БИГ БРАДЪР ФЕМИЛИ - ФИНАЛЪТ НА ГОЛЯМАТА ШИТНЯ!

• 47 719
  • 1 577
  •   1
Отговори
# 105
# 106
  • Пловдив
Докато чаках новата тема в 18 ч., тя вече е навъртяла 6 страници. Аз пак да кажа, че предпочитам Колеви пред останалите. Като изгониха Борянка...нямам друг избор  Heart Eyes

Ееееех Милева.....Какъв тандем щяха да заформят с Ицката #Crazy
Не знам за какъв тандем става въпрос!
Според мен са различни типове хора.

Айде бе LaughingТи темата отначало ли я четеш, защото каквито определения имаше за Милева ooooh!Става дума за говоренето, график трябваше да си направят.Иначе аз съм и фенка на Борянчето Laughing

# 107
  • Пловдив
имам подозрения, че Трифонови може и да бойкотират финала
А дано! Щото му знаем репертоара вече наизуст на морския "неотразим" . Пак ще си мели едно и също и вместо да се засрами и закроти пак ще пръска плюнки и злоба срещу другите - нещастник newsm11

# 108
Доживях края, пууууу! Най-измъчения ББ  ooooh!
Определено съм ЗА Кузмови. Или Колеви. Все ми е тая. Поне се радвам, че гаднярите са вън!  smile3513

# 109
Последна тема - чак ми се плаче  Cry, ама наистина какъв е този идиотски час за финал, нормалните хора имат доста задължения по това време newsm78

# 110
Не знам защо, но имам гадното усещане, че Чипеви ще спечелят  Sad
Иначе съм за двете "К"-та, без претенции кои точно, но мисля, че е по-справедливо да са Кузмови.

# 111
  • Пловдив
Фиатаджия, апартамента е факт. Друг е въпроса, че не е дообзаведен, поради липса на пари. Като в оная реклама, дето връчват на гостите по една кофа, за да седнат на нея.

И аз съм за Колеви, но като гледам аудиторията клони към Кузмови. Но нищо. Да не победят Стефанови или Чипеви. Всичко останало се ядва.

Диана е във фризьорския салон. Разказва на Жорко как Добрин и е предложил брак и подобни сантименталности, а той всячески се опитва да я остави без коса.

# 112
поред мен нарочно е посочен този час за финал ... Wink да почнат с по-безинтересната част в началото, а за съществената - като всеки може да застане пред ТВ. Simple Smile

Ух, никой не гласува за моите любимци  Confused

Фиатаджия , освен кабелна, имаш и нет. Wink можеш да следиш и тук.  Laughing Laughing Laughing

# 113

май няма да стане

# 114

май няма да стане

Чул те Господ!!!

# 115
Не знам защо, но имам гадното усещане, че Чипеви ще спечелят   Sad
Иначе съм за двете "К"-та, без претенции кои точно, но мисля, че е по-справедливо да са Кузмови.

Стига, бУе  Shocked Ни ща тях  Crossing Arms И Стефанови не ща  Whistling

# 116
Аз пак да кажа, че предпочитам Колеви пред останалите. Като изгониха Борянка...нямам друг избор  Heart Eyes
Ееееех Милева.....Какъв тандем щяха да заформят с Ицката #Crazy
Не знам за какъв тандем става въпрос!
Според мен са различни типове хора.
Ти темата отначало ли я четеш, защото каквито определения имаше за Милева ooooh!Става дума за говоренето, график трябваше да си направят.Иначе аз съм и фенка на Борянчето Laughing

Началото на темата какво общо има.  ...Исках да кажа Че ако Боряна беше в Къщата може би с Христо нямаше да са от един отбор.

# 117

май няма да стане

Чул те Господ!!!

а дано  Praynig Praynig Praynig

# 118
Ицката е извън къщата, а на мен ми е все така симпатичен. Казва истини, които малко хора искат да чуят и не са им приятни.Споделям мнението му и съм категорично против да спечелят К или К.
Часът на финала е доста ранен ,а на всичкото отгоре тук ще е 16ч Shockedчудя се дали си заслужава да си загубя целия следобяд.

# 119
Привет!

Много тъпо наистина с този ранен час. Няма как да съм си вкъщи. Дано само тогава не излезе Сашка, че ще изпусна физиономията ѝ когато това стане факт.

Моите фаворити ги казвам за последен път  Laughing - Колеви.
В краен случай Кузмови.

Общи условия

Активация на акаунт