БИГ БРАДЪР ФЕМИЛИ - ФИНАЛЪТ НА ГОЛЯМАТА ШИТНЯ!

• 47 734
  • 1 577
  •   1
Отговори
# 120
Русата с хилядата лева няма ли кой да я застреля? То не е живот нейното.., толкоз мъка...

# 121
леле кога ги изписахте тези  страници
много сте бързи

# 122
  • Пловдив
Аз пак да кажа, че предпочитам Колеви пред останалите. Като изгониха Борянка...нямам друг избор  Heart Eyes
Ееееех Милева.....Какъв тандем щяха да заформят с Ицката #Crazy
Не знам за какъв тандем става въпрос!
Според мен са различни типове хора.
Ти темата отначало ли я четеш, защото каквито определения имаше за Милева ooooh!Става дума за говоренето, график трябваше да си направят.Иначе аз съм и фенка на Борянчето Laughing

Началото на темата какво общо има.  ...Исках да кажа Че ако Боряна беше в Къщата може би с Христо нямаше да са от един отбор.

Амииии, определенията за Боряна бяха близки до тези за Христо: тъпа, ограничена, еНтЕлектуалка, дето изобщо за нищо не става, пък претенциите и големи, пък какъв е тоя център на София и все в тоя дух, та по тая логика в кой отбор да е newsm78Ама това са подробности без значение.И двамата се противопоставяха на манипулативния характер на играта, но Христо го пречупваше единствено през себе си образът на многострадална Геновева му изигра лоша шега в комбинация с избухливия характер.

# 123
Според мен и Ицо и Боряна се отличаваха със своята интелигентност на фона на ниското ниво в къщата. Освен това и двамата са прозорливи и защитаваха своите семейства и ценности, и не гонеха наградата на всяка цена.

# 124
Не знам защо, но имам гадното усещане, че Чипеви ще спечелят  Sad
май няма да стане
Чул те Господ!!!
а дано  Praynig Praynig Praynig
Ти па, не думай!

Абе Чипеви не са толкова лоши хората, мен даже Сашето ми харесва. Но мъжът, о, мъжът в тази двойка!!!! Shocked
Аз пък мисля, че Колеви е много вероятно да спечелят.
И всички ли подценяваме младоците?

Милева бе прекалено интелигентна за този формат. И по-точно проблемът - не бе красива. Ако беше визуално по-готина нямаше да излетят така бързо. Ама нейната непривлекателност се комбинира с нервността на мъжа й и...заминаха по течението.

gerka, а , именно! Peace

# 125
Според мен и Ицо и Боряна се отличаваха със своята интелигентност на фона на ниското ниво в къщата. Освен това и двамата са прозорливи и защитаваха своите семейства и ценности, и не гонеха наградата на всяка цена.

Ниското интелигентно ниво в къщата го срещам само в лицето на г-жа Чипева  Naughty Дори благоверния й съпруг е доста "над нея". За всеки друг мога да кажа, че са нормални прозорливи хора, интересуващи се единствено за човека до себе си. А не като Чипеви да се лашкат само по някой - то не беше първо Цецо, след това Стоян, Веско, та до Ицо...
И точно в момента гледам снощното предаване и в момента слушам Ели и Веско как се обясняват на "лелките" и много ми допадат изказванията си. Изобщо не са загубеняци  Peace

# 126
  • София
Да, много адекватно се представиха Кузмови пред лелките. Peace

# 127
  • Куциндрел
Само с едната интелигентсност не се живее. Трябват и други качества: общителност, толерантност, такт и т.н.
Милева не можа да изгрее напълно, но Трифонов си остава само с интелигентността си  hahaha Така се изложи той..... Ако беше тактичен поне и не плюва последните дни другите, можеше и да е на финала сега. Ама на, той е интелигентен.  Whistling

# 128
Само с едната интелигентсност не се живее. Трябват и други качества: общителност, толерантност, такт и т.н.
Милева не можа да изгрее напълно, но Трифонов си остава само с интелигентността си  hahaha Така се изложи той..... Ако беше тактичен поне и не плюва последните дни другите, можеше и да е на финала сега. Ама на, той е интелигентен.  Whistling

Можеше да е на финал, че даже щеше и да спечели. Ама като не му знае устата да мълчи така е ... Laughing

# 129

Христо искаше на всяка цена неговото семейство да е победител!
За разлика от него Боряна дори не беше фен на предаването и беше влязла на сила. И излезе по собствено желание. Тя заяви че излиза без значение какво ще сес лучи на елиминациите.

Христо даваше глуповати и инфантилни факти защо НЕдоволства срешу предаването - че искали да прекарат неговото семейство, че на другите мисиите били леки, че не бил лъгал никога в предавнето......
Боряна даваше Зрели обяснения на нещата които не харесва.

# 130
  • Пловдив
За Боряна съм съгласна, ама при Ицо къде видяхте пустата интелигентност  newsm78

# 131
  • Пловдив
Ицо не може да стъпи на малкия пръст на крака на Боряна. Онази, с едно изречение, включваше ток от 3000 волта на когото си пожелае, а той цял ден да дудне, най -много да разплаче някоя от жените. Обикновено неговата си. И според мен, единствения недостатък на Боряна е, че не е зашеметяващо красива, както сте писали.

# 132
mamakaty, това е твоето мнение. А моето е противоположно. Кузмови не показаха абсол.никакви задълбочени познания по никакви теми. С начина си на изразяване и действията си се показаха като средняци, нищо по-различно от  масовката, която ни заобикаля. Едни Елеонора и Давид дори ги превъзхождаха.

И само да вметна, че ако Ицо беше вътре с 2 кучета , силно се съмнявам, че нямаше да му бъдат спестени постоянните коментари и негодувание . Ели Кузмова е типичен представител на оня лаф за кучкарите- а именно, че ЛАЕ повече от кучетата.

# 133
  • Пловдив
Правилното е "..не може да и се НАМАЖЕ на малкия пръст" / справки Мимито от Русе/ Joy

# 134
Правилното е "..не може да и се НАМАЖЕ на малкия пръст" / справки Мимито от Русе/ Joy

Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт