Намерил си е жена, която е свикнала с втълпеното й чувство за виновност  /че била разведена/, отглежда си дете, което е умее да губи, всичко трябва да е по негов образ и подобие. Жалка картина! Корнелия уж беше домакиня, после се оказа със собствен бизнес по неговите думи, ама като й се дзвереше на масата 'Утре ще ми искаш пари ама дали ще ти дам" и тя ревеше като магарица. Това ако е семейство, аз му викам робовладелщина.
Интелигентен не е , защото интелигентността щеше да му помогне - да прецени, че трябва да си свива и той сърмите, пък сега щеше да е на финал.
Ама то какво се оказва - един вид тези с повечето кинти са умните, а глупави и прости са бедните ли?Не е така. Тоя Ицо само се биеше в гърдите колко е постигнал, но никъде не каза каква е била изходната му позиция.
Сашето не блести с особен ум, но не мисля, че е лоша като човек. Не че я познавам...той и Чипев не е лош по душа, но е много палав за възрастта си,  не е зрял, колкото трябва да бъде.
gerka, по какви теми Кузмови не са показали "задълбочени познания"?И за мисля, че са средностатистически, но за 'златната среда' имам добро мнение.
И моят се запита ако бедните носят дънки по 100 лв, ние в кой пласт на социалните слоеве се намираме.

# 147
  • София
    Аз съм решила да пусна един смс, с надеждата да "намажа" и аз нещо!А ,че победителя е ясен още от преди началото ,то се знае.Затова няма да им пълня джобовете с моите смс-и, защото нищо не зависи от тях! Само за първия вярвах в блаженно неведение, че нещо зависи от нас, ама това, защото не знаех за близките отношения на Здравко с продуцентите!

# 148
О, ние се питаме постоянно, като ги гледаме-от дънките за сто лв /нищо лчно, но ме подразни фразата "е колко са сто лв за дънки?!/, до това, колко пъти седмично се посещава фризьорския салон от "бедни", колко често се пие кафе "на кафе" и др такива.

# 149
mamakaty, това е твоето мнение. А моето е противоположно. Кузмови не показаха абсол.никакви задълбочени познания по никакви теми. С начина си на изразяване и действията си се показаха като средняци, нищо по-различно от  масовката, която ни заобикаля. Едни Елеонора и Давид дори ги превъзхождаха.

Айде, още едно "дубрутро"  Rolling Eyes Е, значи и аз съм от средняците, дето те заобикаля! Сигурно и Ленорчето ме превъзхожда... Да взема да се гътна май... doh

Айде стига глупости, моля ви се. 100 пъти съм казвала, че не одобрявам поведението на Веско и отношението му в някои случаи към Ели, но те най-много ми се доближават до обикновенните и нормални семейства /като изключим Колеви/. Човека си бачка, жена му си гледа децата, излиза си с приятелки, той си излиза с приятели. Има добри виждания относно възпитанието на децата, оттова което видях на ЦИ с тяхното участие. Какво повече да искаме от човека. Да бъде Супермен ли. Видяхме, че Супермен няма място сред простолюдието  Confused

Общи условия

Активация на акаунт